Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 CORE 2 DUO 1800MHz E 4300 DOBOZOS 2Mb = 28,200.-
1024/800 DDR2 = 10,620.-
GIGABYTE PCIE GEF FX 8600GT 256MB = 30,240.-
összesen: = 82,860.-
kb ennyi egy mai korszerû gép.ha van kereseted és tudsz fejleszteni, akkor sztem vágj bele.elõször procit vegyél meg alaplapot és a többi...
ráér havonta is, a jó gammák úgyis õsszel-télen jönnek.Crysis, Pro Street...stb
<#nezze>#nezze>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
egész éjszaka ment a gép, töltötte a gamestarról a demot, most próóbálnám ki erre 2 cab file hibás benne úgyhogy újra le kell töltenem, lol<#wow3>#wow3><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ez az UT3 motor..vegas is jobban ment ettõl sokkal.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de a bioshock 100-szor jobban ment.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pls segitsen valaki letöltöttem a demót feltelepítem minden ok
de nem tudok vele játszani mert pont rá süt a nap a monitorra és nem látok semmit!!
mit tegyek??? XD
válaszokat elöre is thx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem is elvan csúszva :\
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és sztem nem kell egybõl teljesen új gépet venni, vegyél most egy Core2Duo procit, a többit meg majd szépen lassan beszerzed.és ha jól tudom õsszel adnak ki 20 ropi körüli Dx10-es vidikarikat!vásárlásnál ne az árát nézd, hanem keresgélj teszteket!a 8600GT annyiba kerül mint a 7600GS!ez már csak a piaci telítettség miatt van, mert a 8600GT nem veszik az emberek, de le van gyártva, a boltba van és el kell adni mert a gyártó is és a kereskedõ is bukik rajta!amúgy egy kari elõállítási költsége max 2-3ezer Ft!én proci+lapra szavazok, de te tudod!
a játékszoftverek "direkt" ilyenek, hogy nagy legyen a gépigényük és folyamatossan fejlessze mindenki a gépét.ez programozás csak!az Airborn-nak nem nagy sztem!
ott van Pl😄OOM3!3 éves játék ha nem több és a grafja még ma is megállja a helyét!egy pöcs cerka gépen is elfut fullon!<#idiota>#idiota>
És a HUD-ot sem lehet levenni a képernyõrõl?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Na sorry az off-ért 😊
de majd megpróbálok venni oktober fele egy újat.jók is a dual core-k....<#nevetes1>#nevetes1>
és ajándékba kapsz egy Supreme Commander gammát is...
volt már valaki boltba?
Airborne is meg Bioshock is 1280×1024 Fullllll graffal megy (beleértve a Vsynk-et is!!!!, Aniszûrés maxon) és nem cüccög egy kicsit se!a VGA-m 8600Gt.Érdekesség,hogy Vista alatt még simábban megy, lehet a Dx10 miatt!szal aki teheti (sajnos nem mindenki) annak irány a számtechbolt!
Egyébként érdekes, amikor tegnap felraktam, egész jól ment 1024 medium, csak azért piszkálta a lemezt néha (meg-meg röccengetett), de a winbe kilépve (ALT+TAB 😄) még majd fél giga üres memória volt. Érdekes.
Ha jó a géped, bõven elég a Dx9c!Amikor a repülõben az elején lõttek vagy villámlott majdnem kisült a szemem a fényektõl!Nekem nagyon bejött!
Csak messze van még szeptember 4!<#violent>#violent>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy