709
Space Cowboys returns
-
serdulo #549 Had kérdezzem meg ha lehet pvp zni valahol akkor hol, vagy hogy???? -
serdulo #548 Meik serveren vagytok? -
serdulo #547 Ah megvan -
serdulo #546 Meik az a link pontosan? -
#545 Olvass vissza. nem is messze van egy link a manual update-hez. -
serdulo #544 Hello! Miért van az hogy nem kezdi el letölteni a fájlokat???
Mindig kiirja hogy update file cannot be downloaded , utána auto update failed please reinstall the game. ez mitöl van?? mit tegyek??, már ujraraktam de nem lett jobb :( pls help -
MiDae #543 lehet hogy unalmasnak tűnik egy kis idő múlva ( mondjuk én úgy lvl 40-50 körül kezdtem volna unni ), de a játék egyik lényege a pvp, a két frakció közti állandó harc. Ha az nincs, akkor tényleg unalmas, viszont egy Bark-ban 2-3 órán át elhúzódó 30 v. 30 mass pvp nagyon hangulatos :)
és lvl 23 az még nem valami nagy szám, ott még nem kaptad meg a gear-ed specifius skilljeit, amik majd még jobbá teszik a dolgokat.
Tehát a játék része a grind, de én az I-gear-emmel lvl 35-ön elkezdtem pvp-zni, és kb. lvl 60-nál volt egy pont hogy a fejlődést már eléggé untam, kevesebbet játszottam, de akkor csak pvp-ztem.
persze egyéni ízlés kérdése is :)
ha Trimus server ANI oldalán vagy, akkor pm-ezhetsz és ha kell tudok néha segíteni ebben-abban. ( 3 gear-em: MiDae, Misanthro, Durkan )
jó játékot :) -
#542 3 napja jtszom lvl 23 de kibaszott unalmas... Ez ilyen is marad? kijelölöd a mobot utánamész mögötte maradsz spammeleda rakétát és a primary-t lelövöd mész a következőre.
Grind grind grind... -
Nuki #541 ha most játszottál vele először akkor igen, tényleg nagyon sok idős :P -
#540 aha
megőrültem mire leszedte -
#539 Leszedtem és patchel már vagy 4 órája.... És még csak 3.3.47-nél jár... úristen mire ez eljut a végére lesz vagy holnap. mIndenkinek ilyen kurva lassúvolt az update? -
#538 -
Nuki #537 Business? -
#536 1ébként ha figyeltétek volna ezt már én kilinkeltem a gamepadprogival.
#535: Buisnisse :D -
Nuki #535 Üdv! az oldal marha jónak tűnik, sőt..!! :)
#534: hát igen, ez a biznisz :| -
#534 egyébként azért kell vista hozzá ,mert azt is a microsoft gyártya (röhej)
-
MiDae #533 Üdv!
Rabidus mondta hogy van itten egy fórum, hát regeltem :)
Trimus serveren van egy lvl 59 I-gear-em és egy lvl 42 A-gear-em, most is miután ezt post-olom lehet megyek be játszani, mert asszem részegen még nem sco-ztam, itt az ideje :)
amúgy viszonylag ritkán játszom, akkor is főleg csak pvp-zek, mert az a mókás dolgo az egészben :)
Ha bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan, ha tudok, én is válaszolok.
ja, egy hasznos oldal, bár nagyon nagyon érég volt frissítve:
http://www.sco-fans.com/pages/game.php
na további kellemes estét, sok sikert az érettségihez az érettségizpnek, mittom, byebye, üdv
MiDae -
Nuki #532 viszta?? miért kell az, ami xp-ben nincs meg?? :o -
#531 Csak is multiba
Tegnap jelent meg a Halo2 pc-re ,csak kell hozzá Vista.
Megmég géptuning -
#530 az de szar játék! :D
persze multiban lehet hogy jó, amúgy meg marha unalmas volt...
egyetlen dolgon röhögtem jókat amikor mentünk a kis ufókhoz vagy hová, és te jöttél egyedül és ordibálták: "HEEEELP! They are everywhere! They are everywhere!" :D -
Nuki #529 dejó akinek van ideje :P -
#528 Most lehet ,énis egy kicsit felfüggesztem a Sco-zást ,Megyek vissza Halo-zni. De azért irkálok majd. -
Nuki #527 én csak passzív vagyok :P -
#526 az itteni gamereket szorozd meg 3-mal.
Na kb. annyi a magyar. -
#525 ilyen sok magyar játszik?
hm nem is gondoltam volna -
#524 JA-JA én azt hittem elősször hogy programhiba. Később rájöttem hogy a radar miatt van curva jól néz ki -
#523 BOOST-olásnála radarhoz tartozó színű szikrák repkednek ki a hajtóműből (tök buli ) -
#522 milyen szikrák???? -
Nuki #521 akinek van ideje csináljon! később úgyis jól jön ha van egy ilyen, és már csak a meglévőt kell bővítgetni :) -
#520 Kéne csinálni egy magyar fanoldalt nem?
-
#519 Körkérdés?
Ki meik brigádba van?
Én a THUNDER nevezetűbe. -
Nuki #518 ezt énis szerettem volna tudni ^^ -
#517 semmit! látvány dolog, de asszem a kék az jobb mint a lila! -
#516 Tehát semmitsem jelentenek a gépemből kicsapó rózsaszín szikrák -
#515 ez csak egy megnevezés, nézd meg hogy mik a tulajdonságai és a szerint rakoisgasd a radart, mert ez most olyan kérdés volt hogy mi a különbség a sajtos és a sonkás melegszendó között... -
#514 Itt a következő kérdés
A pink Ion radar mitől különbözik a többitől?
-
#513 Ja! Oda kell. -
#512 Buktad ,mert van még kérdésem
Rakhatok be saját zenét a játékba?Ha igen akkor a music mappába kell? -
#511 legalább nem kell most már akkor segítenem, mesél más! :)
(de azért örömmel segítettem :) ) -
#510 Ahogy rabidus ,úgy énis a trimust ajánlom