Szex nyilvános helyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áhhh rövid a sor, gyúrnom kell még erre 8D
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-tRs-Landor
..én láttam meg a közeledõ buszvezetõt.. <#ravasz1>#ravasz1>
-tRs-Landor
Canon 450 D
"olyan helyen, ahol biztosan meglátnak"
Az egészben pont a feltételes eset az izgalmas, nem pedig a biztos magamutogatás.
Az ilyen járjon a nudistastrandra, vagy meztelenül fusson végig a stadion focipályáján félidõben <#gonosz1>#gonosz1>
-tRs-Landor
Canon 450 D
Est Sularus Oth Mithas
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
-tRs-Landor
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
alapvetõen nem lógtam órákról, de néha fontosabb dolga akad az embernek...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Új volvó volt, de a buszbeli aktust megelõzte az árpádhídi buszmegállója elõtt(!) egy kis oral a járdán közepén állva!<#banplz>#banplz>
Persze sötét volt már, csak megzavart a buszvezetõ, így beszálltunk a buszba és ott folytattunk tovább <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
új volvo-n volt vagy még a régin?
-the invisible-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ki mázs snecie4 hát a bejá 43
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Úgy látom te még soha sem voltál életedben szerelmes...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az volt a legjobb, amikor a fõnök ült az asztalánál, én meg láttam a kéznyomokat.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
-tRs-Landor