6840
  • Gerbill
    Ezt nemhiszem el, még egy lövés és megkaptam volna a harmadik upgradet, de véletlenül nem volt már egy olasz sem az egész városban.

Aztán tudtam lőni egyet és meg is kaptam a medált(a videóbejátszás után gyorsan fejbelőttem az egyik géppuskást), de vége is lett a demónak, így nem tudtam meg mi az upgrade.
  • Hecker007
    hát ez nagyon gyenge, havernál próbáltam ki nekem sajna nincs sm3, de hát emiatt a game miat nemis lesz, maradok a moh:aa-knál, meg a CoD sorozatnál
  • grebber
    A sokak szerint nagy überszép és jónak titulált game-ből kiemelném a cserepes növényzetet mert az nagyon nevetséges meg a kisebb lejtőkön fellelhető állítólag víznek titulált csillogo izét (aminek köztudottam köze nincs a vízhez) mert az csak ott van nem csinál semmit nem folyik nem mozog lol.
  • Aspyrin
    Nekem nem jön be a játék. Mi-ről nem beszélhetünk: meglepem hátulról az egyik szobát ahol három katona vár arra, hogy szembefussak velük. Lelövöm az elsőt, a másik kettő meg sem mozdul :DD Fogom magam és lelövöm a másodikat (mindezt úgy, hogy még fedezékben sem állok), erre a harmadik elbújik egy ágy mögé :DDD
    Gépigény az egeket veri.
    Nálam marad a CoD sorozat ha háborús játékról van szó.
  • grebber
    Asszem ellátogatok a szemészetre ,mert ahogy olvasom megvakulhattam.

Méghogy eszméletlen a látvány.UE3-as játékok közül ez az eddigi leggyengébb eresztés.BiA 3 megeszi uzsonnára.
  • tommyg
    na mán meg műxik :D
  • tommyg
    hm érdekes 2x végigtoltam a demot semmi hiba nemvolt lépek be újra megint elkezdek játszani és megfagy az egész és kilép
  • Scripter
    az ut 3.0 motor nem támogat semmiféle élsimítást
  • MoLc
    FAQ-ba nem találtam rá választ,ezért merem feltenni a kérdést,de gondolom már volt , szóval az élsimitást hol tudom állítani ??
  • tommyg
    Szerintem nem lehet kikapcsolni!
  • samsung123
    jaja én is ezt kerestem de nem találok ilyet:( mindegy aki tud segitsen célkereszt ügyben
  • Neoncsoves
    vmi crosshair vagy nem tom... nekem nem megy a gépemen a game
  • samsung123
    ja de ott mi? mert erre utalást nem találtam
  • Neoncsoves
    options, gondolom
  • samsung123
    a célkeresztet mivel lehet kikapcsolni? nagyon zavar, meg láttam pár videót amin nincs célkereszt, segitség:!
  • tommyg
    :)
  • Neoncsoves
    ahhoz kéne physix kártya is
  • Devergo05
    Valaki az tudja miért nem lehet szét lőni tárgyakat vagy miért nem omlik a fal????Felvan téve az AGEIA PhysX is de semmi nyoma az élő fizikának!7300 GT 256-megás videó kártyám van!
  • tommyg
    ilyen 3d kártyával...
  • ajem kisa
    Kitudtam probálni én is végre, alapbol fullra rakott mindent, 1280 ra, és hibátlanul fut, sehol nem gondolkodik 1 pillanatra sem, mondjuk azt, hogy elégedett vagyok vele!:)
    (x2 3800+, 1 Gb ram, hd 2600xt 512Mb ice Q...)
    Azthittem már, hogy a mekré dört után már kevés lesz a gépem az uj játékokhoz!
  • tommyg
    hejhó nagyon várom már a teljes gamet! :D:D
  • heliosz007
    előbb keress utánna kérdezz !
  • buldozer99
    már megtaláltam:D
  • buldozer99
    hali!most kerültem géphez,honnan lehet leszedni a demot?:)
  • DarkSector
    Jóéccakát evrybáddy-nak
  • DarkSector
    Csak viccetem...:D
  • DarkSector
    Tudom...
    Arra gondoltam, hogy fáradt vagyok ehhez, csak gyors belenéztem azt elvette a figyelmemet a grafika..
    Me nézelődtem...
  • djcom
    Tegyél fel xp-t akkor nem fog:)
  • Rage47
    pedig nem nehéz game
  • djcom
    Lenti configgal minden max-on 1280x800-ban 20-40 FPS, néha belassul 15-16-ra, de ettől függetlenül nagyon jól megy.
  • Gerbill
    Eddig sokan panaszkodtak hasonló géppel mint a enyém, hogy 1024ben minimumon is szaggat. Hát nem tudom nálam mi más, de próbából beraktam 1024x768-ba ugyanazokkal a beállításokkal(high, medium, medium, speckó effektek kikapcsolva). azthittem valami szörnyű szaggatásra kell számítanom, a gépből kiugrásnál be is szaggatott, de földetérés után viszonylag jól ment. Kispisztollyal végig is vittem:). De nagyon ideges lettem a végére, már csak egy ölés kellett volna, hogy elérjem a hármas vele szintet
  • DarkSector
    Háát nálam full minimumon 640-ben akadozott!!!!!!
  • DarkSector
    Nemtuom, én a katonákkal sem tudtam végezni...
    XD
  • Rage47
    és az miért van h nem tudok szétlőni egyes tárgyakat? pl. az asztalon álló üveget.
  • Prince of Máté
    Hát igen, a Dirt-höz már kell a kétmagos proci, de ha megvan akkor kurva király gém!
  • chalezlopez
    Dehogyis...
    Amúgy ez a MOH kibaszott jó game lesz az tuti...
  • tommyg
    :)
  • DarkSector
    Én is így voltam...számomra DIRT hanyagolva, ahhoz 2 atomerőmű is gyenge!
  • DarkSector
    Ne igyunk előre a medve bőrére!
    Én nem állok a MoH oldalán, de tény hogy kegyetlen a látvány...
  • DarkSector
    Köcce.