Vonalkód készités
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzáértõk segítségére lenne szükségem. Egy meglévõ terméknek kell új csomagolást terveznem a régi vonalkóddal. Utána olvastam a vonalkód készítésnek, úgy hallottam a 12-es Corel megfelel erre a célra.
Miután a Corel Barcode Wizard-ba bepötyögötem a számkat, kell még vmire figyelnem? Ez mellett nem tudom, hogy mekkora méretben lehet a vonalkód, amit a leolvasó leolvas. Max. és min. értékét megtaláltam,de csak százalékos arányban.
Ha valaki már találkozott ilyen problémával akkor kérem segítsen!!!
Elõre is köszi <#wink>#wink>
Szeretném kérni a segítségeteket,most próbálok elõször vonalkódot nyomtatni.
Itt a neten már utánanéztem,de sok mindenre nem találtam sajna választ.
Ezen az oldalon http://www.mymac.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=10
generáltam egy vonalkódot,Ean 13 szabványban.Kinyomatattam de sajnos az olvasó nem olvasta be.
A nyomtatóm típusa HP 2180 multifunkciós nyomtató,a vonalkódolvasó Metrologic 9520-as lézeres olvasó.
Az olvasó minden gyári vonalkódot leolvas,csak amit én generálok és kinyomtatok,azt nem.😞
Azt is olvastam hogy változtatni kellene a betûtípuson,de azt sem tom milyenre.
Valahol azt olvasom hogy tintaugaras nyomtatóval ne mlehet használható vonalkódot nyomtatn,i valahol azt hogy lehet.
Szóval elvagyok bizonytalanodva rendesen.
A másik kérdésem,mondjuk minden jó és sikerül használható vonalkódot generálnom és nyomtatnom,a sokszorosítást utána fénymásolóval meglehet oldani?
Kérném hozzáértõ emberek segítségét!😊
Köszi.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
és ha jol emlékszem az tudta kezelni a vonalkodot is
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
http://www.pont5n.hu/
Itt letölthetõ egy (gondolom butított ) változat. Én a teljeset használtam.
http://www.avery.com/us/Main?action=software.AverySoftwareDetail&catalogcode=WEB01&softwarecode=3200
vagy http://www.apli.com/index.asp?lid=3
Vonalkód olvasóval számot, de akár betûket is beolvashatsz a használt szabványtól és az olvasó képességétõl függõen, mintha a billentyûzetrõl pötyögnéd be. Figyelj rá, hogy az igénynek megfelelõ olvasód legyen. Az a jó, ha a terméken van a vonalkód, mert ha mindenre nyomtatni kell az nagyon megdrágíjja. (Esetleg lapozó könyvet is lehet használni.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Teszem azt van vonalkód készitõm nyomtatóm, hardverem leolvasni, és valami szoftverrõl vki?
tapasztalatok gyakorlatban?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
hát nekem ez momentán eszembe sem jutott
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
lehet hogy ezt meg is vesszük és akkor totál jól fogjuk használni
na majd megkukmáljuk azt is
amugy nem titok ( tehát azért nem értem igazán ezt a - yard - dolgot ) a cégnél kéne leltáraznom és egyszerübb ha rögtön a felvételnél felragasztgatok már vonalkodot mintha felviszem a készletett ( mert a programunk akkor tudna vonalkodot gyártani hozzá ) és utána megyek ujra ragasztgatni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tilos valamiért vonalkódot késziteni ?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szeretnék tippeket kérni milyen programmal ( nem lenne nagy baj, ha magyarul is tudna ) lehet vonalkódot készíteni házilag ?
Szerintetek mennyire kivitelezhetõ és nehéz házilag legyártani a vonalkód etiketteket ?
A tippeket elõre is köszönöm mindenkinek.