6840
  • 6600GT
    vistán nyomod?reggel én is megnézem vistán...
  • gabesz752
    Látod az előző gépemet?
    Állandóan kínlódtam minden játékkal, csak minimumon ment, max mediumon. Akadt, nem volt hely stb, de most inkább ráköltöttem egy havi fizumat(nem diákmeló) és mennek a játékok szépen, maxon... számomra ez "megvalósult álom" saját pénzből dolgozó emberként egy "normális" gépet összeállítani. Az elmúlt 3hónapban 100.000ft-ot költöttem gépre meg pár kiegészítőre (5.1-es hangfal, gamepad stb.) Még a crisysre leszek kiváncsi, meg a cod4-re, ha azok is jól fognak menni hátradőlök, csak még veszek 1GB ramot. A DIRT is fut mediumon élsimitással 35-40fps-el. Sőt még a graw2 is 50-el :)
  • tommyg
    a cod4 leveri simán
  • wedge31
    A 7900-as jó kártya persze,hogy menni fog mindegyik.
  • DarkSector
    Csodálkozol!
    Nem értem, hogy miért, de az én configomon 1024x768-ban maxon megy folyamat...
    Ebben régebben, még reménykedni sem mertem volna...
    És a bioshock is full max megy!!!!!!!!
    Area 51 és Crysis is ezekután fog menni szerintem....
    XD
  • gabesz752
    Nagyon jó lett a játék!
    Van hangulata rendesen, tetszik az egész úgy, ahogy van.
    Nekem max grafon 1024x768-ban:
    2007-08-23 21:48:04 - MOHADemo
    Frames: 162901 - Time: 2923024ms - Avg: 55.730
    A legelején sem röccent meg a repülős résznél.
  • Balumann
    512-es videómemória miatt?
  • Balumann
    Ha nem kapcsolod be, akkor előfordulhat olyan, hogy mikor elkanyarodsz, akkor 1-2 ilyen szélesebb sor lemarad. Érdekes módon előző gépemen sose kapcsoltam be és nem tapasztaltam meg, ezen a gépemen meg szinte állandóan ha nincs bekapcsolva, lehet hogy LCD monitor miatt?
  • Gerbill
    Ezen a gépen Athlon 2600+, 768MB RAM, Radeon X1650Pro 512Mb, 800x600-ban medium-high beállításokon megy szaggatás nélkül. A textúra minősége magasra van állítva az 512-es videómemória miatt minden más közepesre.
  • Hardstyl3r
    mi az a vertikális monitor szinkronizáció? bekapcsolva jobb vagy nélküle?
  • Sgtfathi
    Cseréltem Drivert is de uaz:(
  • DarkSector
    Én azt mondom, hogy XP alatt játsz vele...
  • DarkSector
    Driver?
  • bacow
    helló másnak is vannak gondjai vistán a játékkal iszonyat lassan fut rajta nagyon akadozik pedig a konfigom megfelel a leirtaknak kinek hogy megy vistán? vagy inkább játszak vele xp alatt? köszi
  • Rage47
    jah az a jó benne, hogy nem annyira lineáris, így a demo sem unható meg olyan hamar:)
  • Sgtfathi
    HelP! Nem tudjátok mi lehet a baj? Mindent alapra tettem és igy is jol menne 40-60-Fps-el de nem szaggat hanem akadozik a játék,akár minimumra teszem akár max.ra?
  • czky
    Párszor én is megilyedtem. Főleg olyankor, amikor berohantam az ellenség közé és elkezdtek püfölni puskatussal. Na de azért viszonoztam is egy tár lőszerrel. Nem is néztem hova lövök...
    Mégegyszer végigvittem. Most is állat volt! :)))
  • DarkSector
    BBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KIBASZOTT SZÉP!!!!!!!!!!
    Elismerésem!
    COD4 fewlkötheti rendessen!
  • Gascan #1293
    Nekem is megy simán fullon 1280*1024 és akadásmentesen, egyszer szakadt úgy 0,5másodpercre mikor elindltultam a gépen, de ezen kivül semmi. Simán jó játék..
  • Eagle16
    Próbáld meg megint letölteni, de más helyről.
  • berczely
    Hali!

Letöltöttem a demót és amikor a telepítő elején kitömörít valamit kiír valamien híbát néztem a folyamatot valamien crc hibát írtEz meg hogy lehet?Pedig 100%-ra lejött!
  • Balumann
    Majd lehet kipróbálom, de nem akartam evvel szarakodni :D
  • Balumann
    Jaja, ugyan ezen a véleményen vok, az allied assault is ezerszer jobb volt a pacific assaultnál :D És ez is nagyon jó.
  • newman26
    Kiprobáltam!
    Faszán fut nálam ,minden maxon 1280-ba!
    Naon szép a game,egyre jobbak ,életszerübek a dolgok.
    nekem bejön
  • Eagle16
    Engem a sikátorban megilyesztett egy két német :S :D
    Kifordulok a sarokról, azt ott áll velem szembe..persze már rögtön tüzet is nyitott...
  • czky
    Hihetetlenül jó volt ez a demó! :))
  • wedge31
    Felbontástol függ minnél magasabb annál lényegtelenebb a proci.
    Ha 800x600-as felbontásba játszol egy jó kétmagos procival frankon fog futni mégha gyengébb is a vga.
  • Eagle16
    Sőt, biztos.
  • repvez
    akkor meg azért vagyok szomoru hogy nemsok gyorsulást vettem észre a single core használatához képest.Bár lehet hogy a 6600gt fogja vissza a teljesitményét.
  • chalezlopez
    Használja, bizony!
  • Eagle16
    Igen, a demo használja a 2 magot, mindkettőt 100%-ra terheli(vagy közel annyira). Ez nem tapasztalat, más fórumokom olvastam.
  • repvez
    lehet hogy kérdezték már,de ugy pörög a topic hogy lehetetlen mindent végigolvasni.Tehát ez a játék vagy az elkövetkezö hasonlok támogatják a többmagos procikat?Mert ha nem akkor elég szomoru hogy több mint egy éve kint vannak az ilyen procik,de még semmi nem használja és igy az egy mag meg már kevés a progiknak és amiatt kell cserélni oket.
    Akkor miért fejlesztenek a hardvergyártok ha a softverkészitök meg sz**nak a dologba hogy támogassa azokat.
  • Eagle16
    Elfog. :D
  • Eagle16
    Szerintem nem csak neked.Ez a Vista.Ára van.
  • 062020
    Ezzel el fog indulni?
    CLUB3D GF 7600GT (CGN-G766) 256MB
  • Rainbow15
    Csak nekem megy Vistán legalább 10 FPS el lasabban mint XP -n? Elég szar volt.
  • Eagle16
    Ha 3000+ Athlon 64, akkor kb. az én procimmal van egyszinten játékok alatt, ha 3000+ barton, akkor meg tényleg nagyon nem tetszhet neki :)
  • blackgamer
    a demo végigjátszása már elérhető youtube-on? (nincs kedvem demót tölteni)
  • 6600GT
    akkor a 3000+ hogy huzza a szályát?
  • Shep
    Én mindet szerettem, a pacit a legjobban :)