865
Windows Xp 154megás változata
-
#465 my computer->properties->computer name->change
nekem ezután ha minden igaz müködött.
valamint már leírtam #455-ben a Serv-U nevű ftp szerver progival való trükközést is... -
stukov #464 A másik gépről én sem tudok belépni a Rev03-as gépre, jelszót kér, már egy jó ideje szívok vele... -
tgabor12 #463 Hogyan lehet kikapcsolni az a korlátot, hogy 1185 Mb-nál kisebb vinyóra is felmenjen? -
Mihail #462 Rev 1 volt a legjobb, egyedül a dhcp hiánya miatt nem szeretik egyesek.
De nekem egyik gépemen még mindig az van, és sztem tényleg a legjobb -
adcsyka #461 Szevasztok.
Némi saját tapasztalat a REV4-es változattal!
Kicsit módosítottam rajta (integráltam bele pár SATA drivert)de alapjában véve teljesen ugyanaz maradt! Az ténylegesen igaz hogy feltelepítés után csak 90 Mb RAM-ot eszik, viszont ha ugyanazokat a progikat feltelepítem alá mint amit egyébként is szoktam (NOD32, KERIO tűzfal stb.)akkor már közel ugyanannyi memóriát eszik meg mint egy hagyományos windows!
A saját magam által kreált (NLITE)magyar windows minden nekem kellő dologgal feltelepítve 240 Mb-ot eszik a memóriából! Szerintem ez sem rossz!
Részemről ennyit a TINY XP-ről. Nemrossz-nemrossz csak nekem nem jobb a hagyományosnál.
Viszont valószínűleg a szüleim penti2-esére a tiny fog felkerülni mivel nekik csak a netezésre kell a gép ráadásul az ő gépük iszonyú lassú. -
#460 Nem jó. -
#459 Majd megnézem ha itthon van a másik gép. -
Barganda #458 Thx ez működik. -
Barganda #457 experience/experience -t próbáltad? -
#456 Nekem Rev02-vel van ugyanez a bajom... A Tiny-s gépre egyszerűen nem tudunk bejutni, mert nem tudom mi az alapértelmezett jelszó. -
Viking #455 alternatív megoldást tudok, LAN partykon mindig ezt használtuk komákkal: nyomj fel egy Serv-U nevű ftp szerver programot, csinálj ftp szervert és úgy küldözgesd a fájlokat. -
Barganda #454 Hi mindenki!
Én rev 04-et használok, eddig majdnem minden ok, csak azt nem tudom hol lehetne
elővarázsolni a fájlmegosztást. Elvileg be van állítva, de a másik gép akkor sem
látja.(a másik gépen is rev04 van, routeres hálózat, dhcp végre működik :) )
Ha valaki tud megoldást segíthetne. -
#453 nagyon jó lenne ez a kiswin de ahhoz képest hogy játékokra lett tervezve faszán kispórolták belőle a compatibility módot így a régebbi játékokkal nem lehet játszani:( most próbálom valahogy beleszenvedni -
Aiyyo #452 Masold be a system32-be a ping.exe-t egy masik xp-rol.
Valaki nem tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy a digitalis fenykepezot felismerje? A normal xp alapbol tudja a kameramat ez meg nem -
#451 Én a 4-et fonrolgatom, hogy feltegyem..de abban már annyi minden van :/ -
Mihail #450 giázok -
Mihail #449 nekem asztalimon most rev 1 fut :)
nosztalgizáok :D -
Mihail #448 alcohol telepít raid vezérlőt asszem, ha már volt fönt pl. daemon toolsod lehet az tett be neki
sajnálom, mondjuk nem tartják megbízhatónak alcoholt..
-
#447 Rev 2 volt...lefagyott a progi, majd újraindítottam a gépet és nem bootolt be, csodás.. -
Mihail #446 asszem rev1 alatt nem ment alcohol.
nekem rev 2 alatt már ment simán -
Mihail #445 winrar tömöríts ki a fileokat egy tetszőleges mappába, és onnan indítd a setup.exe-t aztán töröld le a könyvtárat -
#444 Feltettem a az Alchol 120-at és tönkrevágta a gépem. Most már szűz XP van alattam. -
#443 ping-et és tracert-t lehet bele valahogy varázsolni?:D -
#442 Nekem is lenne egy kis problémám.
Bizonyos progik nekem sem akarnak feltelepülni a gépre. A temp könyvtárral lehet valami, mert semmilyen ideiglenes telepítő fájlt nem hajlandók oda rakni.
Rev03-am van. -
Newfronter #441 FTP-t nemtok :(
Felment a VS, megmenekült attól hogy leszedjem. :) -
Thanatos #440 még midnig nem vesztegetted emg a rendszergizdát? :D -
Mihail #439 mert torrenteket nem tudok, port letiltás miatt -
Mihail #438 rev 4et honnan lehet szedni? -
Newfronter #437 rev04
De ha nem fog felmenni a Visual Studio ez miatt akkor törlöm a francba és felrakom a rev03-at, pedig még ghostoltam is ezt. -
#436 nekem sem eszi be az FF az alternatív winupdate-t:/ rev04et használok -
Mihail #435 hát más tippem nincs..
nagyon fontos az a win update?
egyébként melyik kiadást használod? rev02? -
Newfronter #434 Sajnos nekem azzal sem megy, a régebbi kiadású tinyxp-nél működött.
De itt nem veszi be az FF. -
Mihail #433 van egy altenatív windows update oldal, egy korábbi hozzászólásban belinkeltem
nekem tv tunerem is megy -
#432 Persze, #430 -ban erre utaltam. -
#431 Na kipróbáltam nekem nagyon bejött, bár a TV Tunert még nem próbáltam feltenni. Viszont nekem nem hajlandó updatelni. Nem tudja letölteni a Genuine Validate-t, addig pedig nem tudom crackelni sem azt a szart. Produkált valakinél hasonlót? -
#430 Live Updatekor kiírta hogy: Ön lehet szoftverhamisítás áldozatává vált ... -
#429 majd pár nap múlva, ha leszedtem teljes 8 éved Vörös Törpét és kicsit pihenhet a gépem, akkor felnyomom... és tinyxp-t senki nem szidhatja, 6 napja van benyomva, közben felpakoltam nyomtatót, gémeket, uninstalláltam is, folyamatosan fut dc++ és µTorrent, és semmi fagyás, betonstabil. -
Mihail #428 jah ilyen sms webes warez -
Mihail #427 El-Sl? -
#426 hogy kell telepíteni a 4-et?