Budapest Honvéd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lovrics aláírt, abass elment kölcsönbe.

bõvebben
jó kérdés... pedig nálatok is simán alapember lehetett volna.
9csöves9
sajnálom,senki nem érti miért nem játszott eleget nálunk.jó kis spíler

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Vasas – Bp. Honvéd FC 2-3 (1-0)
jó meccs lehetett!
GEGE ÚJRA A CSAPAT TAGJA!

Ivancsics Gellért a csapat korábbi játékosa visszatért egykori sikerei színhelyére. A ballábas játékos elõször 2007-ben volt a klub játékosa. Alapembere volt annak a csapatnak, amely a Magyar Kupában a döntõig menetelt és - Szusza Ferenc Stadionban a Debrecent verve - elnyerte a díszes serleget. Ivancsics örömmel tért vissza Kispestre. Érzéseirõl a következõket mondta: - Nagy örömmel jöttem vissza Kispestre. Szép emlékek fûznek a klubhoz, elsõ sikeremet itt értem el 2007-ben, amikor megnyertük a Magyar Kupát. Nagyon szeretném bebizonyítani, hogy itt a helyem.
én se tudom :)
de e a többi releváns, respect

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

vazze az két kép hogy a francba került oda...
Bp. Honvéd – FK Slovan Duslo Sala 5-1 (1-1)
Bozsik-stadion, 200 nézõ, Vezette: Lengyel Kolos (Csák János, Selmeczi Krisztián)
Gól: Sós (2), Ivancsics, Neemelo, Baráth, illetve Lalak.

Supka értékelés / Bõvebb beszámoló

Képek:

remélem hercegfali visszatérésével a tavasszal belehúzunk!
még mázli, mert csak meccs végeredményt olvastam belõle...:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

liga kupa volt, hahó :D az meg le van szarva. :D
<#eljen>
Kecskeméttõl kikaptunk:S kezdünk leszakadni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez is a vége. kár érte, mert a második félidõben egész jól játszottunk, harcoltunk ahogy azt kell.
mondjuk van még azért bõ fél óra hátra.
igencsak 0-0 szagú ez a meccs a vasas ellen...
<#eljen> csak ért valamit az ifikbe fektetett pénz

annak ellenére, hogy a hazaiak egy évvel fiatalabbak voltak (u14-es csapat, de u15-ös bajnokságban.), jóval képzettebbek és szervezettebbek voltak a vecsésieknél. szóval lehet reménykedni, de türelmesnek kell lenni. meglepõen élvezetes meccs volt amúgy, sokkal rosszabbra számítottam. lövéseket még igencsak gyakorolni kell, de volt egy két ígéretes szabadrúgás.
jól tolták a fiatalok? vagy mi volt a véleményed? tudnak egyáltalán labdát kezelni, nem pattan el tõlük? normális lövést láttál? passzjáték? hogy halad szted az utánpótlás nálunk?

7-0 lett ide. :D egy sárga volt a meccsen, teljesen jogos volt, egy kispesti srácot könyököltek le a tizenhatoson belül, tizi is be lett fújva, be is lett lõve.
az nem semmi:) jó szurkolást

ma megyek az u15-ös csapat vecsés elleni meccsére. :D egyik haverom fújja majd a sípot. :D
ez a beszéd! úgy legyen!
döntetlen lett volna a minimum...

"A hajrában aztán a Honvéd lehetõségei sorakoztak, ám Morales 15 méteres lövése..."

talán moreira, lol...

forrás: nso
0-1, vicc...
mocskos bíró nem adta meg a 11-est a 65. percben...

vezet a siófok......
Dajkára tenném a voksom, valóban jó választás lenne! másik két ember munkásságát, karrierjét nem igazán ismerem.
sztem õ volt a legjobb edzõnk az utóbbi 10 évben elõtte meg Tornyi se volt rossz...

gabber_saviola
Szerintem Dajka László, Kis László vagy Verebes lenne a megoldás.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Tono34
Nem bánnám ha a problémák amiket Morales felvet nem lennének.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nem bánnám ha supka jönne vissza, nekem nem volt semmi bajom vele
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

igen ezt már olvastam, engem a hivatalos utód személye érdekelne

leginkább egy Magyar edzõnek örülnék, egy feltörekvõ fiatal edzõnek, de nem bánnám, ha nem egy Csertõi Aurél, Détári Lajos meg hasonlók jönnének akiket állandóan elküldenek mindenhonnan:D

mindenesetre kíváncsi leszek ki lesz az utód a jövõben.
buzi Újpest:)

na majd a kövi körben...

á, faszom... :(

rendet kéne tenni a klubnál végre. hammingwaynek köszönjük amit tett még az elején (stadionfelújítás, utánpótlásképzés megteremtése.) de most már mehet a francba, ha képtelen a továbbiakban elég pénz fektetni a klubba, jobb lenne így mindenkinek. neki is, nekünk is.
jöhetne a Demján végre!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Tono34
:(

Újpest-Honvéd meccs...elverjük a lilákat, 30 perc metróval nincs kizárva, hogy balhé lesz

holnap nagyon fontos meccs lesz! el kell hozni a 3 pontot újpestrõl!
ez gáz...:S