Mágnesek válthatják le a tranzisztorokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
részletezd már ezt egy kicsit léygszíves! kösz elõre is..
szerintem meg tök normális. Nem minden lány plázacica. Perzse nem mindegy, hogy melyik egyetem melyik karán nézelõdsz.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Inkább azt skubizzátok, hogy a csaj a PhD-jét irja, de a fotósnak elhitte, hogy az jó kép lesz, ha nem mosolyog, hanem ráteszi az úját a gombra. Nem rosszindulatból mondom, de egy jó fotós csinált volna 20 képet, és abból kettõ ment volna be. Egyik a csajról, ahogy mosolyog, a másik meg egy ábra, vagy egy elvi vázlat, ami meg amolyan "tudományos benyomást" kelt a nagyérdemûben.
Amúgy amatõrként kérdezem, a "pár nanosec" alatti állapotváltás nem lassú egy kicsit?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Kíváncsian várom, mit lehet belõle kihozni.
Amúgy ha megnézitek, egy amerikai kutatóintézetben a tudósok 99%-a európai vagy ázsiai származású. Itt a tudás, ott a pénz....
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Ez a pólósmelegitõs 14 éves szemöldökös stilus szerintem még a Mi Asszonyunk egyetemen is ciki, pedig vmi keresztény marhaságnak tûnik.
Nade ez felvenni amikor a TV jön fotózni...anyám,)
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Lásd a lágyvastokra tett #4-es utalásomat. Ámbár ha túl erõs a mágneses mezõ, lehet hogy nem ér semmit... De ilyen helyzet otthoni felhasználás esetén nemigazán léphet fel.
En csak gratulalni tudok hozza es csak igy tovabb! <#taps>#taps>
lehet kivédeni az adatvesztést erõs mágneses térerõ
behatása esetén,milyen árnyékolással?"
Ebbol proci lesz, nem adattarolo. Az adattarolas most is magnesesen zajlik a gepedben (hdd). Eros magneses mezoben valoszinuleg nem mukodik rendesen. Szoktal dobalsz a gepedbe eros magnest, hogy szerinted ez egy realis problema? 😊
lehet kivédeni az adatvesztést erõs mágneses térerõ
behatása esetén,milyen árnyékolással?
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
De nem ez itt a lényeg, hanem ez a mágneses izé😊))
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
De ez egyéni dolog.
Hogy ne csak arról beszéljünk, szép-e: reménykedem benne, hogy ebbõl valami komoly dolog sül ki pár éven belül. Akkor újabb 100 évig lesz mire vernünk a mellünket, hogy ugye magyarok milyen zsenik. Minden cinizmustól függetlenül komolyan nagyon szurkolok a hölgyeménynek és csapatának:
<#integet2>#integet2><#papakacsint>#papakacsint><#wave>#wave><#taps>#taps>
Gary H. Bernstein, Alexandra Imre, Zhou Ling, George Csaba, Wolfgang Porod"
ötbõl kettõ magyar.... <#taps>#taps>
van mire büszke lenni
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Szerintem ez médiahack ;D
Vorpal, szerintem vigyázz mit beszélsz, mert Richárd vagy Balázs behúz neked egyet... ROFL
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Így ha futtatni akarsz egy programot egyszerûen beleírod a prociba, hardverre lehe optimalizálni!
Azt hiszem ismét teljesítményugrásnak nézünk elébe 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Egyébként jó látni, hogy egy hazánkfia - ráadásul nõ is tevékenykedik e projectben - csak így tovább!
Mondjuk én a mágnes alapú cuccokat nem nagyon szeretem. Elég könnyedén meg lehet szívatni. Persze nem vagyok szakavatott.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."