37
-
Anteris #37 "vmi keresztény marhaságnak tűnik. "
részletezd már ezt egy kicsit léygszíves! kösz előre is.. -
#36 Nem rossz bringa.( az also kép) -
BiroAndras #35 "Ez a pólósmelegitős 14 éves szemöldökös stilus szerintem még a Mi Asszonyunk egyetemen is ciki, pedig vmi keresztény marhaságnak tűnik."
szerintem meg tök normális. Nem minden lány plázacica. Perzse nem mindegy, hogy melyik egyetem melyik karán nézelődsz. -
szivar #34 Ez az áramkör kialakításától/bonyolultságától függ. Pl. az emberi agy egy idegsejtje 1/20 másodperc alatt képes 'átkapcsolni', csak egy kicsit bonyolultabb az agy felépítése mint akármelyik processzornak... -
irkab1rka #33 Ja, tényleg, miért nem kisestélyiben megy a laborba, ha jön egy újságíró (aki mellékesen fotózni is fog)?
Inkább azt skubizzátok, hogy a csaj a PhD-jét irja, de a fotósnak elhitte, hogy az jó kép lesz, ha nem mosolyog, hanem ráteszi az úját a gombra. Nem rosszindulatból mondom, de egy jó fotós csinált volna 20 képet, és abból kettő ment volna be. Egyik a csajról, ahogy mosolyog, a másik meg egy ábra, vagy egy elvi vázlat, ami meg amolyan "tudományos benyomást" kelt a nagyérdeműben.
Amúgy amatőrként kérdezem, a "pár nanosec" alatti állapotváltás nem lassú egy kicsit? -
#32 Érdekes technológia.
Kíváncsian várom, mit lehet belőle kihozni.
Amúgy ha megnézitek, egy amerikai kutatóintézetben a tudósok 99%-a európai vagy ázsiai származású. Itt a tudás, ott a pénz.... -
#31 sztem jó csaj, nekem bejön az ilyen magashomlokú, intelligens típus :) -
#30 Na én még nőt nem láttam, akit nem érdekelt volna a külseje csak a kutatótársai.
Ez a pólósmelegitős 14 éves szemöldökös stilus szerintem még a Mi Asszonyunk egyetemen is ciki, pedig vmi keresztény marhaságnak tűnik.
Nade ez felvenni amikor a TV jön fotózni...anyám,) -
Dredd #29 ebből a csajból egy fodrász és egy sminkes akár nagyon szépet is tudna csinálni... gondolom ez nem nagyon érdekli, pedig nem lenne csúnya, csak tényleg elhanyagolt szegényke -
#28 "hogyan lehet kivédeni az adatvesztést erős mágneses térerő behatása esetén milyen árnyékolással?"
Lásd a lágyvastokra tett #4-es utalásomat. Ámbár ha túl erős a mágneses mező, lehet hogy nem ér semmit... De ilyen helyzet otthoni felhasználás esetén nemigazán léphet fel. -
#27 Csak szeretnem halkan megjegyezni, hogy egy kutatot altalaban nem nagyon erdekli, hogy csorgo nyalu emberek milyen megjegyzeseket tesznek a kulsejerol, sokkal jobban az, hogy mit gondolnak a kutatotarsak, vagy ertelmesebb emberek a munkajarol. Ez viszont sokkal fontosabb.
En csak gratulalni tudok hozza es csak igy tovabb! -
Megamanó #26 Egyetértek, szeretjük a szép tudóslányokat!:) Csak így tovább, drukkolok nekik -
Zsoldos #25 sz=ni -
Zsoldos #24 "Érdekes lehet az ilyen elven működő chip,de hogyan
lehet kivédeni az adatvesztést erős mágneses térerő
behatása esetén,milyen árnyékolással?"
Ebbol proci lesz, nem adattarolo. Az adattarolas most is magnesesen zajlik a gepedben (hdd). Eros magneses mezoben valoszinuleg nem mukodik rendesen. Szoktal dobalsz a gepedbe eros magnest, hogy szerinted ez egy realis problema? :) -
Hegyikecske #23 vajon akinek pacemakera-je van (nemtom így írjáke-e) az tudja használni?:D -
triak #22 Érdekes lehet az ilyen elven működő chip,de hogyan
lehet kivédeni az adatvesztést erős mágneses térerő
behatása esetén,milyen árnyékolással? -
#21 bizony, van ebben vmi, de meginn azt fogják gondolni a magyarokról, hogy földön kívüliek...mint már egyszer volt egy nagyobb vita erről... -
UnnameD #20 Processzort csináltak már fénnyel, és idegszövettel is. Jó lenne már látni valamit a piacon, de lefogadom, hogy ez még legalább 10év -
Anteris #19 és az miből jött le hogy elhanyagolt? A feketére festett plázahajat hiányolod? -
John Wayne #18 Szerintem a leányzó igazán helyes. És milyen komoly dolgokkal foglalkozik:)))
De nem ez itt a lényeg, hanem ez a mágneses izé:))) -
Fen3gyerek #17 Ha mi csináltuk a XX. századot akkor mért ne lehetne a XXI-et is? -
sonicXX #16 Szerintem a lánnyal kép alapján semmi "baj" sincs...
De ez egyéni dolog.
Hogy ne csak arról beszéljünk, szép-e: reménykedem benne, hogy ebből valami komoly dolog sül ki pár éven belül. Akkor újabb 100 évig lesz mire vernünk a mellünket, hogy ugye magyarok milyen zsenik. Minden cinizmustól függetlenül komolyan nagyon szurkolok a hölgyeménynek és csapatának:
-
#15 Hajrá. :) -
Fen3gyerek #14 "Switching Behavior Of Single Domain Nanomagnets – Observing Coupling
Gary H. Bernstein, Alexandra Imre, Zhou Ling, George Csaba, Wolfgang Porod"
ötből kettő magyar....
van mire büszke lenni -
#13 ha ezt megcsinálják tuti nóbel díjat kapnak ha bele gondoltok már több mint 50éve tranzisztorokat használnak, csak persze egyre kisebbek meg jobbak de az elv ugyanaz maradt -
CsabiDuke #10 Drukkoljunk, remélem sikerül nekik!! -
sped #9 Szeretjük a szép tudóslányokat! Made in Hungary. -
Celeborn #8 Jó látni, hogy az intel is érdeklődik a technika iránt. Mostanában nem áll túl jól a szénájuk, örülnék, ha csinálnának végre újra valami kimagaslóan jót. -
irkab1rka #7 Szép és okos? :)
Szerintem ez médiahack ;D
Vorpal, szerintem vigyázz mit beszélsz, mert Richárd vagy Balázs behúz neked egyet... ROFL -
Caro #6 Ez jó!
Így ha futtatni akarsz egy programot egyszerűen beleírod a prociba, hardverre lehe optimalizálni!
Azt hiszem ismét teljesítményugrásnak nézünk elébe :) -
#5 De elhanyagolt ez a lány ittenkém. Hiába szépség okosság, üti egymást -
#4 Ha jól emlékszem, a felhúzható órákat lágyvastokba helyezik, hogy megvédjék az acélalkatrészeket a mágnesezéstől. Lásd itt.
Egyébként jó látni, hogy egy hazánkfia - ráadásul nő is tevékenykedik e projectben - csak így tovább! -
#3 A nikkel meglehetősen drága fém...Vigyázni kell, mert egekbe szökhet az ára.
Mondjuk én a mágnes alapú cuccokat nem nagyon szeretem. Elég könnyedén meg lehet szívatni. Persze nem vagyok szakavatott. -
Smitiz #2 Reméljük összejön nekik! :) -
benczurzs #1 Wow, ez érdekes lehet.