9
-
#9 Egyike a legértelmesebb dolgoknak az interneten. Egyszer rátaláltam, azóta sokszor szükségem volt rá, és sok időt takarítok meg vele. Nem egy szentírás, de azért nagyjából ad vlami irányt, hogy merre keressek tovább. -
Ironka #8 A Wikipedia az egyik legjobb dolog ami az internettel történhet. Imádom. -
#7 Akkor hát hepi borzdéj! -
airwalker #6 wiki rulez ! -
Flashy #5 valahogy úgy kell tekinteni, hogy egy viszonylag jól és gyorsan kereshető adatbázis, az információ pontosságának százaléka meg kb ezzel ellentétesen arányos. ha csakúgy érdekel egy fogalom vagy ember vagy rövidítés akkor megnézem benne, de ha igazán megbízható információ kell egy előadáshoz vagy publikációhoz akkor megfelelő forrást kell keresni. -
echo #4 Szerintem az angollal nem lesz gond, a nagyon sok olvasó és szerkesztő szerintem fogja tudni kontrolálni. A kevésbé forgalmasaknál inkább el tudom képzelni hogy hosszabb időre benne ragad néha valami hozzá nem értő vagy vicces ember kreálmánya.
A fentiekhez hasonló okokból a magyarral szemben vannak kételyeim, hogy mennyire fog tudni fejlődni. Ha meg is ír valaki valami szócikket, a kis olvasottság miatt kevéssé lesz ellenőrzött. Ezen az is ront hogy aki jobban benne van egy témában az szerintem csak akkor olvassa a magyart ha eleve szerkesztgetésre is van szándéka és ideje... Szóval nem lesz könnyű. -
lyzu #3 jaja, énis nagyon jó dolognak tartam a Wikipedia-t és hsználom is :) -
#2 Ez a wikipedia iszonyú jó dolog, nagyon sokmindenről lehet tájékozódni róla. Kár hogy pár hülye idióta bunkó szórakozik ilyen hülyeségekkel :( -
Drawain #1 Sajna ilyenek az emberek, és az emberi rosszmájúság és gonoszság miatt tönkremennek a hasznos ötletek...