Szex nyilvános helyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egyéb kis apróságok. <#vigyor3>#vigyor3>
..::http://takrisz.fw.hu::..
-tRs-Landor
Hja, már csak a partnerednek kell hogy legyen exhibicionista hajlama! <#buck>#buck>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
De szögezzük le: Nyílvános hely alatt nem azt értjük, hogy emberek között, látható módon. 😊 Csupán annyit, hogy olyan helyen, ahol emberek is járhatnak, megláthatnak, ránknyithatnak, ilyesmi 😊
Est Sularus Oth Mithas
-tRs-Landor
Ramadamammy rapidrandi
Est Sularus Oth Mithas
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Est Sularus Oth Mithas
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
Est Sularus Oth Mithas
(Amúgy a bugyit nem kellene hozzá lehúzni?)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-tRs-Landor
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

az milyen feeling lehet <#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egyszer bejött a macskájuk és végignézte ... Akkor ez már animál ?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Miért is gusztustalan moziban? Nekem mondjuk a konditerem visszataszító picit: ahol már több százan izzadtak elõttetek, ráülni mezelenül.. hát nemtom <#rolleyes>#rolleyes>
-tRs-Landor
Viszont jut eszembe legjobbat kihagytam. Üres színházterem féleség elõadás után a színpad tövében, vörös függyönyök lágy ölén ohhh dejó is volt 8) Mondjuk vicces nagyon, mert még aznap kicsit nosztalgiázni akartunk, csakhogy ugye közben bezárták és vajon miért??? Mint megtudtuk egy ottani emberkétõl "állítólag vkik pajzánkodtak odabennt" 8DDD
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
mer orál az ok 😄
-the invisible-