Kingmax DD2-es memóriák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy
lenne egy fura kérdésem a szomszédomék uj gépet akarnak venni és az alaplap csak max 800MHZ-s ramot müködtet és mi lessz akkor ha õk egy 1066MHZ-s ramot tesznek bele plz irjátok meg mert nekem nem hisznek😞

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Sziasztok.
Vásároltam 2db 512mb/ddr400 kingmax memót.
Kingmax ddr400 memória cas ideje nálam 3.
Elvileg 2,5 kéne lenni, tesztekben olvasom. Esetleg ez a ram hibás?
Köszi.
wander01
GEIL király. megérte megvenni a két pár összemértet mert pöpecül hasit bezzeg a jo kis goodram-bol volt elötte két gigám, fagyott mindig mint a kintfelejtett vadászkutya. ugyhogy visszavittem a 4 goodram memot, fizettem még kemény 1400 ft-ot rá és meghozták a 2 pár összemért geil-t. soha többet nem veszek másmilyen memoriát. 😊 mondjuk szerencsére haveri alapon ment mert nem usztam volna meg ennyiböl. mák volt.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

[Jakuza]
1. Nem.
2. Gyengebb.
3. GEIL vagy OZC. (De nem lesz olcso itthon)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PLaci
1.) Nem.
2.) Foggalmam sincs.
3.) Amilyet a pénztárcád megenged 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lenne pár kérdésem:
1. DDR-es slotba lehet DDR2-es memóriát tenni?
2. Kingmax pl a Kingston-hoz vagy máshoz képest megbízhatóságban hol áll?
3. Egy ABIT NF7-S alaplapba akarok összesen 1GB memóriát tenni. Milyent érdemes most venni?

[Jakuza]
Es arrol ki beszelt, hogy ki tehet arrol, hogy milyenek az arak ?
Ezek a tenyek.
Raadasul egesz Nyugat-Europaban olcsobb minden es a sztech termekeken nincs vam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

de errõl nem a számítástechnikai cégek tehetnek, szóval felesleges külföldi példákat hoznod.

[Jakuza]
Latnad akkor a kanadai arakat, egybol azt mondanad, hogy milyen szarok azok az arak.
Most hoztak nekem ket neves RAMot.
OZC PC3200 Premier Series Dual Channel DDR Kit (2x512M😎, atszamitva 21 ezer forintert.
Igaz, hogy ez sima DDR, de a DDR2 ramok is korulbelul 20-30%-ban olcsobbak a hazai araknal.
Sot a tobbi szamitastechnikai termek is ami elegge rohely.

Egyébként én is rühelem a Mistral-t.

"...de tapasztalatok szerint a DDR2 esetében teljesítmény szempontjából inkább csak az órajel nagysága számít." Ez egyszerûen hazugság!!! Éppen azért nem nyújt nagyobb teljesítményt a DDR2 a DDR-hez képest, mert nagyobb órajele ellenére, nagyobb a késleltelése is. Nem csak az órajel számít, hanem a késleltelés is. (Különösen az újabb AMD processzoroknál!)

nemtom mi ezen az újdonság, egész idáig egy árban voltak a sima ddr-rel, csak az a baj, hogy a sima 400-as ddr-hez nem hoz gyorsulást és akkor ne is beszéljünk pl az ocz vagy a corsair 500 Mhz vagy affelett üzemelõ moduljairól, ddr2 533 és 667 parasztvakítás, talán akkor lesz értelme ha pl az AMD integrált memóriavezérlõvel legalább egy 20-30 százalékkal lejjebb tudja nyomni ezeket a késleltetéseket
persze, hogy nem hangzik rosszul. mert eddig 25% afaval volt

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Seaweed
dd2?
ahhoz képest hogy a gyártó dobozán ott a felirat hogy életfogytos gari, nemkéne azt a két évet fitogtatni, mert tudtommal a kingstone, az ocz, geil, és corsair is élettartamot kínál
PLaci
Nem szeretem a reklám cikkeket, sõt, ki nem állhatom a Mistral-t, de ezek az árak nem hangzanak rosszul... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci