Szex nyilvános helyen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR ODIN
Hullámfürdõ 8) meg mozi, de utóbbi manapság már átlagosnak mondható 8D

Áhhh rövid a sor, gyúrnom kell még erre 8D

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

OrioN the S
😊 a nõknek fájdalmas volt akkor és szinte észre sem vették <#vigyor1><#nyes>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kipróbálják milyen volt az õskorba😊
OrioN the S
😄DDDDDDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
semmmi 😊 csak a természet lágy ölében 😄

Hanga
parkBANpadon😊?

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

duktatok már ágyba? D:

RaST
;DDDDDDDDD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

krisztike
miért mi a rossz benne ?<#vigyor2><#awink><#nemtudom><#finom><#taps>

Extraboy
<#idiota>

Jó, akkor majd legközelebb egyeztetünk priviben! <#nevetes1>

-tRs-Landor

Extraboy
2 percre se lakok gyalok az Arpad-hidi buszmegallotol 😄

ott könnyû, mert mindenkinek nyitva van a szája 😊

..és mégsem láttak meg! ;>
..én láttam meg a közeledõ buszvezetõt.. <#ravasz1>

-tRs-Landor

OrioN the S
hullámvasuton nyomta má valaki? 😄

Sné Zsuzsa
hát nem tom...szerintem nagy az esélye, hogy meglátank egy buszmegállóban <#wink>

Canon 450 D

A gyertya hova került az ágyban párnák közt? <#nevetes1>

"olyan helyen, ahol biztosan meglátnak"
Az egészben pont a feltételes eset az izgalmas, nem pedig a biztos magamutogatás.
Az ilyen járjon a nudistastrandra, vagy meztelenül fusson végig a stadion focipályáján félidõben <#gonosz1>

-tRs-Landor

Sné Zsuzsa
huh...hát izé...nekem egyszer volt strandon vízben, de nem élveztem a dolgot...valahogyan engem nem pörget az ilyen...én olyan gyertyás, otthon, ágyban párnák közt 😊)) A srác, akivel a strandon volt egy exhibicioni...ááááá....na még egyszer exhibicionista...huh...azt hittem nem jön össze 😛 Szal a srác ilyen típus volt. 😊 Neki az sem volt baj, hogy egyszer monokiniztem (sõt, még õ mondta, hogy monokinizzek...)...engem jobban zavart, mint õt...de 2 perc után inkább visszavettem a felsõt....hát ebbõl látszik, hogy nem volt belém szerelmes és nem tisztelt. Szerintem, ha olyan helyen történik a dolog ahol tutira nem látnak meg, még nem gáz, sõt jó 😊...de, ha olyan helyen, ahol biztosan meglátnak...hát az nekem az olyan tiszteletmentességnek felel meg...szerintem 😊

Canon 450 D

Esztergomi Bazilika mellett 😊

Est Sularus Oth Mithas

Rafaelo
dugjatok a parlament elött 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Magic Boy
Ez így igaz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

annyi eszünk volt hogy ántemnünk a kultúrált 1. osztályú wc-be <#nevetes1>

-tRs-Landor

ChevyG work
a férje kocsijában<#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

bens
óra közben a lány budiban. kétszer.

alapvetõen nem lógtam órákról, de néha fontosabb dolga akad az embernek...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

3 ker powa! 😄
Új volvó volt, de a buszbeli aktust megelõzte az árpádhídi buszmegállója elõtt(!) egy kis oral a járdán közepén állva!<#banplz>
Persze sötét volt már, csak megzavart a buszvezetõ, így beszálltunk a buszba és ott folytattunk tovább <#hehe>

-tRs-Landor

énis azzal járok 😄 pfájj 😄
új volvo-n volt vagy még a régin?

-the invisible-

és belelogott a kezed a bilibe.. 😞

OrioN the S
júúúj 😄

mi egy padon csináltuk, már esteledett. már benne voltunk a témában amikor eszre vettem, hogy két hajléktalan kukkol.
OrioN the S
😮 😄DDDDDD mik kiderülnek 😄DD

OrioN the S
nekem egy ökumenikus székhátz wc-jébe sikerült<#vigyor3> 😊 de jó volt aztán kapott otthon is<#vigyor1>

5w0rdf15h
suliba?? <#idiota><#ravasz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Extraboy
fain Máv budiba el tudom kepzelni <#vigyor><#idiota><#banplz>

Extraboy
strandBAN?

krisztike
parkban éjszaka , tó parton ,tóban ,tábortûznél ...ennyi jutott eszembe

fürödéskor strandban

ki mázs snecie4 hát a bejá 43

Apus
én tuntam kocsiba (Suzuki) ahol beszorult a lábom bakancsostul az ülés alá, fél 6. de aztán mûködött a dolog. meg tunntam patakparton ahol gyütt 1 kutya és nézte a fehérbálnát.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

PyRex
"Aki meg nyilvános helyen szexel az vagy beteg, vagy csak feltûnési viszketegsége van"

Úgy látom te még soha sem voltál életedben szerelmes...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hu vazz.. Ezzel nem dicsekednék..
XenonIceX
még jó egszel elkaptam a szomszéd kutyát és fajtalankodtam vele!<#nevetes1><#nevetes1>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Dichter
106-os? o_O
3. kerületi vagy? 😊

Pluskast
Ázsia center egy üres, felujításra vagy még félkész állapotban lévõ üzletében.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gladiator
kilátótorony legtetején, erdõben, tóban, erdõben ilyen kis pihenõházikóban, kocsiban, kapualjban, garázssor mögött, egy bulin a WC-ben, parkban... szentem még volt pár érdekes helyen, de most ennyi ugrott be.

Adi
jó is az!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Breki33
Ezzel a tekintettel? P

klikk
Inkább vmi kéjenc :-)
Lteebee
Fõnök íróasztal megvolt(mondjuk nem munkaidõben), meg irodában ahogy és amin lehet.

Az volt a legjobb, amikor a fõnök ült az asztalánál, én meg láttam a kéznyomokat.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Emlékeim szerint nem érdekelt hogy reagál, mert egyrészt mással voltam elfoglalva, másrészt meg ittas is voltam😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

RaST
Tó mellett <#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

BUSZ(106os😊

-tRs-Landor

nyami
😄DDDDDDDDDDddddd