A megújult Magyar ATV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a médya a haverjaid kezében van, amely köztudott, ugyhogy térj aludni már :-@@@
köcsög
Nem akkor valik teljesen zombiva ? 😛PPPPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ez nem sértegetés ez tény
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt nem kéne... :-@
Az emblémája helyett pedig jobban mutatna a sárga dávidcsillag.
Valósághûbb lenne.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Minosegileg, harmatgyenge musorok.
Tele politikaval, ami raadasult meg sulyosan elfogult is.
Keves nezheto musor.
Igy jellemezheto ez az ado.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A fele tévé a Fásié, a másik fele a Hit Gyülekezetéé. Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz. Pozitívumként a NapKeltét tudom példának hozni. Jó az új layoutjuk, és véleményem szerint jó a gárdájuk.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ami visoznt nagyon elrettent attól h rendszeres nézõjel egyek az atv-nek az Hit gyülekezet mint vezetõség..
Azt viszont nem értem, hogy a két ünnep között egy csomó jó koncertfilmet leadtak, azóta viszont semmi. Pedig kezdtem örvendeni. Ez csak amolyan ünnepi fellángolás volt náluk?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
És még hol vannak a választások? 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
(Bocsesz, hogy az Általánosba nyitottam, vki rakja át a TV-sbe! Köszi!)