453
Szexeltél-e már nyilvános helyen, autóban, liftben, stb? Milyen volt?
-
vizoo #168 naja, de a lány zokniját ne a szerszámra húzd... Az nem véd meg se a gyermekáldástól se a betegségektől 

-
van meg az is, hogy o felveszi a lany zoknijat, a lany meg az ovet, bar a meretekkel gondok lehetnek -
Ma próbáld ki, hogy te nem veszed le.
Ha ez sem jön be, vedd le és húzd rá a csajra!
Valamelyik tuti befutó:) -
Landor #165 Tegnap próbaként rajtahagytam a leányzón a zokniját.
De mint kiderült nem volt zoknifetisiszta..
-
vizoo #164 ahh :) ezt elnéztem :) De mondjuk a cipőt vissza is veheted :D ha cipőfetisiszta a nő 

-
Hogy venném le a zoknit, ha a cipő is marad?! -
vizoo #162 zokni meg alsónadrág rajta marad :D -
Ha muszáj. -
azta mindenit! te aztán tökös legény vagy-e...
de azért a pisztolyt meg a kalapot leveszed előtte nem? :-) -
Kedvem van, neki is, ruha le(vagy nem is, esetleg csak részben...) aztán hajrá.
Megláthatnak?
Kit érdekel, amikor éppen kívánom? -
vizoo #158 Robotok vagyunk?? Nehogymár előre megtervezzem a sexet, az üres szobát, a fogkefét, meg miegymást... 
Ez még viccnek is tragikus
-
Csak a tapasztalatait. -
mondani akarsz valamit...? -
Landor #155 Nick: Hot Dogs
Életkor: 14 alatt
-
Hot Dogs #154
Sziasztok!
-
Előre kikészíteni?
Talán bizony ki kell számítani az időtartamot és az elégetett kalóriák számot is? -
Landor #152 ez már a perverz kategória
-
fogkefét??
-
Landor #150 Mikor megismersz valakit honna tudod hogy prüd-e vagy sem?
-
ani29 #149 Nem kezdenék prüd emberrel.Nem szeretnék rávenni senkit ilyesmire,ha ő nem akarja.Mindenkinek kell egy kis újdonság,és forróság az életbe. -
Szerintem ritka eset, meg normális ember ELŐRE megtevezi az üres szobát, kikészítve a tiszta törölközőt, és fogkefét a partnernek. :)
Meg egyéb kis apróságok.
-
Landor #147 Már hogy ne kéne rá hajlam! Szerelem ide vagy oda, próbálj meg rávenni egy viszonylag prűd embert bármi ilyesmire... -
ani29 #146 Szerintem nem kell hajlamrá.Ha megörjitesz valakit nem fog a külsö tényezőkkel foglalkozni,nem lesz rá ideje. -
Landor #145 
Hja, már csak a partnerednek kell hogy legyen exhibicionista hajlama!
-
ani29 #144 Akit szeretek azzal bármikor bárhol képes vagyok szeretkezni,nem érdekkel ki mit mond és gondol,bárhol is vagyok. -
Landor #143 
-
A szexben pont a nem normális dolgok a legjobbak!!! -
vizoo #141 Kifejtenéd miért gondolod úgy, hogy nyílvános helyen nem normális a sex? :)
De szögezzük le: Nyílvános hely alatt nem azt értjük, hogy emberek között, látható módon. :) Csupán annyit, hogy olyan helyen, ahol emberek is járhatnak, megláthatnak, ránknyithatnak, ilyesmi :) -
tábla nyilvános helyen: -
Landor #139 Inkább meg sem szólaltatok volna...
-
ugot2know #138 Dunaban,esetleg vasercbanyaban,bungee-jumpingon? -
mmelcsi #137 Nyilvános helyen a szex szerintem nem igazán normális dolog, de viszont érdekes lehet...:).
-
De lehet, hogy csak az asszony meglátta. -
vizoo #135 vagy meggondolta magát és mégse akart hantázni egy nagyot :D -
Landor #134 szerintem elkezdett írni valami pikáns sztorit, de közbe elszégyellte magát, így csak a "re" ig jutott
-
Nem akarok hulyet kerdezni, de ennek a commentnek mi az értelme? -
Landor #132
-
johnjani4 #131 re
-
:D:D -
vizoo #129 megrendezett? Rendben állnak az üvegek? Te hogy szoktad hagyni az üvegeket ivás után? Mindet összetöröd? No comment...