865
Windows Xp 154megás változata
-
#865 még ezt hozzá csapom, mert kicsit túl... durva
pl internet explorer-t is kiírtja, amit win7 tiny-t összerakó experience bent hagyott... nem véletlenül. -
bajusza #864 Szerintem is jo lesz. -
#863 mást találtam ami elég tuti szerintem, éspedig íme.
kellően megkopasztottam dvd-képet, tesztelés jövő héten, ígéretesnek tűnik a cucc. service-eket bent hagytam részemről mind, csak profilt piszkáltam meg tweak-ek alatt, mert... eh. -
bajusza #862 Nem tudom, hogy egy fog-e segíteni: katt -
#861 van win7-ből tiny, jelen pillanatban azt használok, csak az 32 bites. oké, szép és jó hogy lehet hackelgetni hogy PAE menjen vele és lekezeljen 4+ giga ramot, de egyre több cucc igényel 64 bites wint, abból meg nincs kopasztott. -
bajusza #860 Eleg sok helyet foglal a vinyon a Win7, lehetne kisebb is. -
#859 NECRO!
van valami hasonló cucc 64 bites win 7-hez is? -
rausch87 #858 megtaláltam, necces lesz a 6 floppy DE kipróbálom
tiny xp-hez melyik lenne jó? -
#857 A Microsoft oldaláról beszerezhető. -
rausch87 #856 az meg milyen? (a cd LG) -
#855 Szerintem egy egyszerű floppy rendszer lemezre lesz szükséged, amin van CD driver. -
rausch87 #854 hi
Lenne 1db p3-as gép amire szeretném feltenni ezt a tiny xp-t, viszont csak floppyról tud bootolni és csont üres a 120as és 7gbos hddje. Arra gondoltam, hogy 3-4 floppyval teszek rá ms-dost és abból telepítem parancssorból...De kellene segítség és persze minden féleképpen ezt kell rá tennem semmilyen linux nem jó ): -
tomo #853 köszi,
hat directx nem is kell, mert játékot és egyéb 3d alkalamazást nem futtatok.
csak filmet esetleg, ahoz meg elég egy gyengébb directx is ha egyáltalán kell hozzá.
-
#852 Egyetértek, leszámítva, hogy a 2+ magos procis támogatás is jobb a Vista 64 esetében (AMD). A server 2003 esetében meg ugyan ez nem biztos, hogy összejön.
Szal 1 magos + dx9, akkor tényleg w2003, vagy dx10/többmagos proci/több mint 2GB RAM akkor Vista 64, de megfelelő tweakeléssel!!! -
#851 simán. de ha leszarod DX10-et akkor inkább egy szétkapott Server 2003 a nyerő szvsz. -
tomo #850 teljesítményben utólér egy vliteozott vista egy xp sp3-at?
mondjuk 2 magos 2200MHz es intelen 2GB rammal.
( a csicsa nem kell jeligére ) -
#849 dettó, igen kellemes. -
#848 Amúgy most egy jól meg-vlite-ozott vista sp2-őt használok, és nagyon kúl. -
#847 ollé
válogass -
#846 hali, valaki tudna adni 1 letöltési linket? torrenteket nézegettem de semmi hasznos gugli se segített pedig kidobott 1 csomó fájlmegosztó oldalt de 1iken sincs már fenn :S -
#845 Kúl eza 2003!;))) -
#844 Találtam servert is!
Itt -
#843 Én is a servert használtam sokáig csak kinyírtam egy video driver frissítéskor;(
Sajnos olyan sokáig nem kellett telepíteni, hogy a telepítő CD-m is eltűn tazóta!;)
innen tölthetők ugye
Hú már rev 9 is van?! -
#842 wow, én még rev 5-nél megakadtam, most is azzal tolom... linket tudsz esetleg dobni 8-ashoz priviben?
btw, a Windows Server 2003 eXPerience Edition-ből jött ki esetleg vmi ujabb verzió? nagyon kedves oprendszer volt, csak már ezer éves. -
#841 Pedig én is visszatértem, asszem a rev 8 van fenn. -
bajusza #840 látom, behalt a topik, fel kéne dobni valamivel. -
#839 ööö... minden verzióban benne vannak a sata driverek emlékeim szerint. nekem is előadta ugyanezt kománál, kivettem floppyt, simán felment. -
miatyánk #838 A TinyXP Rev 04-et próbáltam felrakni egy SATA-s Samsung rendszer hdd-re, de a floppys drájver betöltés nem működött. Az írta ki a telepítő, hogy nem tud olvasni egy bizonyos fájlt. Ugyan ezt a floppyt simán olvasta egy normál Xp telepítője.
Rossz verziót próbáltam?
Van olyan verzió, amiben benne van a SATA drájver?
Esetleg valami hasonló alternatív Windows Xp? -
#837 egy vékony kés és erős fizikai ráhatás? -
#836 Nemtudja valaki hogy az z és y billentyűket h tudom kicserélni? -
#835 jobbklikk sajátgépen -> services -> printer spoolert kikeresed, jobbklikk, properties, startup type automaticra állítod, no meg elinditod, aztán feltelepíted a nyomtatót és örülsz
szivatott engem is ezzel tinyxp koma istenesen. -
#834 Az egyik verzióból kigyilkolták a nyomtatótámogatást szőröstül bőröstül, de nem tudom melyikből. Lehet azt fogtad ki. Ha van egy normál wininstall cd-d, keresd ki a dll-eket arról.
Lehet, hogy miután bemásoltad a Windows-ba őket, restart is kell, vagy regisztrálni kell a dll-eket. (vhogy regsvr32.exe-vel de ennek pontosan nem tudom a módját) -
Norby86 #833 Sajnos ez nem segít,próbáltam,de ugyanúgy kiirja hogy fix all és nem megy tovább a telepítője. :( Sajnos neten sem találtam információt erről a problémárol. Azért is fordultam a néphez hátha valakinek volt vagy van hasonló problémája. -
#832 Ha windowsos dll hiányzik itt keress rá. Aztán másold be a Windows/System32 mappába. Hátha segít. -
Norby86 #831 Sziasztok!
Egy apró problémám támadt ezzel a tiny xp rev05-el. Vettem 1 hete egy hp 2180 nyomtatót és amikor elkezdeném installálni a nyomtató gyári cd-ről a driver hozzá,kiir két dll filet hogy nem található. Hiába megyek rá hogy ujra és újra telepítse föl,nem találja sehol azt irja. Viszont igy nem megy a nyomtatóm tiny xp alól. Valaki tud valami megoldást erre? Amugy magyar mui nyelvi csomaggal is próbáltam,de ugysem megy. :( -
bajusza #830 Szerintem ez megfelel, én is ezzel csináltam:
TinyXP Guide -
#829 oké, akkor már csak egy leírás kéne, hogy mit tegyek bele - vegyek ki, hogy egy pont ugyanolyat kapjak, mint egy tinyXP, csak 64bitesben :P -
Laceee #828 nlite -
#827 Lenne egy nagyon érdekes kérdésem... egy ilyen tinyXP-t meg lehetne csinálni 64 bites xp-ből is? És ha igen, akkor mit kell beszerezni hozzá? mert nekem van egy 64 bites xp-m, ha valaki tudna segíteni ebben, akkor egy fain kis 64bites microXP-t lehetne csinálni :) -
bajusza #826 Nemrég csináltam a magyar Windows XP-ből egy TinyXP Rev01 és Rev02 verziót, a régi gépemen szépen futott (PIII 800 MHz, 128 MB RAM). nLite-tal és a TinyXP Guide-dal nagyon szépen meg lehet csinálni.