6840
  • wid22

Megtudnátok mondani hogy nekem miért nrm telepiti föl a játékot? Eljutok a panelig ahhol az Install gomb van ráklikkelek és 30 másodperc mulva ujra indul de mindig. 7600GT 2GB ram 3700+/5200+ ra huzva
  • bakvarnyu
    Jól van nem kell magyarázkodni, de az , hogy egy ilyen gépen jól fut a játék az evidens nem? Attól még korántsincs jól optimalizálva.
  • ThugEdge
    vhááá
    én tavaly decemberben voltam így,csak az én lánykám most júliusban született és én egy x360 mellett döntöttem:)
    nem gratulálok mert még nem szabad,csak minden jót kívánok nektek!
  • KADARKA
    Ez jó volt
  • UnknownAsshole
    a burzsujon nehogy megsértődj csupán azért azt mondom hogy sok embernek van roszabb gépe amin lassan fog futni a játék. és igen sokan vannak már nagyobb kategoriás gépekkel. mind1 nekem nem fut az a lényeg
  • robotnyk
    mxek soha nem voltak felsőkategóriás kártyák...
    még a gef3nál is gyengébbek voltak.
  • KADARKA
    Igenis valamikor felső kategóriás volt az volt a csúúúúcs...
  • UnknownAsshole
    mx400 quad sli 4x32mb és már szalad a játék
  • chalezlopez
    Most mondjam azt, hogy a decemberben születő kislányom miatt minden félretett pénzemet gépfejlesztésre költöttem? Igen így volt, és messze nem vagyok burzsuj, a régi cuccaimat jó áron sikerült eladni, és még tettem hozzá, hogy most majd 1-2 évig ne kelljen hozzányúlni, mert lesz valami fontosabb az életemben...de hidd el, sok embernek van ilyen gépe, és még jobb is az tuti.
  • KADARKA
    Bizony bizony
  • Eagle16
    Az a Titanium sorozat volt, amit anno olyan drágán vesztegettek.
  • Prince of Máté
    Hát én csak annyit mondok: ez egy optimizálatlan szar.
    Elég nehéz játszani 30 fps-sel...
  • UnknownAsshole
    Optimizálva ? :D
    Az hogy burzsujéknál ez egy elfogadott gép az lehet, de sokaknak van még ennél gyengébb gépe és azokon bizony aligha fut, esetleg full low-on.
  • gduck
    Álomban és pizsamában a holdon
    Az mx440 min di alsókategóriás kártya volt és max 20ezer forintot kértek érte
  • KADARKA
    De még mindig megy igaz egy kis tuningal
  • KADARKA
    mx440-el elindulna vajon valamikor felső kategóriás kártya volt...cirka 120ezer forintot kértek érte....
  • Hellsing47
    nem is azt mondtam hogy a legjobb gépen toltad
    de azt ne mond már, hogy nem a felső kategóriába tartozik
  • chalezlopez
    Azért ennél már lényegesen jobb gépek vannak, pl nézd meg a procim, ilyet 25 gurigáért már simán kapsz, ha kicsit megcibálod, megy annyit mint a 3x drágább az alapórajelén, a videókártyáról meg annyit, hogy ez messze nem a legfelső kategória már...
  • Gabe18
    Ja,full minimumon...
  • macskássy
    hi. nekem 2000van azal Fulon fogmenni, .A Másik medalof is fulon ment ezel tavaj toltam
  • chalezlopez
    Pár kép:

• Eagle16
    ahol a windóz van/doc. and settings/ usernév/local settings/ temp/ valami hülye mappa lesz aminek nagy a mérete - -- A temp mappa rejtett, szóval alapból nem látod.
  • Gerbill
    Hát most azért mert az elérhető legjobb asztali gépen megy 80 FPS-t azért még nincs jól optgimizálva, mivel ha jól lenne optimizálva gyengébb gépeken is jól kellene futnia.
  • Hellsing47
    lol
    egy felső-kategóriás gépen még szép hogy simán megy :D
    ez nem optimalizálció :D
  • chalezlopez
    Húú skacok, ez igen jól lett optimalizálva szerintem, akinek hasonló a gépe mint az aláírásomban, az átlag 80-100 FPS-el nyomathatja 1280 fullon. Néha nagyobb akcióknál lejjebb csökken, de nem számottevően.
    Ez egy igen pörgős kis játék lesz, bár remélem kicsit nehezebb lesz a full mint a demó, mert itt igen nehéz volt meghalni...
  • timantes
    Megtudnád mondani mégis merre találom azt a mappába ahova kicsomagolja ????
  • Gabe18
    2800+ a minimum,de mint látható nekem a 2500+ -al is ment.
  • macskássy
    hi, ez 2500 a ninimumm procci,a val megyen?
  • Prince of Máté
    Start-> minden program-> electronic arts-> medal of honor arborne
  • macskássy
    hi, már kijöt a gamm-e, tank van bene? , melyik vhba kel hentelnni??
  • Gabe18
    Én egy éppen minimum alatti géppel kiséreltem meg a demot.AMD 2500+,1 giga ram,6600GT.
    Alapból 800x600-ra rakta meg minden minimum,kivéve egy dolgot ami Medium beállitás volt.Igy is hagytam.
    Nagy röcc-röcc szaggatásokat vártam,igazából ugy voltam csak belepillantok egyáltal a játékmenet milyen lett,hogy lettek megoldva dolgok.
    Ehhez képest mentem benne egy 10-15 percet és teljessen játszhatónak tünt.Persze néha megakad itt-ott de semmi komoly,kivéve persze a gépből kiugrás első pillanatait,ami teljessen beszaggat.Utánna egész kellmessen ment.
    És még igy se mondanám hogy ocsmányul ronda.
    A játékmenet meg óriásit lépet előre az eddigekhez képest.Nálam ez a sorozat a CoD első megjelenése után teljessen leirta magát,de itt most lehet újra visszajön a képbe.
    Az ellenfelek vagy a saját emberünk mozgás animációja is tetszik,jónak tünik hogy a pályán oda megyünk ahova akarunk,végre az ellenfeleket normáslissan le lehet lőni,nem ugy mint a Pacific Assaultban ahol mintha golyoállo mellény lett volna némelyiken,stb...
    Szóval nekem ez nagyon pozitiv meglepetés volt most.
  • Dave0092
    nekem nem rak ki az asztalra exyet, és a könyvtárban sincs exe
    mi a teendő_?
  • Eagle16
    Nekem is ezt csinálja, sőt, több embernek is van ilyen problémája.De temp-ből utána telepítheted.Nemtudni mitől van.Valakinek meg lefagy, el se indul stb...
  • Eagle16
    Már csak 1 óra és kipróbálom.A Bioshockot 3-szor toltam végig, ez is meglesz legalább 4-szer akkor :D
  • timantes
    Mitől lehet az hogy Win XPn mikor kicsomagolja a fájlokat a TEMPbe és indítani akarja a setup.exe-t akkor egyszerűen fogja magát a gép és ÚJRAINDUL?????

( VISTAn tökéletesen feltelepítette... )

Légyszi segítsetek!!!! Köszi
  • Gascan #1196
    nekem is :)
  • Rainbow15
    próbáltátok experten? nekem nem sikerült megcsinálnom :(
  • Hellsing47
    milyen géppel toltad?
  • Eagle16
    Még jó, hogy nekem 17 colos CRT-m van :D
  • AntiHero
    1280x1024 minden maxon:) Igaz csak szép képeket raktam fel. Amik tényleg nagyon jól sikerűltek:D
    A játék iszonyat hangulatos viszont a sok textúra eltérés nagyon zavar.(valameik iszonyat szépen kivan dolgozva sok minden meg nagyon ronda:S)