Szex nyilvános helyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
elõször azt hittem, hogy a barátnõmtöl ilyen forró a helyzet, de tévedtem! <#idiota>#idiota>
c115
c115
Est Sularus Oth Mithas
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Nem vagyok szőke!!!
De dolgoztam én olyan helyen is, ahol a munkás(nõ) szálláson a kubai kislány direk elb...ta a villanykörtét a szobájában és mikor mentem kicserélni, Õ "véletlenül" éppen akkor tusolt és hívott, hogy hamár ott vagyok és kimelegedtem a munkától, nincs-e kedvem nekem is . Volt .
<#vigyor5>#vigyor5>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
<#smile>#smile>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Annak is megvan a maga varázsa
Est Sularus Oth Mithas
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Az sem muszáj mindig.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Est Sularus Oth Mithas
A szex pedig igenis mindíg és mindenütt jó, és aki nem így gondolja, az nem érdemli meg hogy csinálhassa.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Pedig ez alapján többeket itélsz el, nade nem kötözködöm... Teljesen felesleges volt ez a nagyképû hozzászólás, amit megtettél...
Est Sularus Oth Mithas
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Est Sularus Oth Mithas
"Barátnõm lesz*p*tt egy kocsma (igényesebb fajta) WC-jének elõterében. Ott még fiúk+lányok is járkálnak 😄 Persze 30 perc beszélgetés közben nem jött be senki, csak miután rácuppant, szóval rá 5 percre berontott 1 gyerek, meg rögtön még 1 nõ is 😄"
Hogy ezen mi olyan vicces??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF