Beújít az Nvidia: GeForce 7400, 7600 és 7900
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X1800-at akartam írni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Radeon X-sorozat számos képjavító eljárással többet tud, mint a 7800GT/GTX...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mit jelent az, hogy szebb a képe? Látható a különbség?
Én most akarok venni kártyát, és egyelõre a 7800GTX tûnik esélyesnek, de ha ebben a kategóriában is az X-eknek szebb a képe, akkor lehet h. inkább X1800XT lesz.
Én most akarok venni kártyát, és egyelõre a 7800GTX tûnik esélyesnek, de ha ebben a kategóriában is az X-eknek szebb a képe, akkor lehet h. inkább X1800XT lesz.
Nem rossz. Múlt év októrebében vettem meg a 7800GT-met, ami akkortájt még a legerõsebb kártya volt. Asszem rá 2-3 héttel jött ki a GTX. Nem baj, én speciell nem vagyok ennyire "maximalista" <#mf1>#mf1> megelégszek ezzel a teljesítménnyel, ugyanis egyenlõre minden game fullosan megy.
Nekem a legtöbb gépbe itthon ati van, de van nvidia is.
Most pl. egy szegény régi Gef2 GTS-t cseréltünk le egy FX 5200-re.
OpenGL-ben meg jobb azért az nvidia, szóval attól függ mire használod.
Most pl. egy szegény régi Gef2 GTS-t cseréltünk le egy FX 5200-re.
OpenGL-ben meg jobb azért az nvidia, szóval attól függ mire használod.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
HEHE az én vagyok pl. 😄 "Maximalista vagyok" és azért valjuk be, hogy a CoD2 Dx9-ben max 50FPS 6800GT-vel. 😞 (4xAA 16xAF melett persze)
Én a pc / videokártya/ játékra való fejlesztését befejeztem a 6600 gt vel, ezután játékra már csak konzolt, x360-ps3 veszek. Persze sokat számit a játékkinálat és ha pc re a jövõben ezeket alázó játékok fognak sorjázni akkor meggondolom magam esetleg, de ezt kétlem..
Nekem most 6800GT van de ha valóban 13000 Pontot dob rá a 3DMark05 akkor én venni fogok egy 7900GTX-et.
Attol fugg milyen arkategoriat nezunk. Ebben a kategoriaban (<40 netto) szerinted jobban megeri a gto helyett egy feleolyangyors 6600gt? Sm3 ide sm3 oda, az nem sokat fog latbadobni az emlitett kozeljovo kinalataban, vagy kb annyira, mint a gf fx-ek dx9 tudasa.
sok gepet/kartyat hasznalok, van osszehasonlitasi alapom boven.. neked van? vagy csak sertodott fanboysag amit csinalsz? 😊
Szebb a képe...pff.
Ha valaki most vesz videókártyát, akkor az nem a jelenlegi, hanem a közeljövõ kínálatát nézi, ahol azért az SM3.0 már eléggé sokat nyomhat latba.
Az X800GTO tényleg igen jó ár/érték arányú kártya, de nem tenném rá a tízkopejkásom, hogy a legjobb vétel is.
Az X800GTO tényleg igen jó ár/érték arányú kártya, de nem tenném rá a tízkopejkásom, hogy a legjobb vétel is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jelenleg nem sok játék használja, de már most van néhány... tehát jó ha van 😊 teljesítményben szerintem a 6800GT még elegendõ mindenre, persze van aki a 7800GT-vel sincs megelégedve, az õ baja 😊
2.0b csak, ha jol tudom. De 6600gt penzert 6800gt-nel is jobb teljesitmeny, meg szebb kep. Ez szerintem rohadtul nem tokmindegy.
Amugy enis nvidiazok most, de nyugodtan valljuk be, a jatekok 99%-anal kitorolhetjuk a 3.0 -as séderünkkel.. 😊
Amugy enis nvidiazok most, de nyugodtan valljuk be, a jatekok 99%-anal kitorolhetjuk a 3.0 -as séderünkkel.. 😊
X800GTO már tudja az SM3.0-át?
Hat a bestbuy most toronymagasan az x800gto.
Szvsz sokkal jobb mint a vetelytars kinalata
Szvsz sokkal jobb mint a vetelytars kinalata
nem érdekel, én már soha többet nem veszek Nvidaia-t 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
← ElőzőOldal 2 / 2