6840
-
markastor #2793 Van seeder, csak privát trackeren, és azt mi nem látjuk.
De van olyan aki regelve van azon a trackeren, és az meg osztja tovább nekünk a szeleteket. -
#2792 Ezek szerint :) Csak akkor az EA nemtom miért írta a 8GB-ot :D
Egyébként a hivatalos letöltétnél még mindig PRE-LOAD van... Pedig azt írták 5.-étől már játszható. Viszont nem kell semmi proxy beállítás, elég a windows területi beállításait átálítani amerikaira és máris dollárért lehet megvenni :D -
#2791 Homályosítson fel Vk szakhozzáértő pls. -
#2790 Látom nem értik ezt sokan:D... -
keepernext #2789 Este talán fenn lesz warez oldalon is.REmélem! -
#2788 Tehát 6,5 GIGA .?? -
#2787 Jó is lenne, de a az a valaki is csak 1 Seed-előtől tudja átvenni a szeleteket... -
nono55 #2786 és honnan??? -
Sebaj...
Nekem most karácsony van!
Mert megjelent az egyik kedvenc játékom folytatása az OBSCURE 2!!!
-
#2784 Hát remelem valaki leszedi és seedeli ... -
#2783 Igazad van:)
Nem tom miért nem értik meg hogy egy ideig fog jönni. De mivel nincs SEEDer egy idő után leáll és nem fog menni:)
Az egy dolog hogy 25000 ember szedi (leeder) de ők is mind megfognak állni 30%körül. -
#2782 Na ezaz...
Addig meg biztos full-on megy, de amíg nincs legalább egy seed-er addig nem fog teljessen lejönni... -
#2781 az a szopás, hogy meg fog állni majd olyan 30%nál HÁHÁ
mert nincs SEEDER. -
#2780 De nincsen seed.
Akkó meg mi a fa..nak szedjem, ha bizonyos % után le fog állni!!!!!!!
Nembaj majd megvárom FTP-t... -
#2779 már linkelték lejebb szvsz ... az a mininovás ... -
#2778 Torrent-hez adj légyszives 1 linket...
Köcce -
#2777 bexarok :) 1.5 mb -al szedem 1 óra és kész ... -
#2776 Engem az sem érdekel, ha nem beszélnek benne, engem a játék érdekel.... -
#2775 Miért ne jelent volna meg....
Szerinted hányadika van ma?????? -
#2774 Lehet, hogy nem is működik majd csak feleslegesen szedik le.
Ha meg se jelent esetleg akkor mit szedtek ilyen bőszen? -
#2773 Ha van egy olyan hely, ahol seed-elik is, akkor légyszíves jelezzetek!!!!!! -
#2772 Attól még az amerikai katonák ping-pongul fognak beszélni, vagy nem? :P :D -
#2771 lehet egy egyszerű ini file átírásával angol lesz a szöveg, lásd carbon vagy fifa. Mind kettő EA tehát szerintem lehetséges ... -
#2770 Képesek vagytok ilyen szar verziót leszedni, csak azért, hogy 1 órával hamarabb játszatok? Hihetetlen. -
#2769 Most látom ez xBox -
#2768 én vagyok a jövőbe látó, csak kérdezz, ha szükséged lenne valamire -
#2767 De most akkor ez miért 6 és fél giga, miért nem 8 -ahogy azt tudtuk..?? -
#2766 Mien szép is lenne ez ...
2007-09-05 PC Game ISOs Medal of Honor: Airborne (c) EA *CLONEDVD* PROCYON 65x100 MB
de sajnos még nincs ... -
ellington #2765 nekem 3-al szedi ezt a kínai edisönt.
örülünk senki, hogy te megmondtad! -
#2764 17 peers, 0 seeds; 601 hours. -
#2763 Na megint nyer4tem magamtól egy láda sört, mert ugye én mondtam, hogy tegnap nem csak ma lesz szüret. (én megmondtam) -
Newfronter #2762 Hehe valaki azt írja az nforce-on hogy tegnap látta az UNLEASHED-et beírnia topikba, és tényleg be is írt, és olyat mondott, hogy AMcsiban 5.-én jelenik meg! Tehát tegnap nem jelent még meg. Hiába írják azt az oldalak, azokon az oldalokon hetekkel ezelőtt is azt írták. És amelyiken meg írták hogy megejelent, oda volt írva hogy shipping, tehát szállítják, vagyis a boltba szállítják még csak.
Persze az a reg lehet kamu is, nem biztos hogy egy group member az. Habár én tutira veszem hogy az nforce-on van több group member is különböző teamekből, csak mi azt nem tudjuk. :) -
#2761 nektek, hogy szedi? nekem 120 kb/s 19 óra és kész is ... -
ellington #2760 mininova.org. ott beírod szépen a billentyűzeteddel, hogy "med". már egészíti is ki magától airborne-ra. keresel egy "[PC]Medal of Honor Airborne[Language EN.CN]" nevűt, és letöltöd. -
#2759 hihi az úgymond angolom nem az én angolom, mivel a kínai szöveget az nforce-ról másoltam be google translate -ba és így fordította le... szerintem is képtelenség, de ha már valakinek sikerűlt feltenni, a lentebb bemásolt képeken látható ... -
nono55 #2758 na honnan lehet lenyomni skacok?
linket plíz help mí bojz plíz plíz plíz! -
#2757 mdfen belül nincs mds...
ha nem értesz hozzá ne okoskodj, ne haragudj de amit mondtál nem cska hogy baromság de fizijai képtelenség, az angolodon javits mindnekinek csak jobb lesz -
#2756 Nincs semmi bibi ...
Airborne.mds stalls and install the required & CD-key are packaged into a tarball
A mds benne van a mdf be es a cd kulcs meg a yasu rar-jába ... -
buko20 #2755 ki honan tölti?én az isohuntrol vagy onét ne? -
#2754 csak a bibi az hogy nincs mds, csak mdf, vagy forditva nem tudom már