Megjelent a Thunderbird 1.5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

outlookhoz is van egy "pár" de ez az alapokon nem változtat <#smile>

Most nézem, evolutionben van egy csomó extension, szóval lehet turbózni, ha kell.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ha jól láttam nem ajánlgatta senki csak valaki benyögte, hogy az Outlook jobb.

Én csak azt mondtam ha már hasonlítgattok azonos szinten ne egy e-mail kliens, egy PIM-el. Én is Outlookot használok (németet) (de nem e-mail kliensnek mert arra ott a thunderbird). PIM-nek is csak azért mert az MS vigyáz a monopoliumára, hogy a Smartphonejai által is használt ActiveSync csak a saját termékeivel szinkronizáljon. 😊
szvsz az számít, hogy ki mire használja. Nekem a Thunderbird tökéletesen megfelel arra, hogy a napi 10-15 levelemet letöltsem vele. Akinek meg nem felel meg az használjon mást.<#worship>

tényleg összehasonlitsuk az outlook-ot az evolution-el? LOL <#vigyor2>

(de olvass vissza, nem én ajánlgattam thunderbird-öt outlook helyett, mert hogy ingyen van és ugyanolyan jó...)

Na akkor hasonlítsunk.

Outlook is a full-featured personal information manager...

Evolution is a full-featured personal and workgroup information management tool

Outlook Express is a basic e-mail program that is included with Microsoft Internet
Explorer.

Mozilla Thunderbird is a redesign of the Mozilla mail component. Our goal is to
produce a cross platform stand alone mail application
.

Csak elõbb talán döntsük el mit mihez. Azért legalább egy súlycsoportba hasonlítgassál. 😊
"cégeknél Outlook + Exchange Server párosnak nem alternatívája a Thunderbird"

Attól függ, hogy mire használják. Ahol én voltam rendszergazda, ott szervernek ingyenes MailEnable-t használtunk, és tökéletesen jól mûködött. A klienseken outlook express volt az egyszerûség kedvéért.
Apáméknál Exchange van, és sokat szívnak vele. Volt hogy egy fontos leveleket egyszerûen nem engedett át, és nem tudtak rájönni, hogy miért.

ha arra kellett volna programozni, akkor még valahol a prototypingnál tartanánk és még nagyon messzi lennénk attól az alapállpottól amit az outlook out of the box nyújt, nemhogy valódi problémák megoldásánál. Tudod komoly helyeken nem szeretik feltalálni a spanyolviaszt jóval gagyibb formában, hogy hirdethessék az open source erejét <#nyes>

gratula, az nem kis teljesitmény manapság <#taps>

smv
TB pedig nyílt forráskódú, tehát akár erre is leprogramozhattál volna mindent. 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

Nem, nem smartphone, és igen, tényleg tudok mobil nélkül élni 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

mobilos a pda-d vagy tényleg tudsz mobil nélkül élni?

Nálam éppen evolutionnel szinkronizál 😊
Bár az igaz, hogy néhány dolog nem jelenik meg, pl hogy egy feladatnak milyen a besorolása, stb. úgyhogy még dolgozhatnak egy picit a sync interface-n.
Nálam ha nincs nálam PDA, akkor más nem jöhet szóba, mert mobil nuku, úgyhogy mindig nálam van 😊

"de én úgyse használnám ki"

az már egyéni probléma... <#smile>

"mert az ilyen dolgaim nagy részét PDA-n csinálom."

én is, ha beérek a munkahelyemre akkor magától felszinkronizálja magát a pda az outlookra, exchange-re, ha hazajövök akkor az itthoni gépemre, a pda-ra visszatölti az elmúlt 1 hónap levelezését és naptár adatait, hogy nálam legyen... Ha nincs nálam a pda-m, akkor wap-on is elérem az exchangebõl az egészet, ha kérem, akkor sms-ben értesülök a naptáramat érintõ változáskérelmekrõl, fontos levelekrõl stb-stb <#nyes>

De egy pda sem tud annyit mint az outlook-exchange, de arra jó, hogy napközben beleirogassam a találkozókat, de az igazán komoly dolgok azután kezdõdnek, hogy a pda szinkronizálta magát az outlook-al...

"A TB, Opera ingyenes és jó, tehát hol jön be a kifizetett pénz?"

abban a párezer dologban amikrõl ezek a játékszerek nem is hallottak, kezdve a csoportmunka kezeléstõl, a megosztott naptár és erõforrás kezelésen át egészen a teljes programozhatóságig... Nekem 1 hónap alatt többszörösen behozta az egész office árát a rá fejlesztett alkalmazásaimmal.

Az, hogy pár amatõr azt hiszi az outlook egy sima levelezõprogram az nem akadályozza meg a hozzáértõket, hogy kihasználják a valódi tudását...

Ebben azért nem voltam biztos, azt tudom, hogy régen így volt.
Mindenesetre én elhiszem hogy sokat tud, de én úgyse használnám ki, mert az ilyen dolgaim nagy részét PDA-n csinálom. Az mindig nálam van.

Hát ha 23-ért megveszed, egészségedre!
A TB, Opera ingyenes és jó, tehát hol jön be a kifizetett pénz?
Ha túl sok van, szóljál, segítünk elkölteni.<#nevetes1>

"és akkor a mennyiségi kedvezményeket még meg sem említettük..."

Otthonra én is mindíg 20+ win példányt veszek, a mennyiségi kedvezmény miatt 😉

"Pont az Outlook parancsnyelve teszi lehetõvé hogy össze-vissza küldözgesse magát."

5-6 évvel ezelõtt még elõfordulhatott, ma már csak a user engedélyével vagy trusted certificate-el alárírt program esetén... (a csak outlook-os kártevõk már évek óta kihaltak a mostaniak - pl. kép dekódoló hibákat kihasználók - meg vígan elindulnak thunderbird vagy bármi más esetén is. (a csak text-re állítás nem indok, mert egyrészt használhatatlan a mai tartalmakkal másrészt outlookban is megteheted)

"Ja, és gondolom kifizetted a 80000 Ft-ot, csak hogy az Outlook 12-t használhasd."

Én meg azt gondolom, hogy egyetlen fillért sem fizetett érte ugyanis nem kereskedelmi termék, mivel még meg sem jelent...

A 2003-as (11-es) pedig nemcsak, hogy a a small businessben de még a basic edition-be is benne van, ami 40e ft körül van, de még azt se kell megvegye, mert 23-ért megveheti külön is az outlook-ot és akkor a mennyiségi kedvezményeket még meg sem említettük...

Ja, és gondolom kifizetted a 80000 Ft-ot, csak hogy az Outlook 12-t használhasd.
Bár nem vagyok benn biztos, hogy a Microsoft Office Small Business Edition-ben benne van, de asszem igen.

Frászt.
Pont az Outlook parancsnyelve teszi lehetõvé hogy össze-vissza küldözgesse magát.
Ezért mondják, hogy a webmail sokkal kevésbé veszélyes.
Persze nem minden vírus így mûködik.

EvilDevil
idióta baromság... ha vírus van a levélben akkor olyan mindegy hogy Thunderbird vagy más... mellesleg
én már az Outlook 12-t használom és hidd el hogy jobb a TB-nél

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevilnek igaza van, cégeknél Outlook + Exchange Server párosnak nem alternatívája a Thunderbird, még a Sunbirddel kiegészítve sem.
Otthonra viszont megfelelõ, bár ott az Outlook Express elõnyben van, mint az IE a Firefoxszal szemben. És akkor még nem is beszéltünk a többirõl: Opera M2 (a beépített levelezõkliense), The Bat, Eudora, stb.
Linuxra ott van még az Evolution, KMail, Sylpheed.
Mindegyik hasonló, ha nem nagyobb tudású program.
szerk: Azért Outlook Expresst simán leveri 😊
arty
max az ir ilyet, aki soha életében nem használta ...

Forza.

Kösz a tippet! 😊

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

nézz be az Opera topikba, ott leírtam párat (AdFilter, Adblock, Proxomitron)
bocsi az offert, operahoz nem tudtok egy adblock szintu, egyszeruen konfigozhato progit?
En nem tudom...nekem az Opera bejon...

Vírusok terjesztésében biztosan. <#eplus2>

És fut linuxon is? 😊
EvilDevil
Kit érdekel? az Outlook sokkal jobb..<#eplus2>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

zaki
thx

Seaweed
Mar RC1 es RC2-bol is volt magyar...es a belso frissites is mukodott benne...
Apokrif
A MAGYAR THUNDERBIRD 1.5 letöltési helye itt:
Mozilla Thunderbird 1.5 HUN