709
Space Cowboys returns
  • Nuki
    ahh egy újabb profi :D
  • rabidus
    na végre regiztem...
    fél éve játszom, most vagyok lvl61
    naszóval:
    - joystick a hackshield miatt nem műxik
    - accountot soha nem törölnek
    - lag minden szerveren ugyanolyan,
    én a trimust ajánlom, mert az a legkiegyensúlyozottabb, és az a legújabb (kevesebb nagyon magas szintű játékos)
    - ANI/BCU: én ANI vagyok, Arlington(ANI) város szebb(kék falak), BCU-nál vmi ronda sárga/barna...De BCU jobb fegyvert kap a lvl38-as küldetésben...De amúgy teljesen mind1

még valami kérdés?
  • Broafka
    szíves örömest! :)
  • Nuki
    ha lenne rá időm még meg is fogadnám, és csábítanék még emberekt ^^
  • RAZOR27
    lvl 25 ön jártam és VÉGRE találtam magyart.
    remélem még sokan vagytok a Trimuson.
    Ja és Broafka kösz a helpet jól jött
  • Broafka
    ezt így mindenkinek ajánlom :)
  • Broafka
    az a baj, hogy nem élitek be magatokat a játékba!

Nagyon ajánlom hogy hallgass alatta zenét amivel bele tudod élni magad ;)

na jó apró tanács magasabb levelnél:

- Ha megtámadsz egy mobot (szörny) akkor lehetőleg csak azzal foglalkozz
    - ha túl sokan vannak rajtad, ne hősködj, nem éri meg, finoman fogalmazva, húzz onnan a picsába!
    - gyakran tankolj, és javíttasd magad, lőszerre mindig figyelj ne foggyon ki (nekem volt olyan hogy kifogyott az elsődleges fegyverem, és csak rakétáim voltak, és volt rajtam 2 ellenséges játékos!)
    - Ne feledkezz meg a BOOST-ról!
    - Ajánlom mindenképpen a nagy teljesítményű BOOST motort, igen rövid ideig tart a hatása, de a mobok úgy vannak megcsinálva hogy ha túl nagy a távolság akkor hamar leszállnak rólad!

profibbaknak:

- használd a dugóhúzó manővert!
    - rejtőzz el a tereptárgyak mögé! furfangozz a sziklák között, minnél közelebb van a gép a terephez annál nehezebben találnak el!
    - ha teheted állítsd meg a motort terep tárgyak mögött! Fedezékbe húzódva, és szinte teljesen láthatatlanná válva ellenséges játékosokkal szemben

Ellenséges karaktereknél, ha üldöz:

- használj BOOST-ot ameddig lehet
    - ha még mindig rajtad van, dugóhúzó manőver, a játékosok jobban szeretnek rakétával lövöldözni, mivel az nyomkövető, és nagy hatótávolságú és igen nagyot sebez és nagyon nehéz elkerülni!
    - menj amilyen közel csak lehet a földhöz, úgy nehezebben találnak el rakétával.
    - Ha teheted inkább menjél át a másik pályára, ha te jössz ki előbb könnyebben túl járhatsz a másik eszén!
    - Ha nincs más megoldás, fordulj szembe vele egy dugóhúzó manőverrel, kis szerencsével az ellenséged belezavarodik és könnyen elbújhatsz

ezek így saját tapasztalatok, szerintem elég hasznos tud lenni egy kettő...
  • RAZOR27
    Ó bazz.. enyhén "elakadtam"
    lvl 23 -on vok és beléptem az új helyre.
    A régi helyen már nemtudok fejlődni ,az ujjon meg ,ha +támadok 1 monsztát már egyből rámszáll 5 gép (gépi,nem játékos)és levernek.Nemvagyok annyira rossz ,de az már gáz ha minden 5. mob után lezuhanok.
  • Nuki
    érettségi után jólenne játszani egyed, de az még messze van... :P
  • BarGab85
    még nem teszteltem "megriadtam " attól hogyminden gombot be kell egyenként állítani. Majd hétvégén nekiesem ha nem kell dolgoznom.
  • Broafka
    nem tom, ha az enyém még működik akkor egy évig biztos! :D
  • Nuki
    egy accountot vajon meddig tárolnak? :)
  • RAZOR27
    1ébként megy nálad a gamepados progi?
  • BarGab85
    En a Hovernmus-on játszom eddig nem "találkoztam" laggal, és gyorsabban is fellép mint a joymusra. (a trimust még nem próbáltam)
  • RAZOR27
    Én a Trimuson tolom és amióta játszom ,azóta még nem laggoltam (lvl.16)
    Ja és Broatka : Kösz a motorhelpet
  • Broafka
    gőzöm sincsen! 1 éve játszottam vele utoljára...
  • twityo
    És a hovernomous szokott laggolni? Vagy valmai tapasztalatodat megosztanád? :)
  • Broafka
    hát azt már te döntöd el melyiken akarsz menni, én az egyszerűség kedvéért a Hovernomous szerverre mentem, mert ott nem kellett állítani a szervert, csak játék indítása aztán play...
  • twityo
    És melyik szerverre menjek ?
  • Broafka
    nincsen jó meg rossz oldal!

csak megkülönböztetés szempontjából van piros és kék szín!

Mondjuk úgy hogy mind a kettő más célért kűzd!
    Én a pirosat ajánlom, az egy pár fokkal jobb, de azt hogy hol vannak többen ezt abból fogod látni, hogyha a pirosak vannak többen és a pirosakhoz állsz, akkor adót kell fizetned! :)

mindig az a fél fizet adót ahol (jóval) többen vannak!

(Ez álltalában kompenzálódni szokott...)
  • twityo
    Hali. Most kezdeném a játékot és lenne egy kérdésem. Van ugye a két oldal jo és rossz :P szerintetek hova lenne érdemes álni ? hol vannak tobben stb...
  • Broafka
    majd amikor a 40-es szintnél jársz, akkor majd szitkozódni fogsz rendesen ;)

5 nap kb 1 szint! :D
  • Broafka
    A géped sebességét új motorok találásával/vételével tudod növelni!

ajánlom hogy két fajta motort tartsál magadnál:

1. kevés alap sebesség, elképesztően nagy BOOST (én most ezt használom jelenleg, az én Boost-om 600 Km/h vagy miben mér), bár kb úgy 10 másodpercig enged boostolni, ilyen sebbességgel lazán lehagyod a másik szín/csoport hajóit, és könnyen eltudsz bújni

2. nagyon jó alap sebesség, alacsony vagy viszonylag közepes Boost, ez leginkább MOB ölésre jó, könnyen utoléred a mobot, könnyebb manőverezés, tovább tart a boost idő, viszont az ellenséges szín/csoport ellen alig marad esélyed...
  • Tombi
    visszaolvastam..
    szenvedés lesz mire el fog indulni :(
  • Tombi
    Szisztok, felteliptem a játék és azt irja ki az updater hogy:

"Update file cannot be downloaded" [OK]
    aztan
    "Auto Update Failed.
    Please reinstall the game.

namos ujratettem, a gépem is ujrainditottam de nem javult meg :(

5let?
  • RAZOR27
    Mivel tudom a gépem sebességét növelni ?
    ja énis az A.N.I.-nál szolgálok
  • BarGab85
    én 13. szinten vagyok.
    Az első 8 szint az gyorsan ment kb 1 délután. azóta lassult érezhetően. Főleg hogy nem nagyon van időm játszani .
    de próbálok fejlődni
  • Broafka
    egyébként érezni fogod amikor már nagyon kell! :)
    De tényleg nem dob olyan hű de nagyot! :)
    én "most" 40-es vagyok! :)

(de már rohadt rég játszottam vele! ^^)
  • BarGab85
    Jól érted

35.szinten háát én attól még messze vagyok.
    de megfogadom a tanácsot
  • Broafka
    :)
    tudod hogy én mikor kezdtem el fejlesztgetni páncélt?
    kb úgy 35-ös szinten! :)
    előtte tök fölösleges, mert viszonylag fejlődgetsz és elég hamar jön az újabb armor, és sokkal úgyse lesz jobb az upgrade-elt.

Ha meg 3 lépcsős, akkor meg úgy kell hogy először fejleszted az első lépcsőt!
    aztán ami abból kijött armor, AHHOZ teszed hozzá a 2. lépcsőnek az anyagait (már ha most jól értem amit mondasz)
  • BarGab85
    Bocs ha félreérthető voltam.
    3 lépcsős a fejlesztése, nem 3 anyag kell hozzá, csak azt nem tudtam melyikből mennyi.
    De ezek után nem tudom érdemes-e mivel 12. szintű vagyok és 15 nél lehet újat venni
  • Broafka
    Ha armort akarsz felfejleszteni akkor először is tud meg hogy mi kell hozzá pontosan!
    először is ha jól tudom a Binder az az alap armor, ahhoz tuti nem kell 3 különböző nyers anyag! :)
    csak kettő és valószínűleg max 10 a kettőből fejenként...

és a Factoryban tudod feljavítani, de nagyon ajánlom, hogy az alap armort ne fejleszd fel mert abszolút felesleges! pénz és nyersanyag kidobás! később nagy hasznát fogod venni a nyersanyagnak!
  • BarGab85
    hogy tudom feljavítani a binder nevezetű alkatrészt?
    A hivatalos oldal szerint elősször iron-t kell hozzá adni utánna chrome-ot majd a véén alumíniumot. De nem tudom hogy kell . Próbáltam a boltokat de nem ment, mindig visszadobta a cuccokat.

Remélem tud valaki segíteni?
  • Broafka
    ezt amúgy megint mindenkinek mondom! :)
  • Broafka
    egy megoldás van az ilyenek ellen! :)

a lehető leggyosabban eltűnni onnan, folyamatos BOOST-olással

egyébb tipp ellenséges repülők ellen:

- szállj minnél alacsonyabban, és bukj le hegyek, akadályok mögé hogy a téged követő rakéták a földbe csapódjanak
    - ha látod hogy közeledik egy ellenséges csapat repülője, vagy akár egy egész csapat, akkor szállj a lehető legmagasabb! ahonnan már visszadob a játék, így valószínűleg nem fognak észrevenni
    - próbáld meg elméletben felbecsülni hol van mögötted az ellenség, és hogy mekkora a reakcióideje a dugóhúzó teknikának! Ezekkel együtt sok gyakorlással, de ügyesen ki lehet kerülni a rakétákat!
  • Nuki
    ilyen velem is volt, ellenséges nagyon magas szintü repülők engem is lődöztek lefelé, sőt, még a rakétáimat is úgy lehagyták mint a borravalót...
  • BarGab85
    Razor27: Kösz a linket ha hazaérek melóból kipróbálom
    én a hoverizé szerveren játszom de csak esténként.
    amikor elétem a 11. szintet választottam a vörös oldalt és elkezdtem 1 küldetést. azonnal az ellenséges emberek lelőttek amint beléptem a pályára (ez nem vicc ki sem értem a portálból már zuhantam is le.)
    Ez mondjuk vasárnap délelőtt volt az amcsik akkor játszanak szerintem (de nem biztos).
  • RAZOR27
    Elég kihalt ez a játék vagy csak a kezdő helyen? enyhébe béna vok.
    Valaki nem akar jönni?
    Trimuson vok.
    lvl6 I-gear-ral nyomom.Jertek magyarok!

• RAZOR27
    Még énse próbáltam ki,most fogom
  • RAZOR27
    http://www.sco-fans.com/files/joytokey374en.zip <- Ezt csekkold le!
    Én nem is kerestem ,véletlenül találtam meg