50
Mi a véleményetek, észrevételeitek a most megújult Magyar ATV-ről? Csak bátran! ;)
-
#50 a fridi mé nem hal má meg? kibaszott önelégült geci lett -
#49 Látom nagyon képben vagy! -
#48 bolsevíííík modáj, csaknem? -
mod #47 Tehát kudcs. :-|
[center] -
#46 nalátod, ezis pont tevagy -
#45 miért ne
a médya a haverjaid kezében van, amely köztudott, ugyhogy térj aludni már :-@@@ -
#44 na mit makogsz erősbéla -
#43 Jó duma!Az a baj hogy nem én élek álomvilágban!Az a baj hogy az emberek nagy része nem gondolkozik csak megy a tömeg után! -
#42 -
#41 Ez biztos ?
Nem akkor valik teljesen zombiva ? :PPPPPP -
#40 Ne törődj vele még egy 15-20 év és lehet átlátod a dolgokat -
mod #39 Ok, akkor szia. :-C -
thhommy #38 a dávidcsillag kérlek szépen úgy hogy az övék az egész csatorna
ez nem sértegetés ez tény -
#37 Erre csak azt tudom mondani, hogy annyira elfogultabb , hogy oda legalabb a balos ujsagirokat meghivjak velemenyt mondani, akiket nem hurrognak le, mig a masik adon max a kinpadra mikozben 3 balos ujsagiro fapofaval akarja a hamis nezeteket raeroszakolni a nezokre. -
mod #36 A dávidcsillag hogy jön a képbe?
Ezt nem kéne... :-@ -
#35 Miért lenne a többi balos??? -
thhommy #34 nem viszont a hírtv az egyetlen jobbos csatorna a többi mind balos és ha már olyan embereké az adó akkor mérne legyen dávidcsillag vállalják bátran -
#33 Ez aztán az értelmes hozzászólás!Egyébként az igaz hogy elfogult de nem annyira mint a Hírtv!!!! -
#32 Dehogy elfogult csak a normálisabbja látja annak!
Az emblémája helyett pedig jobban mutatna a sárga dávidcsillag.
Valósághűbb lenne. -
#31 Borzaszto!
Minosegileg, harmatgyenge musorok.
Tele politikaval, ami raadasult meg sulyosan elfogult is.
Keves nezheto musor.
Igy jellemezheto ez az ado. -
#30 Eddig sem néztem, ezek után sem fogom, de amiket a kapcsolgatások közben látok úgy tűnik, hogy jó irányban fejlődött, de ez is még édes kevés...... -
mod #29 Aha, de. -
#28 Mi kéne? -
#27 persze, hisz anyudé :O))) -
#26 -
mod #25 Szerintem jó lenne ez a tv, csak az a baj, hogy túl sok benne a baki, és a hiba, de amúgy egész tűrhető. :-O| -
KnightRider #24
A fele tévé a Fásié, a másik fele a Hit Gyülekezetéé. Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz. Pozitívumként a NapKeltét tudom példának hozni. Jó az új layoutjuk, és véleményem szerint jó a gárdájuk. -
#23 elég tré csatorna... komolyabb változások kellenének ahhoz, hogy nézhwtővé váljon. -
#22 Nem amcsi koppintás, mert megvették a licenszeket. Másrészt A szólás szabadsága az MTV szerzeménye, nem Friderikusz műsora. -
#21 az "éjfél utáni rész" is megújúlt? :) -
ZsirosKenyer #20 hát eddig nagy ratyiság volt de most ohgy 5 perce elkezdtem nézni egész fejlődőképesnek tűnik. Friderikusz jót tett a csatornának azon kívül hogy nem bírom, azért ért a dolgokhoz, bár a legtöbb műsora is csak amcsi koppintás.
Ami visoznt nagyon elrettent attól h rendszeres nézőjel egyek az atv-nek az Hit gyülekezet mint vezetőség.. -
Quantumleap #19 Az jó, hogy adják a Guldenburgokat, nosztalgiából nézem, és kordokumentumként rögzítem.
Azt viszont nem értem, hogy a két ünnep között egy csomó jó koncertfilmet leadtak, azóta viszont semmi. Pedig kezdtem örvendeni. Ez csak amolyan ünnepi fellángolás volt náluk? -
Grenzjager #18 Friderikusz, Bolgár György, hit gyülekezet, Gyárfás..... szép kis alakok !!! -
#17 szvsz-t a marketing része nem gyengén looser -
#16 régen sem volt nagy durranás ez az adó és most sem -
Thanatos #15 fridi átmegy atv-hez? heh, mtv-sek közül sokan de örülnének ennek :DDD -
#14 Pl. Ungár Klára volt tegnap egy beszélgetésben. Azt látni kellett volna! Amúgy a Turul szoborról volt szó, ami szerinte nem szép, de a Lehel téri piac az bezzeg gyönyörű ...
És még hol vannak a választások? :) -
#13 jön a friderikusz meg az egész bagázs. napkelte is lehet visszacsusszan. no comment. sírkőmeszelés, belül maradt ugyanolyan :/ -
#12 megújult a vidám vasárnap is? -
Grenzjager #11 gagyi lesz továbbra is