Meghosszabbítják a Windows XP terméktámogatását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom, te is csak a screenshot-okat nézted. Ha picit utánnaolvasnál tudhatnád, hogy az egész rendszert áttervezték, hogy növeljék a stabilitást és biztonságot.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tök király lesz szerintem a Vista, csak nem nekem találták ki 😉 biztonság [----------[]-] dizájn 90%
elkápráztatja a népet, a biztonság meg mellékes (arra ott vannak a frissítések) - ez a legújabb dili <#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem az a baj, hogy "nem alél el", hanem az, hogy:
- leszaroz valamit, amihez láthatóan nem is ért.
- egy (fene tudja mikori) béta alapján értékeli a majdani kész terméket.
- kifogásolható a stílusa.
- már nagyon unjuk az 1000+1-edik "szar a Vista" flémelést.
Nem igaz, hogy nem lehet Windows Vista-t letörölni formatálás nélkül!
"M$ magyar fan klub" "M$ inkvizítorok"
Már jó, hogy nem klán.<#vigyor>#vigyor>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én is úgy gondolom, mint mousee:
További jó flémelést😛
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Az hogy neked nem volt stabil debianod, es azt a vinfosodhoz hasonlitod, háát, merész gondolat. Inkabb gondoldd at megegyszer 😊
Amugy linux powa
Grat. köszi a flamet, mostanság ritkán van részem benne, élveztem... 😊
De azért hadd jegyezzem meg (igen, tudok magyarul...)
droland: Ha talán nem a mondat elsõ felét vennéd ki, és a többire is fényt vetnél, akkor szemedet megilágosítaná ama nemes gondolat, hogy az ellenem irányuló támadást heves indulatomban a nõi gyengeségre vezetvén vissza elvakított azon düh, melyet sok ember már ismer, az ész osztása...
archkoven: További vita tárgya itt folyhat: magyaritasok.hu, vagy msn-en, vagy honfoglalo.hu és eldöntjük, ki az okosabb, ez mindhármótoknak szól... a nickem: hiro66, vagy Dr. Diablo, lehet próbálkozni...
Üdv.:GamePlus
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Írogass máshova öcskös!😊
;-)
Ezt kikérem minden nõ nevében - bár én férfiú lennék - utoljára ilyen diszkrimináció a II. világháborúban volt Hitler idõszakában. Mellesleg kár, hogy pl. a HL2 fõ coderei között két nõ is volt, de ez most mellékes, mert a nõ=alapból hülye, SZERINTED!
Hejjjjesíráááás 😊)
További jó flémelést 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyébként remélem hogy visszaolvastál mielõtt ezt leírtad.
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"te egy balfasz vagy nem rendszergazda.... szerintem a Windows nyugodtan elnevezjetjük a balfaszság mérõeszközének"
Windows nyugodtan elnevezhetjük. Ja. Tudni ragzani, meg beszél normálisan... Öcsééém IQ bárók...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
nem csoda hogy a szgéphez is ilyen hülye vagy.
He? Te optimalizáltad a wint? Aztat meg hogyan lehet forrás nélkül?
EvilDevil: Az más kérdés, ha az utcán találkoztunk volna, és ezt mondod, akkor már aprófát szarnál és két hétig kapnád infúzión keresztül a bundáskenyeret...
kbupdate: a lányoknak közük sincs a pécéhez, kb annyit értenek hozzá, mint a gondolkodáshoz /jelen esetben ezt csak rólad állítom.../
Mindkettõtöknek ajánlom a lol.hu vagy a szanalmas.hu oldalt, sokat lehet belõle tanulni, és ezeket az oldalakat nektek találták ki... HÜLYÉK ON, GONDOLKODÁS OFF
Jah, és még egy: a kulturált viselkedés csak nálam alapszintû elvárás? Mert ha nem, akkor nyugodtan visszamászhattok...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Az Xp home még egy ezressel olcsóbb mint a 98 SE 😊
Ja csak ember legyen a talpán aki be tudja rendesen léptetni egy tartományba. 😊
"Nem szûnt meg teljesen a támogatása a 98-nak...a legújabb directx is felmegy rá, és ha megnézed az nvidia honlapján a videókártya drivereket, akkor a legújabb... ...98-ra... a programok 99%-a megy ezeken az oprendszereken is (bizony, még a Doom3 is)." - Itt fõleg a 98se-rõl van szó, amiben raktak wdm támogatást, amire épül a me/2000/xp driver modelje.
"Nem is csoda h hosszabítanak, a Vista egy kalap kaka" - Bár a legújabb Linux sem jelent még de szerintem egy kalap kaki lesz az is - bár fingom nincs mi lesz a vége, de akkor én is egy jós leszek mától 😉
"Viszont pl. nem megy fel egyes chipsetekre" - Mikor megjelent az XP mindenki fel volt háborodva, hogy alap ISA kártyás cuccok támogatását kiszedték, ma már ez senkit sem zavar. Minden OS megjelenésekor ezeket mit támogat alapból mit nem dolgokat meg kell hallgatni, hogy elsírják az emberek, aztán szépen ez is el fog múlni. ÉRDEKES NEM?
UI: elõzõhöz kapcsolódva. Ha XP-t telepítesz a legújabb NFORCE chipsetre, akkor még a vinyód sem fog menni UDMA módban, mivel akkor még nem ismerte. Még sem zavar senkit, berakja a lemezt, vagy a legfrissebb drivert a netrõl, és feltelepíti, és mindenki HAPY!
"Nem 5 éves embereknek készült, hanem a jövõ emberének. A jövõ afelé halad, hogy az ember elkényelmesedik." - Így van, aki cégszinten nem így gondolkodik a profi orientáltsággal kapcsolatban, az a jövõben meg fog bukni. Sajnos, nem sajnos EZ VAN!
\"The voices are back... Excellent.\"
Az ilyen cucc arra van, hogy felnyomod, és évekig megy.
A béta meg arra, hogy utána formattálj 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ha érteni akarsz valamihez, akkor megtanulhatod.
Ha nem akarod érteni, nem kell tanulnod. Használhatod anélkül is.
Nem akartam így beírni: xp alol acc. denied pedig wfp kivan kapcsolva...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
szopjátok ki a cerkám
mi az a BSA, MPAA, RIAA??
Az viszont tényleg pofátlanság, hogy még mindig drága ezeknek a régi oprendszereknek az ára...
Hát igen... Akkor ezért jönnekm olyan lassan a frissítések is! Egy évszám átírása heteket vesz igénybe nekik... <#crazya>#crazya>