A legszebb magyar színésznők

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

nm, most látom hogy nem is a gumiban van ez a topik, lehet hogy mégsem kellet volna, ilyen szinten megnyílvánulnom! 😞

...sose azt nézd...

B0B0
Köszönjük az elmélyedten megindokolt gondolatokat!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

nagypicsájú öntelt budös kúrva, úgy picsán rúgnám hogy leégne a hátáról a szõr

...sose azt nézd...

B0B0
Wow! Ez nagyon-nagyon jó kép róla! Én is csípem. Nem értem miért bántják õt annyira az alakjával

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

immovable
immovable
B0B0
Nyomjál már be lécci Claudiáról képet!

B0B0
Igazad lehet, de én most a színésznõk külalakját vetettem górcsõ alá. De mindegy szerintem

B0B0
Ja! Majd kihagytam a csodálatos Eszenyi Enkõt:

Super Mario
Nem azért a 2 fillérért, de szerintem a TV, mozi, DVD témakörbe illik a Topic.
Amúgy Liptai Claudia

https://supermario4ever.wordpress.com

B0B0
Ivancsics Ilonának hosszú hajjal szép az arca:

StephenKing
Für Anikó nekem is nagyon bejön!<#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

B0B0
Frajt Edit is nagyon szép volt a nyolcvanas évek végén:

B0B0
Az én kedvencem Für Anikó:

B0B0
A magyar színésznõk között vannak igazán gyönyörûek. Képeket várok ide, és véleményeket, kinek melyik mûvésznõ tetszik a legjobban!

← ElőzőOldal 8 / 8