6840
-
wid22 #1231
Megtudnátok mondani hogy nekem miért nrm telepiti föl a játékot? Eljutok a panelig ahhol az Install gomb van ráklikkelek és 30 másodperc mulva ujra indul de mindig. 7600GT 2GB ram 3700+/5200+ ra huzva -
#1230 Jól van nem kell magyarázkodni, de az , hogy egy ilyen gépen jól fut a játék az evidens nem? Attól még korántsincs jól optimalizálva. -
#1229 vhááá
én tavaly decemberben voltam így,csak az én lánykám most júliusban született és én egy x360 mellett döntöttem:)
nem gratulálok mert még nem szabad,csak minden jót kívánok nektek! -
KADARKA #1228 Ez jó volt -
#1227 a burzsujon nehogy megsértődj csupán azért azt mondom hogy sok embernek van roszabb gépe amin lassan fog futni a játék. és igen sokan vannak már nagyobb kategoriás gépekkel. mind1 nekem nem fut az a lényeg -
#1226 mxek soha nem voltak felsőkategóriás kártyák...
még a gef3nál is gyengébbek voltak. -
KADARKA #1225 Igenis valamikor felső kategóriás volt az volt a csúúúúcs... -
#1224 mx400 quad sli 4x32mb és már szalad a játék -
#1223 Most mondjam azt, hogy a decemberben születő kislányom miatt minden félretett pénzemet gépfejlesztésre költöttem? Igen így volt, és messze nem vagyok burzsuj, a régi cuccaimat jó áron sikerült eladni, és még tettem hozzá, hogy most majd 1-2 évig ne kelljen hozzányúlni, mert lesz valami fontosabb az életemben...de hidd el, sok embernek van ilyen gépe, és még jobb is az tuti. -
KADARKA #1222 Bizony bizony -
#1221 Az a Titanium sorozat volt, amit anno olyan drágán vesztegettek. -
#1220 Hát én csak annyit mondok: ez egy optimizálatlan szar.
Elég nehéz játszani 30 fps-sel... -
#1219 Optimizálva ? :D
Az hogy burzsujéknál ez egy elfogadott gép az lehet, de sokaknak van még ennél gyengébb gépe és azokon bizony aligha fut, esetleg full low-on. -
#1218 Álomban és pizsamában a holdon
Az mx440 min di alsókategóriás kártya volt és max 20ezer forintot kértek érte -
KADARKA #1217 De még mindig megy igaz egy kis tuningal -
KADARKA #1216 mx440-el elindulna vajon valamikor felső kategóriás kártya volt...cirka 120ezer forintot kértek érte.... -
Hellsing47 #1215 nem is azt mondtam hogy a legjobb gépen toltad
de azt ne mond már, hogy nem a felső kategóriába tartozik -
#1214 Azért ennél már lényegesen jobb gépek vannak, pl nézd meg a procim, ilyet 25 gurigáért már simán kapsz, ha kicsit megcibálod, megy annyit mint a 3x drágább az alapórajelén, a videókártyáról meg annyit, hogy ez messze nem a legfelső kategória már... -
Gabe18 #1213 Ja,full minimumon... -
#1212 hi. nekem 2000van azal Fulon fogmenni, .A Másik medalof is fulon ment ezel tavaj toltam -
#1211 Pár kép:
-
#1210 ahol a windóz van/doc. and settings/ usernév/local settings/ temp/ valami hülye mappa lesz aminek nagy a mérete - -- A temp mappa rejtett, szóval alapból nem látod. -
#1209 Hát most azért mert az elérhető legjobb asztali gépen megy 80 FPS-t azért még nincs jól optgimizálva, mivel ha jól lenne optimizálva gyengébb gépeken is jól kellene futnia. -
Hellsing47 #1208 lol
egy felső-kategóriás gépen még szép hogy simán megy :D
ez nem optimalizálció :D -
#1207 Húú skacok, ez igen jól lett optimalizálva szerintem, akinek hasonló a gépe mint az aláírásomban, az átlag 80-100 FPS-el nyomathatja 1280 fullon. Néha nagyobb akcióknál lejjebb csökken, de nem számottevően.
Ez egy igen pörgős kis játék lesz, bár remélem kicsit nehezebb lesz a full mint a demó, mert itt igen nehéz volt meghalni... -
timantes #1206 Megtudnád mondani mégis merre találom azt a mappába ahova kicsomagolja ???? -
Gabe18 #1205 2800+ a minimum,de mint látható nekem a 2500+ -al is ment. -
#1204 hi, ez 2500 a ninimumm procci,a val megyen? -
#1203 Start-> minden program-> electronic arts-> medal of honor arborne -
#1202 hi, már kijöt a gamm-e, tank van bene? , melyik vhba kel hentelnni?? -
Gabe18 #1201 Én egy éppen minimum alatti géppel kiséreltem meg a demot.AMD 2500+,1 giga ram,6600GT.
Alapból 800x600-ra rakta meg minden minimum,kivéve egy dolgot ami Medium beállitás volt.Igy is hagytam.
Nagy röcc-röcc szaggatásokat vártam,igazából ugy voltam csak belepillantok egyáltal a játékmenet milyen lett,hogy lettek megoldva dolgok.
Ehhez képest mentem benne egy 10-15 percet és teljessen játszhatónak tünt.Persze néha megakad itt-ott de semmi komoly,kivéve persze a gépből kiugrás első pillanatait,ami teljessen beszaggat.Utánna egész kellmessen ment.
És még igy se mondanám hogy ocsmányul ronda.
A játékmenet meg óriásit lépet előre az eddigekhez képest.Nálam ez a sorozat a CoD első megjelenése után teljessen leirta magát,de itt most lehet újra visszajön a képbe.
Az ellenfelek vagy a saját emberünk mozgás animációja is tetszik,jónak tünik hogy a pályán oda megyünk ahova akarunk,végre az ellenfeleket normáslissan le lehet lőni,nem ugy mint a Pacific Assaultban ahol mintha golyoállo mellény lett volna némelyiken,stb...
Szóval nekem ez nagyon pozitiv meglepetés volt most. -
Dave0092 #1200 nekem nem rak ki az asztalra exyet, és a könyvtárban sincs exe
mi a teendő_? -
#1199 Nekem is ezt csinálja, sőt, több embernek is van ilyen problémája.De temp-ből utána telepítheted.Nemtudni mitől van.Valakinek meg lefagy, el se indul stb... -
#1198 Már csak 1 óra és kipróbálom.A Bioshockot 3-szor toltam végig, ez is meglesz legalább 4-szer akkor :D -
timantes #1197 Mitől lehet az hogy Win XPn mikor kicsomagolja a fájlokat a TEMPbe és indítani akarja a setup.exe-t akkor egyszerűen fogja magát a gép és ÚJRAINDUL?????
( VISTAn tökéletesen feltelepítette... )
Légyszi segítsetek!!!! Köszi -
Gascan #1196 nekem is :) -
Rainbow15 #1195 próbáltátok experten? nekem nem sikerült megcsinálnom :( -
Hellsing47 #1194 milyen géppel toltad? -
#1193 Még jó, hogy nekem 17 colos CRT-m van :D -
#1192 1280x1024 minden maxon:) Igaz csak szép képeket raktam fel. Amik tényleg nagyon jól sikerűltek:D
A játék iszonyat hangulatos viszont a sok textúra eltérés nagyon zavar.(valameik iszonyat szépen kivan dolgozva sok minden meg nagyon ronda:S)