Szex nyilvános helyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vadaszni szoktak nalunk jarna eleg gyakran, mivel soka avad es az erdo. egyszer csak meglattak az erdo szelen egy autot ami mozgot (marmint alt es kozben ki lett hasznalva a rugozasa). egyik vadasz gondolta meglesi a fiatalokat :) mekkora volt a meglepetese mikor sajat lanyat talalta ot...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Azért a legszebb az volt, amikor strandra mentünk a (most már csak ex-) sógorral és barátnõjével :) beszélgettünk, közben részemrõl indult a Fürge ujjak legújabb leckéje : ]
-tRs-Landor
ebben az a vicces, hogy akik a szobában aludtak azok ugye mindent láttak ha felébredtek, de hát istenem... a szükség nagy úr...
Fura volt látni, hogy másnap ott kajáltak az akció helyszínén!<#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
For the greater good
-tRs-Landor
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Est Sularus Oth Mithas
Hajnalcat: mi ez a vádló szmájli tekintet? :DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A kabátod nem lett "piszkos"? vagy a csaj :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
1szer buszon a csajtól egy kis kézimunka :D ennyire beparázva régen voltam mint akkor (és eksü hogy az egyik suhanc rajtunk röhögött ott, abban biztos vagyok) :D a történetet a mellesleg.hu történetek szekcióba is beküldtem: Utazás buszon és vonaton
Ezenkivül párszor volt fényes nappal Parkokban is. Lepedõ leterít, és ott. Az az izgalom ami úrrá lesz az emberen.. nincs és jobb, ezt komolyan mondom.
Ami kicsit szarabb volt az egy kocsma nõi WCjében. Mikor közben fogod a kilincset nehogy rátok nyissanak, és közben teljesíteni is probálsz. Hosszú volt a dolog, mert elmenni igy nekem nehezen sikerül. :D
Kb ennyi :D Aki még nyilvános helyen nem probálta ne merje kihagyni. Örök élmény.. ha meg lebuksz, azokkal az emberekkel többet úgysem találkozol ;)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De ne csak off, írjad már meg, hogy te hol mikor...:D
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
<#nevetes1>#nevetes1>
De amint látom Te sem vagy tökéletes!
<#nevetes1>#nevetes1>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ovodások hosszú ó-val: óvodások
[/off]:D
tõled egy "l"
[/off] :D
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
1. tõlled
2. a partneredtõl
Vannak lányok akik a borostát szeretik vannak akik a babaarcot. Az hogy lent borotválod-e magad megint csak kettõtökön függ. De ha elkezded akkor arra nagyon vigyázz hogy ott ne legyél borostás mert akkor olyan lesz a partnernek mintha csiszolópapírral csinálná. Azt meg nem szokják szeretni!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ha lent is megborotválod, sokkal élvezetesebb lesz az aktus, mert jobban érzed a partnered.
Amúgy én a dolog közben nem szoktam alsót viselni, mert útban lenne. Elõtte, utána lehet. Lehetõleg ne pöttyös, vagy rózsaszínt vegyél fel, mert az ciki. A hagyományos fehér az kiindulási alapnak jó, aztán meg úgyis kiismered a csajt, abból meg következtethetsz a jövõre nézve.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
izgis helyzet
De miért?!
nincs igazam?!
hajnalban pingpongasztal iskolaudvaron, többször is, mert az jó hely :).
autóban, anyósülés hátradönt.
focipálya, hajnal, egy disco mellett.
oviudvar, szintén disco mellett (ez a legviccesebb: szegény ovodások másnap reggel miket találhatnak :DD)
kocsma mögött fekvenyomópadon
balatonban fényes nappal a strandon
több nem jut eszembe :)
Duna part több helyen. Megesett január közepén is, éjszaka -20-ban. Na, az nem volt gyenge dolog, de nem is elviselhetetlen, mert ha megvan a hangulat, akkor észre sem veszed, hogy félig már lefagyott a tököd.
Uszoda, délután 3-kor. Ez már neccesebb volt, mert sokan voltak, a medence pedig kicsi volt, úgyhogy mindent láttak az arra úszók. Az érdekes az volt, hogy mindenki lassan úszott, és fél percig is bírta egy levegõvel mellúszás közben.
Miskolc-Tapolcai strand öltözõjében, de azok a szemét fritzek akkora zajjal voltak a fülke környékén, hogy az már zavart. Felháborító a viselkedésük.
Akkor a Vakok Intézete kizárva ....
\" Mi minden voltam helyettem, mielõtt meg nem születtem ? \"
parkban.....
focipályán....
autóban..(több helyen)
halastónál....
nyitott teraszon....
KIHAGYHATATLAN!!!
Izgalmas érzés, ha arra gondolsz, bármelyik pillanatban megláthat vki..<#integet2>#integet2>
De Próbáltad már egy A6-os audiban?
Est Sularus Oth Mithas
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
-tRs-Landor
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Hands - szex nyilvános helyen <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
-tRs-Landor