Eschalon RPG körökve osztva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A korábban a bétától 6-8 hétre valószínûsítették a megjelenést, a fórumon egyébként legutóbb november elejét, elsõ felét emlegetett az egyik fejlesztõ.
Egyébként sajnos még nem jutottam el addig, mostanában alig érek rá játékra, de egy-két hónapon belül talán sort tudok végre keríteni rá, addigra talán az Eschalon megjelenése is látótávon belül lesz.
Na, megnézted a SoA-t?
Ha tetszik, van neki külön fóruma ahol meg lehet tárgyalni. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"So, just a few more weeks and we'll be posting a link to let some of you sign up to help with beta testing."
Hivatalos fórum
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az elsõ fejezetben egyébként az elején sokat kell beszélgetni npc-kkel, meg piti küldiket csinálni, de a végefelé már kemény harcok vannak. Nekem a rajzolt képek is tetszettek benne, amik a történettel együtt bekerülnek a naplóba.
Na meg az sem utolsó, ahogy fel lehet öltöztetni a karaktert. 😄
Pl. posztóvért, arra vmi bõrmellény, láncing, aztán fém mellvért... de ez csak a felsõtestet védi. Vannak még karvédõk, gyûrûk, csizmák, fémszoknyák, páncél és lánckesztyûk, lánc fejvédõk, fém sisakok, és egyéb kiegészítõk is, amik egyes értékeket befolyásolnak (kitûzõ, v. mondjuk egy rózsaszál)...
Ajánlom mindenkinek. Elvileg az elsõ fejezetét ingyen le lehet(ett) tölteni, de ha megveszed mind a 6 fejezetet egyben, akkor is csak 1000 Ft-ba kerül kb.
Jó kis története van, sok párbeszéddel, változatos képességekkel, mágiával, helyszínekkel.
Tudom h. kicsit gyorsabb játékmenetû, mégis nekem a Nox c. játék ugrott be most hirtelen, bár az inkább átmenet a sima rpg-k és a Diablo között, de valamiért nagyon bejön.
Lehet h. elõ is veszem újból, amíg ez meg nem jelenik. 😊
6-8 héttel a megjelenés elõtt várható béta, a megjelenéssel egy idõben pedig a demó.
másfél éve úgy reklámozzák h. hamarosan jön...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-tRs-Raymond
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
http://www.basiliskgames.com/book1.htm
"Coming Soon for the PC and Macintosh" <#szomoru1>#szomoru1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Olvasgattam a Hardwiredet es ott bukkantam ra.
Amugy nem is tudtam rola, mert nem nagyon reklamoztak eddig.
Foleg azert meglepo, mert nemsokara megkell jelennie.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sajnos a Devil Whiskey-nél nekem már nem ment 😞((
(sose leszek újra tinédzser 😞( )
DB
A ti kung-futok nem erős!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kell, most! 😄
Ha csak a fele igaz amit irnak, a regi szerepjatekosok kezebe ujabb fantasztikus mu kerulhet.
"Ultima, Might & Magic, Wizardry és Fallout hangulatú, körökre osztott stratégiai harcokkal mûködõ singleplayer RPG készül a Basilisk Games független fejlesztõ mûhelyében. Az Eschalon elsõ részében arra kalandozhatunk, amerre kedvünk tartja. Részletes karaktergenerálásba merülhetünk. Izgalmas történet adja vissza a régi idõk igazi szerepjáték élvezetét! Megjelenés most tavasszal. Képek ezután várhatók, a mellékelt példány mindössze egy fejlesztõi desktop részlet.
A Basilisk Games függetlensége reményt ad arra, hogy totál eredeti ötleteket és igazi humort lássunk viszont egy szerepjátékban, amelyet nem mérgez meg a pénzéhes kiadók sürgetése és kénsavas ötletmaró befolyása. Régi SSI játékok mintájára több részt, trilógiát terveznek, innen a címbéli Elsõ Könyv megjelölés. Felidézik a hajdani szerepjátszás mesés varázsát. Hatalmas területeket mászkálhatunk be, ahol fenyegetõ labirintusok bejárataira bukkanhatunk. A történetben felliben a fátyol a misztikumról, kik vagyunk valójában.
Finomságok kincsvadászoknak:
Tárgyak százaira és szörnyek tucatjaira bukkanhatunk. Véletlengenerált zsákmány és gondosan elrejtett, egyedi kincsek várnak. Számos fejtörõ ragaszt majd a képernyõ elé, továbbá borzongató világot fedezünk fel klasszikus RPG hangulatban.
Elágazó történetet saját ütemben követhetjük. Múltunk feltárása során döntenünk kell, merre kutatunk tovább és kiben bízunk meg. Bárhová elmászhatunk a világban, de meggondolatlanul a keményebb vidékekre lépve hamar otthagyhatjuk a fogunkat.
Tetszés szerint fejleszthetõ egyedi karakterek: 25 képességet tápolhatunk, melyet nyolc fõ tulajdonság keretez, mindez döntõ szerepet játszik, bármit is tegyünk a játékban
Körökre osztott, mégis folyékony harcban irthatunk, ami majdnem real-time érzést ad. Stratégiázni kell keményen. Komoly szerepet kap, mennyire gondosan választottuk meg karakterünk fegyverzetét, hogyan fejlesztettük képességeit és ésszel lõjük-e a varázslatokat. Tehát nem Diabló agyatlan tömeghentmészárkodás folyik, hanem igazi RPG-rõl beszélünk.
Egyedül vágunk neki a titokzatos világnak. Hangulat a múlt nagy szerepjátékaihoz illeszkedik, mint pl: Ultima®, Might & Magic®, és Wizardry®."