369
Vannak gyönyű magyar színésznők. És nagyon jó színészek is, nem úgy mint az amerikaiak!!!
-
Phat Smoker #46 jaja..Hegyi Barbara rulz!
-
#45 Hegyi Barbara volt még gyönyörű és a rekedtes hangja pl nekem mindig bejött:) -
tomo #44 Valaki már emlitette
Gubás Gabi:
-
#43 -
tomo #42 Balla Eszter
-
tomo #41 Erdős Borcsa
-
#40 -
#39 Ha már benéztem ide:
És pont! :) -
#38 Tényleg LOL! :D -
#37 Szerintem ennek a Lion Szonjának kicsit olyan baltával faragott arca van. Nekem annyira nem jön be... Nem csúnya, de nem az esetem. :) -
G_ArchAngel #36 nice:) -
#35 Aranyos -
#34 Görög Zita?
-
Phat Smoker #33 KOVÁTS ADÉL
-
G_ArchAngel #32 Bár jobb lett volna az énekesnőket is belevenni a címbe, mert akkor neveznék egy Zsédenyi Adriennt... -
#31 Na igen :)) -
G_ArchAngel #30 akkor ennyire erővel Görög Zita is színésznő...
Sőt, Vad Katalin is...:D -
Állatvédő #29 Dobó Kata (bár nem nagy színész):
-
#28 Szeleczky Zita volt a 40-es évek ideálja. Az arca tényleg szép volt:
-
#27 Bizonyos sminkekkel egész jól néz ki -
#26 A "utcán sétáló lányok" nem színésznők. Menj be a plázacicák topicba! -
#25 Nem az a lényeg, hogy megválasszuk a legszebb színésznőt egységesen. Ha jól látom, te meg sem neveztél senkit. Akkor meg? -
G_ArchAngel #24 én írtam, hogy a szőke nőket nem kedvelem, de Oroszlán Szonja valamiért megfogott, nem elsősorban a külsejével...
Nekem van, mikor Gallusz Niki is szép, pedig Ő sem egy Aphrodité...
Teljesen szubjektív: van akinek Gubás Gabi egyszerűsége tetszik, van akinek Kecskés Karina szeplői... -
#23 egyetértek, jobban meg se fogalmazhattam volna...
az utcán szebb lányok sétálnak... -
#22 Úristen!
Ezek nálatok a szép színésznők?
LOL -
#21 + nevetséges is. -
#20 kivételesen 100%ig egyetértek veled:))) -
#19 -
#18 Az alcím második része szánalmas. -
G_ArchAngel #17 Általában a szőke nők nem az eseteim, de Szonja valamiért megfogott... -
G_ArchAngel #16
-
Chief #15 nm, most látom hogy nem is a gumiban van ez a topik, lehet hogy mégsem kellet volna, ilyen szinten megnyílvánulnom! :( -
#14 Köszönjük az elmélyedten megindokolt gondolatokat! -
Chief #13 nagypicsájú öntelt budös kúrva, úgy picsán rúgnám hogy leégne a hátáról a szőr -
#12 Wow! Ez nagyon-nagyon jó kép róla! Én is csípem. Nem értem miért bántják őt annyira az alakjával -
#11 -
#10 -
#9 Nyomjál már be lécci Claudiáról képet! -
#8 Igazad lehet, de én most a színésznők külalakját vetettem górcső alá. De mindegy szerintem -
#7 Ja! Majd kihagytam a csodálatos Eszenyi Enkőt: