A készítők visszatérnek Narnia világába
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bibliai utalások?? Aslan=Jézus.
Ki az aki ártatlanul feláldozza magát egy árulóért?
(Jézus Barabásért és az összes bûnös emberért,mindenkiért)
A többi könyv is tele van utalásokkal pl:
Aslan bárány képében jelenik meg, és ilyeneket mondd:
Vagyok aki vagyok.
Vagy az is hogy rájuk lehel és kitisztul a fejük és a gondolkodáauk.
Ki az aki ártatlanul feláldozza magát egy árulóért?
(Jézus Barabásért és az összes bûnös emberért,mindenkiért)
A többi könyv is tele van utalásokkal pl:
Aslan bárány képében jelenik meg, és ilyeneket mondd:
Vagyok aki vagyok.
Vagy az is hogy rájuk lehel és kitisztul a fejük és a gondolkodáauk.
A könyv is ilyen egyszerû történettel bír, lévén hogy gyerekkönyvnek szánta az írója, úgy tudom. Mesekönyvnek. Nem kell tõle õrült bonyolult cselekményszálat várni. Jó és gonosz küzd, a jó kicsit megrogy, de azért a végén gyõz, gonosz elbukik. Nagy vonalakban ez a story-ja, mint minden mesének.
Bár nekem tetszett a film - követhetõ a cselekmény :-)
Viszont a bibliai utalásokból említhetnél párat, pedig láttam a filmet és olvastam a könyvet, mégsem tûnt fel...
Bár nekem tetszett a film - követhetõ a cselekmény :-)
Viszont a bibliai utalásokból említhetnél párat, pedig láttam a filmet és olvastam a könyvet, mégsem tûnt fel...
Valaki árulja el nekem: a könyv is ennyire banálisan ötlettelen és értelmetlen, mint a film? Vagy a film csak azért ilyen, mert a 2. résszel kezdtek?
És a többi is tele lesz (van) bibliai utalásokkal? Lesz belõle társasjáték is, hogy ki talál meg többet?
Köszi a válaszokat!
És a többi is tele lesz (van) bibliai utalásokkal? Lesz belõle társasjáték is, hogy ki talál meg többet?
Köszi a válaszokat!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
én a hétvégén néztem meg a családdal. Nagyon király film. Azért a csatában néha eltakartam volna a lányom szemét...
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
El kéne már felejteni végre ezt a vérmániát.Egyszerûen nem értem hogy lehet egy csatajelenetet a vér literszámán lemérni.Miért fontos az hogy csöpögjön a vér mindenütt??Mi abban a jó?Teljesen érthetetlen ez a számomra hogy egyesek miért várnak egy filmtõl vért.A negatív kritikák 80%-a ezt hozza fel érvnek,mert máshog nem tud belekötni.Undorító magatartás.
Éljen!Éljen!Éljen!Éljen Narnia!<#taps>#taps><#worship>#worship>
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
LOL miken ki bírtok akadni 😄
Ha vért akartok, nézzétek a híradót vazz LOL
Ha vért akartok, nézzétek a híradót vazz LOL
Nem biztos. Az idõsebbik csaj mát lehet, hogy menstruált<#worship>#worship>
A véres háború... faszomat! Már az elsõ rész is teljesen vértelen volt!
Aztán majd, ha végigviszik ezt a fonalat, akkor leforgatják az 1, 3, 6. részt? Furcsa lesz.
"z viszont annál inkább, hogy a készítõk ismét kihagynak egy részt és a negyedik regényt, a Caspian herceget viszik vászonra."
Azért, mert ebben ugyanazok a gyerekek vannak, akik az Oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, a többiben mások szerepelnek.
Azért, mert ebben ugyanazok a gyerekek vannak, akik az Oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, a többiben mások szerepelnek.