Rendõr Akadémia(k)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hogy te vagy az író! Akkor akarom mondani: említed. <#vigyor0> És kösz!
Jó tipp, azt a filmet én is láttam régen, a listában már benne van.

Elég furcsa, hogy nem is említik a Ketten a hadsereg ellen-t (Combat Academy), ami pedig ugyanazon személy (Neal Israel) rendezői munkája, aki a Rendőrakadémia filmeknek a másodiktól az ötödik részig írta a történetét.
A Rendőrakadémia egy egész csomó hasonló jellegű filmet indított el akkoriban, bár egyik sem volt olyan sikeres, mint az, főleg az első része:

Akadémia vígjátékok - Rendőrakadémia és társaik

Legend Killer
vagyis most látom, neten a karakter neve Debbie Callahan.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nem tudja vki, h volt-e Leslie Easterbrook (Callaghan) vmi fincsi kis xxx-s cuccban? sztem biztos volt... jólenne megnézni a csajt, h mit alakított ott!<#eljen><#finom><#love11><#worship><#worship> tud vki jó filmeket róla? :D link? :D nagyon ász volt a csaj.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nembaj :D

Nos, elvileg az angol címe 'Hot to Trot', magyarul nem tudom, és tényleg egy ló van benne. Aki beszél is ha jól olvastam. Remek, nem tudtam volna elõbb rákeresni... :)

Én se tudom :SS.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shiwo
nem baj, már 1 éve sem emlékeztem a címére...meg amúgy se magyaron láttam, hanem vmellik külföldi adon..és én is fiatalabb voltam sztem vagy 8 évvel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem tudom :S

Na én is jókor olvasom, egy éve írtad. Sebaj. Lehet egy filmet láttunk? Én egy filmjére emlékszem még kisfasírt koromból, volt valami beszélõ lova és indultak egy versenyen. Emlékszik rá valaki? Címére?

azaz^^

lol

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

:D hát mert ott pubolok már jo ideje igaz kibaxkodnak párszor mert lecsitereznek a CSITER klánosok..de felmeek más névvel ^^

Aha, ok. Miért csíter szerveren? :P

hja sikerülni fog :D
hja cod2zök, csiter , fp kz, rifleappeal on szoktam játszani...
scALe néven vagyok

Majd sikerül<#hehe>, nekem aztán mindegy. CoD2-zöl még? Ha igen milyen néven és merre? Én 21st Army Group szerverén és Dexantreal néven.

MA meg azért nincs kedvem mert most értem haza -.-

Oké.

tudom :D majd holnap elsz kedvem regelni :D remélem :P

Ingyenes :P.

hjaj most teljesen nincs kedvem regelni :S

Rendõrakadémia részek ingyen<#eljen><#ravasz1>. Nem tudom szinkronos-e. A hatodik az várat még magára, mert a topikját tegnap, vagy azelõtt nyitottam. Ha esetleg valami izét írna ki az oldal, akkor regelj és máris írhatsz a fórumra. Volt, hogy másnak reg miatt nem hozta be, csak ezért szóltam elõre.

:D

Használtam :P. Mindig megnzéem, csak most annyit írtam be, hogy NFL.... és nem amerikai foci, mert NFL azNFL és úgy kéne megnyitni a témát. Szóval ezért szúrtam el, de gabber saviola mondta, hogy semmi gáz... megpróbáltam töröltetni vele a bünti jelet, de nem jött össze<#hehe>. Írtam is neki, hogy csak vicc és próbálkozás, hát õ úgy vette. Na mindegy.

oké!
látom nem használod a keresõt :)

Nekem még régebbrõl van felvéve videóra az összes rész, csak a hatodik lemaradt. Van egy másik oldal, ahol szintén kértem, hogy tegyék fel a hatodik részt, vagy küldjenek linket. Ha meglesz, akkor neked is elküldöm, ha akarod<#eljen>. Bár nem sok esélyt látok rá, hogy valaki is ott feltöltse.... szoktak mindent feltölteni, csak, hogy régi és azért talán kevés az esély rá.

sajnos :(

nekem egy sincs meg :S

Hy all!<#wave>

Nagyon jó szerintem ez a Rendõrakadémia az összes részével<#eljen>. Megvan majdnem az összes, cska egy hiányzik: a hatodik rész.

Valaki priviben tudna adni linket, ahol letölthetõ? Esetleg szinkronosan. Ugyanis kerestem már egy-két helyen, ahol szerintem lenne, de nem volt.

?? :S

nem lehet megnézni?

d-d-dadogós :)
az a legjobb kari

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tegnap volt a 6. része :P

zaki
ez de gagyi már, ami most megy, fõleg a szinkronja :c

Hát meglehet...Az a fej :)ÉS olyan nyökögõs,beszédhibás volt? :D

Shiwo
ecce láttam vmi tök más filmben, nem a rendõrakadémiában, és abban is ugyanilyen ordítozós szerepet jáccott..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ÁÁÁ...
Ez a szar kétszer küldte el..

Ja...Az a beszédhibás =)

Ja...Az a beszédhibás =)

Bandee1987
a Zed elõször a második részben volt benne, mint a bandának a vezére, aztán a 3.részben csatlakozott a rendõrökhöz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nah ez a fórum is csõdbe ment <#vigyor><#szomoru1>

Tegnap volt a Rendõr Akadémia 4!
Sztem ez se volt rossz... :)

Aham...
Én 14 :)

KeKKSZike
20 vagyok...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ja..
Az elsõ rész nem volt rossz <#miaz>

EvilDevil
Tudod szerintem az hogy az elsõ rész rendezõje készíti sokat jelent... majdnem mindegyik részt más rendezte... majd meglátjuk, de nem kell elõre leírni

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Mert most hány éves vagy?
18-25 között? :)

Oldal 1 / 2Következő →