67
Aki tud szerezni tvrippeket róla az már linkelhet is ! xD
-
JonasSandor #67 Időközönként visszajött még. -
Quantumleap #66 Én ezt nem hallottam. -
blackgamer #65 mindegy erről vitázni úgyis megszünik a műsor
vagy nem? -
Quantumleap #64 Mert így ebben a formában a topik egy bazi nagy OFF. -
Quantumleap #63 Akkor nyittassék egy "Legyen ön is milliomos poénötletek" topik és menjenek oda az ilyesmik. -
#62 pedig jóak -
Quantumleap #61 IGEN, TUDOM! NEM ÉN NYITOTTAM A TOPIKOT! DE AKKOR IS ÍGY VAN. -
Quantumleap #60 ÉRTSÉTEK MÁR MEG:
IDE NEM ÖKÖRSÉGEK KELLENEK, HANEM VALÓDI JÁTÉKOSOK, AKIK LÁMA MÓDON VISELKEDNEK A MŰSORBAN! -
Quantumleap #59 Látom, szinte senki nem érti a topik valódi funkcióját. -
blackgamer #58 lol -
boomerangtv #57 csak azért lámázik mert féltékeny és tudja hogy neki úgyse sikerülne bejutnia -
#56 -
#55 nahát..ha már ennyireismert akkor örülök, de zt tényleg én csináltam..még te is megbírkóznál az átszerkesztésével -.- -
#54 Ne hazudj, hauzudni bűn. Ezt nem te csináltad, ősrégi kép. -
#53 azért csak én átszerkesztettem :Ð
-
#52 lol, honnan szeditek ezeket a képeket ? :D
vki priviben küldjön már erről linket pls :D -
Quantumleap #51 Attól véleményem még lehet. Kiváló ötlet a topik, de ettől függetlenül ide akkor sem paródiák, hanem élő "lámák" kellenek. -
#50 Sokan lázadnak, hogy nem kéne fikáznunk azokat akik, bekerülnek a játékba és sok kérdésre nem tudnak válaszolni, a kamerák miatt.
De vannak, oylan egyének akiknek Vágó úr már elárulta a választ és még úgy sem jött rá...A minap a Balázs showw-ban voltak ilyen lámák :Ð -
#49 Ne nyávogj mán!Nem is te hoztad létre a topicot!!!! -
Quantumleap #48 Nem hallasz/látsz???????
Tetsuo azt mondta: Keressetek másik topikot!
Én már levágtam, hogy ezen topik célja nem a parodizálás, hanem a valójában elhangzott feladványok. -
#47 -
#46 Vigyázz! Egy nindzsa! -
#45 szánalmas miért?
csak 1 ponyesz ennyi!
ezen mi a szánalmas??? -
#44 És mi volt a kérdés? :) -
#43 Most volt valamelyik nap (asszem szerdán) egy egyetemista okoska csávó, még százezer előtt elcseszte a segítségeket, aztán valami pitiáner kérdéssel elvitte a nulla forintot! LáL -
Quantumleap #42 Egyszer volt egy negyvenes éveiben járó asszony, aki nem tudta az első kérdést, hogy az embernek mije a bagólesője. És így igénybe vette a közönség segítségét. Azt hittem, padlót fogok. -
Shadow_THH #41 mint az újreg? -
#40 ezt én legelőször szánalmasnak nevezném.. utána jöhet a többi negativ jelző -
#39 Jó lenne ha a konkrét kérdés/választ is beírnátok..
A photoshop-huszárok meg keressenek másik topigot. :) -
Szabyka #38 -
#37 ez MegaLOLzsír -
Monoton #36 Ez nagyon jó!!!!!!! -
jefferson83 #35 Ez a szálkás gyerkőc volt? Na ő megérdemelte, hogy kiesett. Még az általa megszervezett kis csoport tagjai se tudták a választ arra az írtó bonyolult kérdésre -
#34 Ja!Gyorsan keress rá Ferikére!!!!!MEGÉRI! -
#33 ezmi?
lemaradtam valami újabb netes cuccról/legendáról? -
#32 Egyébként ez sajnos igaz, és elég elszomorító is.... -
#31 Egyetértek!!! -
jefferson83 #30 A "c" választ én is kizárnám :P -
#29 Ugye tudod, hogy politizálni nem kéne...... -
#28 hát ez lááál