Kingmax DD2-es memóriák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy fura kérdésem a szomszédomék uj gépet akarnak venni és az alaplap csak max 800MHZ-s ramot müködtet és mi lessz akkor ha õk egy 1066MHZ-s ramot tesznek bele plz irjátok meg mert nekem nem hisznek😞
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Vásároltam 2db 512mb/ddr400 kingmax memót.
Kingmax ddr400 memória cas ideje nálam 3.
Elvileg 2,5 kéne lenni, tesztekben olvasom. Esetleg ez a ram hibás?
Köszi.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
2. Gyengebb.
3. GEIL vagy OZC. (De nem lesz olcso itthon)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2.) Foggalmam sincs.
3.) Amilyet a pénztárcád megenged 😛
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1. DDR-es slotba lehet DDR2-es memóriát tenni?
2. Kingmax pl a Kingston-hoz vagy máshoz képest megbízhatóságban hol áll?
3. Egy ABIT NF7-S alaplapba akarok összesen 1GB memóriát tenni. Milyent érdemes most venni?
Ezek a tenyek.
Raadasul egesz Nyugat-Europaban olcsobb minden es a sztech termekeken nincs vam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most hoztak nekem ket neves RAMot.
OZC PC3200 Premier Series Dual Channel DDR Kit (2x512M😎, atszamitva 21 ezer forintert.
Igaz, hogy ez sima DDR, de a DDR2 ramok is korulbelul 20-30%-ban olcsobbak a hazai araknal.
Sot a tobbi szamitastechnikai termek is ami elegge rohely.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP