6840
-
#1271 detto, Pacific Asslaultot utáltam, Allied Assaultot imádtam:D -
#1270 Nekem is menne fullon, de mikor sok az eksön, kicsit húzza a száját a procim...de valóban nem akadozik, elég neki az 1 giga ram is.(najó picit megröccent mikor ki kellett ugrani az elején a gépből, de semmi komoly) -
6600GT #1269 helo!havernak ilyen kari annyi ram van mint neked.csaka proci amd 3000+
és azt mondja fullom megy,nem is akad.szted?szerintetek? -
#1268 Végigtoltam a demót nagyon fasza lett, de a COD4-nél nem lesz jobb! :-) -
#1267 Ja ok, kösz. -
#1266 Nem timedemo volt, egyszerűen csak elindítottam a fraps-ot, save detailed benchmark statistics - itt az összeset bekell pipálni, elindítottam a játékot, amint beadta a repcsit, F11-et nyomtam, és mikor földetértem, szaladgáltam valamerre, lehetőleg úgy, hogy legyen minden, sikátor, nagy terem, sok német, kevés német... -
#1265 Jah, nekem jobban bejött a Bioshock.De azért ezt se hagyom majd ki, annyira azért nem rossz... :) (fahordókra is kilőttem egy thompson tárat, megse nyikkant egyik se...de szép is lett volna ha darabokra esnek...) -
#1264 timdemot mivel csináltad, vagy mi a parancs hozzá? -
#1263 nekem annyi nem tetszett, hogy hiába lőttem a lámpákat, nem történt semmi
vagy hiába akartam szétőni az üveget az asztalon az egyik házban, mintha kőből lett volna -
#1262 oké kössz!
Nekem azért kéne 1280-as mert alatta tiszta recés minden:( -
#1261 1024x768
Mintázat megjelenítése közepes
Teljes képernyős effektek egyszerű. A többi highon. Bocs hogy nem 1280, de ott csak 60Hz-et tud a monitorom, és nem szeretnék megvakulni.
2007-08-23 20:20:43 - MOHADemo
Frames: 10690 - Time: 281588ms - Avg: 37.963 - Min: 12 - Max: 72
Ebben volt minden, sikátor, nagytér, németekkel teli szoba.
A 12 FPS-akkor mérhette, mikor beszaladtam egy nagy terembe, ahol vagy 10 katona lőtt rám egyszerre :D -
xido #1260 pcdome.hu -
#1259 Nemszolok be csak mondtam a véleményemet! -
#1258 Baluman, szinte sejtettem, hogy nem rakod maxra :D
Simán bírná.(még az én konfigom is csak nem 1280-as felbontáson)
Eagle! (prohardveren is fennt vagy:D)
A te gépeden hány fpssel megy?
Ha lehet, letesztelnéd 1280x1024-es felbontáson?
Kössz. -
#1257 egyszer én is beleragadtam a falba
Allied Assaultot imádtam, Pacificot utáltam, ez megint jónak ígérkezik, főleg a mozgás, fizika ami sokat dob rajta. -
#1256 ha szubjektív, akkor minek szólsz be, hm? -
#1255 Ha az feltöltödik teljesen szintet lépsz és kapsz képességeket! -
Najpi #1254 Az a kék szín a fegyveren mit jelent? -
#1253 Nah végigjátszottam én is a demot, iszonyat jó lett szerintem.
Bugok közül csak egy fajtát tapasztaltam, hogy a ház túloldalán lőtt, én bebújtam a fal mögé és mintha hátulról lőtték volna a falat, pattantak le a golyók.
Nekem jól fut fps szempontból, nem raktam maxra, a célzás szerintem a célzó miatt nehéz. Illetve eleinte szinte nem is oda lőtt amerre céloztam, utána meg mutatott valamit, hogy fejlődtem gondolom. A végére szinte mindent egyből eltaláltam!
Nagyon tetszett, de tényleg nem tökéletes. A MoH Pacific assault után nagyon nagy előre lépés szvsz ^^ -
#1252 Most toltam végig a demót. Tetszett, tetszett...de nem az igazi.(bioshock a király :D )
Pozitív: - szuper hangok
- szép tükröződések
- igazi 2. VH-s hangulat
-nagyon jó mozgás
- játékmenet
- fejlődő fegyverek
- alig lineáris játékterep
- stb..
Negatív - itt-ott bugos (átrepült a falon keresztül a gránát...)
- csúnyácska fegyver textúrák
- nagy gépigény--> kevés fps --> nehéz célzás
- az ablakok mintha tükrök lennének, elég fura :S
Nagyjából ennyi. Összességében tetszett, mert különleges, moh hangulata van. -
#1251 pffff sose nem lesz év játéka. Év játéka eddig a BIOSHOCK! -
Varga10 #1250 Honnan a leggyorsabb most a letöltése a demo-NAK??? -
#1249 Nem értem, hogy miért szokás itt megszólni emberek azért mert szerinte x film a legjobb, y játék a legjobb, vagy akármi a legjobb? Az ő érzései, az ő élménye hagy döntse már el ő mi szerinte a legjobb.
És a FarCry igenis a legjobb játék, szerintem. -
6600GT #1248 év játéka?:Daz biztos nem lesz....hiába ez nem lesz olyan jó mint a COD sose!! -
#1247 Tudom hogy csak a tied csak nálad az év játéka, rosszlenne ha a vloságban ilyen game lenne az év játéka! -
timantes #1246 kutyát nem érdekli mit közölnek a hivatalos oldalak meg lapok , ez az ÉN személyes véleményem!!! Ha nálam ez az év játéka akkor ez , már rendelem is elő. -
KOVU #1245 na ezzel már csak holnap játszok
thx nem kell semmien link megvan
csak vissza kellet olvasnom -.-' sry all
de be indultam láttam itt képeket meg minden XD -
#1244 Év játéka lol első 3 ba nem lesz benne. -
#1243 Pedig nekem megy a pcdome: demo -
timantes #1242 ÉV JÁTÉKA= MOH Airborne
Tökéletesen ezt vártam ettől a játéktól , vérbeli háborús hangulat , NAGYON SZÉP grafikával , ráadásképp reccenéstelenül fut a legnagyobb grafikai beálításokkal az alul irott konfigomon!!
Jöhet ide Crysis , UT3 , nálam EZ az év játéka , gratulálok EA!!!!! A teljes játékig végigpörgetem még jópárszor a demót!!! -
#1241 Ez hülyeség, a nagytöbbségen valami tescos olcsókonfigja van, a gémerek nagyrészének meg középkategóriás cucca van, azért mert a fórumon úgy tűnik még nincs mindenkinek giga gépe. -
KOVU #1240 hali all pls help
honan tudom tölteni a demót?
nekem a pcdome azt irja hogy a kiszolgálo nem található.
pls valami jó sok seedes torrent oldal ha lehet
elöre is thx -
#1239 nem vagy egyedül,gondolom ez nem vidít fel :D
de tényleg dúúúúrva hogy 10-ből 8 embernek nagyon jó gépe van,és itt most nem csak a játék-alfórumosokról beszélek!pl a cikkeknél,ahol azért vannak jópáran akik csak oda írogatnak,legyen az játékkal kapcsolatos,vagy valami erőforrásigényes program,sokszor írják hogy milyen brutál gépük van.szegény egy ország vagyunk na XD -
#1238 A polipkatona :) (kicsit kivilágosítottam a képet)
-
LSy #1237 Csinaltam egy kis modot a demohoz
Valtoztatva:
- Fegyverek erosege nagyobb.
- AI-k fegyvere erosebb mint a tied
- A futas kicsit maskeppen nez ki
- a konnyu fokozatban nagyon sok elet majdnem (orok elet)
- a expert fokozatban kevesebb elet
- az eses sebzesenek nagysaga nagyobb (pl: haz tetorol leugras = hala)
- tobb tapasztalati ponttot ad a fegyvernek
Modifikalt fajl
Eredeti fajl<- eredeti visszallitasahoz hasznald ezt
Telepites csomagold ki a tomoritett alomanyt a Medal of Honor Airborne Demo mappajaba.
-
Dave0092 #1236 kibaszott nagyot csalodtam a game demojába.... -
#1235 Azért tök durva nézni, hgoy Myagarországon mennyieknek van fullos gépük én meg évek óta csóroskodom evvel a masinával :DDD -
#1234 Még a katonákat is gyomron vágta a fura grafika
-
#1233 OFF.
Köszi, nektek viszont grat! :) Én majd egy wii x valahányat veszek pár év múlva, aztán porráaláztatom magam majd a lánnyal valami wii sports-ban...
ON. -
#1232 Akkor lenne jól optimalizálva, ha a gépemen lehetne vele 10-20 fps között játszani :DD Nah, az lenne az optimalizáció :D