80
Ki szereti a rendőr akadémiát?
-
donoki #40 Ja...Az a beszédhibás =) -
donoki #39 Ja...Az a beszédhibás =) -
#38 a Zed először a második részben volt benne, mint a bandának a vezére, aztán a 3.részben csatlakozott a rendőrökhöz. -
donoki #37 Nah ez a fórum is csődbe ment -
donoki #36 Tegnap volt a Rendőr Akadémia 4!
Sztem ez se volt rossz... :) -
donoki #35 Aham...
Én 14 :) -
#34 20 vagyok... -
donoki #33 Ja..
Az első rész nem volt rossz -
#32 Tudod szerintem az hogy az első rész rendezője készíti sokat jelent... majdnem mindegyik részt más rendezte... majd meglátjuk, de nem kell előre leírni -
donoki #31 Mert most hány éves vagy?
18-25 között? :) -
#30 Én régen szerettem, amikor még gyerek voltam! :) De mostmár azért kár volt újra vetíteni! Ez volt a Szilveszteri műsor, hát ez szégyen! :( -
donoki #29 jaja -
Quantumleap #28 Szerintem az első 4. rész, ami jó. A többi már elég lapos, főleg Gutenberg hiánya miatt. -
donoki #27 Kösz a tájékoztatást -
#26 hát sztem nem kéne eröltetni, buktára van ítélve :o -
#25 Én Jones-ra emlékszem. Amúgy 1-2 meg az amelyikben Zed először van benne. (lehet a 2, de már iszonyat régen láttam) -
#24 Jones (? nem Jonsey vagy ilyesmi ?) sztem is jópofa karakter..de láttam már más sorozatban, asszem tán vmellik Extra Large -ban (Bud Spencer-rel) és abban is mindenféle hangot adott ki..max nem olyan gyakran.. a RA - sorozatot kiadni szerintem is bűn volt, valami hihetetlen gagyi lett..az eredeti filmek közül az első 5 nagyon tetszett, a 6. elment ,de a 7. már a sorozat szintjét közelítette erőteljesen :( -
#23 Sztem a negyedik rész volt egyik legjobb -
#22 Azt tudjátok, hogy készül a Rendőrakadémia 8.. az első rész rendezőjével, az eredeti szereplőkkel?
SG cikk -
#21 Jones egy nagyon ütős karakter! :DDD
[helikopterhang]-Mahóni a képcsőn előtte. Melléér.
- Elvigyelek?
- Kösz, nem...
De az az über amikor "videojátékozott"! :D -
#20 Pontosan!! Engem is megrémisztett!!:))) Sztem a 3. rész volt. -
#19 Úristen azért durva hogy valaki még csk most látja elöszőr(minden rossz indulat nélkül). Csak eszembe jutott hogy kiskoromban még a "jambás" bácsitól féltem amikor láttam az akárhányadik részt(nem tudom pontosan hányadik). jambás=magas nagydarab néger! De rég is volt már! -
donoki #18 Hát...
Főleg az a Néger csákó aki ilyen hangokat adok ki :D -
Monoton #17 ezt mondom én is!
vki gondolta jól megggggazdaxik belőle!!!
BUKÁS LETT!!!! -
#16 tegnap én is néztem a 2-t, jó volt újra látni, szétröhögtem rajta az agyam :D -
#15 az nemis "rendőrakadémia" hanem egy szar :) -
keeper2 #14 A sorozat nagyon gagyi lett, illetőleg az újabb részek is egyre gagyibbak. Az első 3 király, majd erősen mélybe zuhant a minőség. Persze, tizen akárhány éve, amikor elösször láttam, akkor nem nagyon tűnt ez fel, mivel nagy kihagyások voltak 1-1 rész közt, de amikor nemrég visszanéztem őket pár nap alatt, akkor már durva volt. -
Monoton #13 Sztem a sorozat nagyon gagyi lett!! -
donoki #12 Nah..
Már egy magyar tanár is van köztünk -
donoki #11 Nem...Én a Sorozatot láttam belőle :) -
#10 jóak mind ^^ -
#9 most láttad először? :o -
#8 loltopig -
FLeK0 #7 Az, es de-vel nem kezdunk mondatot. -
donoki #6 :) -
#5 túlhaladott :| -
donoki #4 De különben ez nagy gond? lol -
donoki #3 köszz.... -
#2 egybeírják. -
donoki #1 Én tegnap néztem a Rendőr Akadémia2-t (az RTl kLUBon) , de nagyon kafa volt!!