22
  • Sámson
    Ott a pont!
  • winnie
    a kissrác. no igen. a készítők nyomtak vele egy állat poént, majd nem tudtak mit kezdeni a gyerekkel és nemes egyszerűséggel elfelejtették, kiírták. ez gáz volt.
  • Jack Bauer ahős
    Eredeti hanggal kell megnézni.

Nekem bejött, vicces volt.

Az pedig, hogy nincs benne szatíra, nem igaz. Az pl. mekkora, hogy a kissrác - mivel állandóan a mexikói személyzettel van - már csak spanyolul hajlandó beszélni. :)
  • winnie
    ahogy látoma többség már látta.
  • jin
    Előbb nézzétek má meg, utána pofázzatok.
  • winnie
    Nem baj, fikázzál és zabáld hozzá a taco-t, egyszer csak kiakad a mérleg az egódtól és a hájadtól.

ööö, te most besértődtél, hogy egy film, ami neked tetszett másnak nem jött be? ízlések és pofonok, nem? nyugi, attól nem lettél kevesebb, hogy neked bejött, de az nagyon megalázó, hogy másra durrogsz, mert neki nem tetszett.

szerintem is nagyon gyenge film. és én nem szidlak mert neked tetszett.
  • Darth Sith
    ajánlom a Kossuth mozit, ott biztos találsz magadnak valót. Ez a film nem kultusz film, nem dráma, és nem egy művészi alkotás. Csak arra van, hoyg a sok szar nap egyikén legalább 2 órán keresztül nevessél. Semmi másra. Moziba menni sem kötelező. ÉS csak azért beülni egy filmre, mert nincs más, és ako is beülök rá, elég értelmetlenség szerintem. Nem baj, fikázzál és zabáld hozzá a taco-t, egyszer csak kiakad a mérleg az egódtól és a hájadtól.
  • Darth Sith
    tegnap néztem meg moziban. Nekem nagyon tetszett, időnként tényleg majdnem sírtam a röhögéstől. :)
  • Commandante
    Nem szoktem, kidobtak. Talan nekik is ez volt a velemenyuk rolam? Hmmm... talan magamba kellene neznem. Van egy szikéd?
  • Su0my
    hűha valaki de nagy arcnak hiszi magát-lehet indexről szökött :)
  • Commandante
    Elöször en sem ertettem a kritikat. Miert kell tortenet egy filmbe, ami helyzetkomikumra es egy gumiarcu szineszre epit? Kb olyan ez, mint az ovis kifestobol hianyolni a meztelen noi melleket. Es en barom megneztem. Egyreszt a nemet szinkron hozta a maga formajat (mint egy gephang, brrr), masreszt a film egy rakas szar. Carrey egy rossz ripacs - ami nem meglepo, mert mindig is az volt - a noi foszereplo sok mindennek nevezheto, de szinesznek nehezen, a sztori tenyleg huszadrendu, komikus helyzetet keresve se talani - kiveve ha 10 eves vagy, de abban a korban meg a punci szon is nevet az ember -, rohognom egyszer sikerult. Egyedul a Baldwin gyerek nyujt valamit, de erre nehez filmet epiteni.

Mentsegemre legyen mondva, nem neztem volna meg, ha nem kesem le az osszes ertelmes filmet. Legalab a taco jo volt, bar q* draga.

Tanacs: keruljetek el a filmet. Ennel a Dumb and Dumber 23452353456-gyara is mokasabb.
  • Godefroy
    Az indexen mit nem fikáznak?

Nagyon el vannak szálva maguktól!

Az elmúlt években jó ha 2 jó koncerten voltak szerintük.. de azért mindegyiken ott vannak az ingyen jegyükkel ..:D
  • CSOCSO
    nahja.. diaz kellett volna
  • Krinyo
    Egyszer nézhető.
    Carrey-re nem lehet panasz, de a női színész és hozzá a magyarhang (Fűr Anikó)...
  • gumikacsa
    én már az előzetesen beszartam....
  • sonicXX
    Az egész index-nek nincs értelme
  • Cat #6
    ezért nem olvasok már hónapok óta indexes filmkritikát, nincs értelme
  • norti
    indexen persze totál lehúzták a filmet, de az sztem már nem is kritika, hanem merő vicc :D
  • echo
    Én is imádom. Bár a Dumb és Dumber-t szerintem soha nem fogja tudni überelni, azért megnézem ezt a filmet is...
  • NitroX
    Én mindig tudok nevetni Carrey-n, kíváncsi vagyok a filmre
  • IStexI
    Hát nemtom... 10xer elmonya, hogy szar a film a sztory miatt, de bővebben semmi... Ettől még lehet szar a film. Carrey és a csaj qrvára nem illenek össze...
  • Apokrif
    Na ki mit tud a filmről?
    Milyen lett?
    Én nagy Jim Carrey rajongó vagyok és a Kábelbarát is tetszett! :)