6840
-
#1351 Ezt nemhiszem el, még egy lövés és megkaptam volna a harmadik upgradet, de véletlenül nem volt már egy olasz sem az egész városban.
Aztán tudtam lőni egyet és meg is kaptam a medált(a videóbejátszás után gyorsan fejbelőttem az egyik géppuskást), de vége is lett a demónak, így nem tudtam meg mi az upgrade. -
#1350 hát ez nagyon gyenge, havernál próbáltam ki nekem sajna nincs sm3, de hát emiatt a game miat nemis lesz, maradok a moh:aa-knál, meg a CoD sorozatnál -
#1349 A sokak szerint nagy überszép és jónak titulált game-ből kiemelném a cserepes növényzetet mert az nagyon nevetséges meg a kisebb lejtőkön fellelhető állítólag víznek titulált csillogo izét (aminek köztudottam köze nincs a vízhez) mert az csak ott van nem csinál semmit nem folyik nem mozog lol.
-
Aspyrin #1348 Nekem nem jön be a játék. Mi-ről nem beszélhetünk: meglepem hátulról az egyik szobát ahol három katona vár arra, hogy szembefussak velük. Lelövöm az elsőt, a másik kettő meg sem mozdul :DD Fogom magam és lelövöm a másodikat (mindezt úgy, hogy még fedezékben sem állok), erre a harmadik elbújik egy ágy mögé :DDD
Gépigény az egeket veri.
Nálam marad a CoD sorozat ha háborús játékról van szó. -
#1347 Asszem ellátogatok a szemészetre ,mert ahogy olvasom megvakulhattam.
Méghogy eszméletlen a látvány.UE3-as játékok közül ez az eddigi leggyengébb eresztés.BiA 3 megeszi uzsonnára. -
#1346 na mán meg műxik :D -
#1345 hm érdekes 2x végigtoltam a demot semmi hiba nemvolt lépek be újra megint elkezdek játszani és megfagy az egész és kilép -
Scripter #1344 az ut 3.0 motor nem támogat semmiféle élsimítást -
#1343 FAQ-ba nem találtam rá választ,ezért merem feltenni a kérdést,de gondolom már volt , szóval az élsimitást hol tudom állítani ?? -
#1342 Szerintem nem lehet kikapcsolni! -
#1341 jaja én is ezt kerestem de nem találok ilyet:( mindegy aki tud segitsen célkereszt ügyben -
Neoncsoves #1340 vmi crosshair vagy nem tom... nekem nem megy a gépemen a game -
#1339 ja de ott mi? mert erre utalást nem találtam -
Neoncsoves #1338 options, gondolom -
#1337 a célkeresztet mivel lehet kikapcsolni? nagyon zavar, meg láttam pár videót amin nincs célkereszt, segitség:! -
#1336 :) -
Neoncsoves #1335 ahhoz kéne physix kártya is -
Devergo05 #1334 Valaki az tudja miért nem lehet szét lőni tárgyakat vagy miért nem omlik a fal????Felvan téve az AGEIA PhysX is de semmi nyoma az élő fizikának!7300 GT 256-megás videó kártyám van! -
#1333 ilyen 3d kártyával... -
#1332 Kitudtam probálni én is végre, alapbol fullra rakott mindent, 1280 ra, és hibátlanul fut, sehol nem gondolkodik 1 pillanatra sem, mondjuk azt, hogy elégedett vagyok vele!:)
(x2 3800+, 1 Gb ram, hd 2600xt 512Mb ice Q...)
Azthittem már, hogy a mekré dört után már kevés lesz a gépem az uj játékokhoz! -
#1331 hejhó nagyon várom már a teljes gamet! :D:D -
#1330 előbb keress utánna kérdezz ! -
#1329 már megtaláltam:D -
#1328 hali!most kerültem géphez,honnan lehet leszedni a demot?:) -
#1327 Jóéccakát evrybáddy-nak -
#1326 Csak viccetem...:D -
#1325 Tudom...
Arra gondoltam, hogy fáradt vagyok ehhez, csak gyors belenéztem azt elvette a figyelmemet a grafika..
Me nézelődtem... -
djcom #1324 Tegyél fel xp-t akkor nem fog:) -
#1323 pedig nem nehéz game -
djcom #1322 Lenti configgal minden max-on 1280x800-ban 20-40 FPS, néha belassul 15-16-ra, de ettől függetlenül nagyon jól megy.
-
#1321 Eddig sokan panaszkodtak hasonló géppel mint a enyém, hogy 1024ben minimumon is szaggat. Hát nem tudom nálam mi más, de próbából beraktam 1024x768-ba ugyanazokkal a beállításokkal(high, medium, medium, speckó effektek kikapcsolva). azthittem valami szörnyű szaggatásra kell számítanom, a gépből kiugrásnál be is szaggatott, de földetérés után viszonylag jól ment. Kispisztollyal végig is vittem:). De nagyon ideges lettem a végére, már csak egy ölés kellett volna, hogy elérjem a hármas vele szintet -
#1320 Háát nálam full minimumon 640-ben akadozott!!!!!! -
#1319 Nemtuom, én a katonákkal sem tudtam végezni...
XD -
#1318 és az miért van h nem tudok szétlőni egyes tárgyakat? pl. az asztalon álló üveget. -
#1317 Hát igen, a Dirt-höz már kell a kétmagos proci, de ha megvan akkor kurva király gém! -
#1316 Dehogyis...
Amúgy ez a MOH kibaszott jó game lesz az tuti... -
#1315 :) -
#1314 Én is így voltam...számomra DIRT hanyagolva, ahhoz 2 atomerőmű is gyenge! -
#1313 Ne igyunk előre a medve bőrére!
Én nem állok a MoH oldalán, de tény hogy kegyetlen a látvány... -
#1312 Köcce.