Mágnesek válthatják le a tranzisztorokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"vmi keresztény marhaságnak tûnik. "

részletezd már ezt egy kicsit léygszíves! kösz elõre is..

zebulon
Nem rossz bringa.( az also kép)<#wow1>

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

"Ez a pólósmelegitõs 14 éves szemöldökös stilus szerintem még a Mi Asszonyunk egyetemen is ciki, pedig vmi keresztény marhaságnak tûnik."

szerintem meg tök normális. Nem minden lány plázacica. Perzse nem mindegy, hogy melyik egyetem melyik karán nézelõdsz.

Ez az áramkör kialakításától/bonyolultságától függ. Pl. az emberi agy egy idegsejtje 1/20 másodperc alatt képes 'átkapcsolni', csak egy kicsit bonyolultabb az agy felépítése mint akármelyik processzornak...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Ja, tényleg, miért nem kisestélyiben megy a laborba, ha jön egy újságíró (aki mellékesen fotózni is fog)?

Inkább azt skubizzátok, hogy a csaj a PhD-jét irja, de a fotósnak elhitte, hogy az jó kép lesz, ha nem mosolyog, hanem ráteszi az úját a gombra. Nem rosszindulatból mondom, de egy jó fotós csinált volna 20 képet, és abból kettõ ment volna be. Egyik a csajról, ahogy mosolyog, a másik meg egy ábra, vagy egy elvi vázlat, ami meg amolyan "tudományos benyomást" kelt a nagyérdemûben.

Amúgy amatõrként kérdezem, a "pár nanosec" alatti állapotváltás nem lassú egy kicsit?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

DanyyX
Érdekes technológia.
Kíváncsian várom, mit lehet belõle kihozni.

Amúgy ha megnézitek, egy amerikai kutatóintézetben a tudósok 99%-a európai vagy ázsiai származású. Itt a tudás, ott a pénz....

\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"

St
sztem jó csaj, nekem bejön az ilyen magashomlokú, intelligens típus 😊
Vorpal
Na én még nõt nem láttam, akit nem érdekelt volna a külseje csak a kutatótársai.
Ez a pólósmelegitõs 14 éves szemöldökös stilus szerintem még a Mi Asszonyunk egyetemen is ciki, pedig vmi keresztény marhaságnak tûnik.
Nade ez felvenni amikor a TV jön fotózni...anyám,)

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

ebbõl a csajból egy fodrász és egy sminkes akár nagyon szépet is tudna csinálni... gondolom ez nem nagyon érdekli, pedig nem lenne csúnya, csak tényleg elhanyagolt szegényke

Dj Faustus
"hogyan lehet kivédeni az adatvesztést erõs mágneses térerõ behatása esetén milyen árnyékolással?"
Lásd a lágyvastokra tett #4-es utalásomat. Ámbár ha túl erõs a mágneses mezõ, lehet hogy nem ér semmit... De ilyen helyzet otthoni felhasználás esetén nemigazán léphet fel.

rigidus
Csak szeretnem halkan megjegyezni, hogy egy kutatot altalaban nem nagyon erdekli, hogy csorgo nyalu emberek milyen megjegyzeseket tesznek a kulsejerol, sokkal jobban az, hogy mit gondolnak a kutatotarsak, vagy ertelmesebb emberek a munkajarol. Ez viszont sokkal fontosabb.

En csak gratulalni tudok hozza es csak igy tovabb! <#taps>

Egyetértek, szeretjük a szép tudóslányokat!😊 Csak így tovább, drukkolok nekik
sz=ni
"Érdekes lehet az ilyen elven mûködõ chip,de hogyan
lehet kivédeni az adatvesztést erõs mágneses térerõ
behatása esetén,milyen árnyékolással?"

Ebbol proci lesz, nem adattarolo. Az adattarolas most is magnesesen zajlik a gepedben (hdd). Eros magneses mezoben valoszinuleg nem mukodik rendesen. Szoktal dobalsz a gepedbe eros magnest, hogy szerinted ez egy realis problema? 😊
vajon akinek pacemakera-je van (nemtom így írjáke-e) az tudja használni?😄<#nyes>

Érdekes lehet az ilyen elven mûködõ chip,de hogyan
lehet kivédeni az adatvesztést erõs mágneses térerõ
behatása esetén,milyen árnyékolással?
Garrett27
bizony, van ebben vmi, de meginn azt fogják gondolni a magyarokról, hogy földön kívüliek...mint már egyszer volt egy nagyobb vita errõl... <#alien>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Processzort csináltak már fénnyel, és idegszövettel is. Jó lenne már látni valamit a piacon, de lefogadom, hogy ez még legalább 10év

és az mibõl jött le hogy elhanyagolt? A feketére festett plázahajat hiányolod?

Szerintem a leányzó igazán helyes. És milyen komoly dolgokkal foglalkozik😊))

De nem ez itt a lényeg, hanem ez a mágneses izé😊))

Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Ha mi csináltuk a XX. századot akkor mért ne lehetne a XXI-et is? <#vigyor>
Szerintem a lánnyal kép alapján semmi "baj" sincs... <#szeret>

De ez egyéni dolog.

Hogy ne csak arról beszéljünk, szép-e: reménykedem benne, hogy ebbõl valami komoly dolog sül ki pár éven belül. Akkor újabb 100 évig lesz mire vernünk a mellünket, hogy ugye magyarok milyen zsenik. Minden cinizmustól függetlenül komolyan nagyon szurkolok a hölgyeménynek és csapatának:
<#integet2><#papakacsint><#wave><#taps>
smv
Hajrá. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

"Switching Behavior Of Single Domain Nanomagnets – Observing Coupling
Gary H. Bernstein, Alexandra Imre, Zhou Ling, George Csaba, Wolfgang Porod"

ötbõl kettõ magyar.... <#taps>
van mire büszke lenni
Enkil
ha ezt megcsinálják tuti nóbel díjat kapnak ha bele gondoltok már több mint 50éve tranzisztorokat használnak, csak persze egyre kisebbek meg jobbak de az elv ugyanaz maradt

Drukkoljunk, remélem sikerül nekik!! <#taps>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Szeretjük a szép tudóslányokat! Made in Hungary.

Jó látni, hogy az intel is érdeklõdik a technika iránt. Mostanában nem áll túl jól a szénájuk, örülnék, ha csinálnának végre újra valami kimagaslóan jót.
Szép és okos? 😊
Szerintem ez médiahack ;D

Vorpal, szerintem vigyázz mit beszélsz, mert Richárd vagy Balázs behúz neked egyet... ROFL

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ez jó!
Így ha futtatni akarsz egy programot egyszerûen beleírod a prociba, hardverre lehe optimalizálni!
Azt hiszem ismét teljesítményugrásnak nézünk elébe 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Vorpal
De elhanyagolt ez a lány ittenkém. Hiába szépség okosság, üti egymást

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Dj Faustus
Ha jól emlékszem, a felhúzható órákat lágyvastokba helyezik, hogy megvédjék az acélalkatrészeket a mágnesezéstõl. Lásd itt.

Egyébként jó látni, hogy egy hazánkfia - ráadásul nõ is tevékenykedik e projectben - csak így tovább!

Cactus
A nikkel meglehetõsen drága fém...Vigyázni kell, mert egekbe szökhet az ára.
Mondjuk én a mágnes alapú cuccokat nem nagyon szeretem. Elég könnyedén meg lehet szívatni. Persze nem vagyok szakavatott.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Reméljük összejön nekik! 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Wow, ez érdekes lehet. <#email>