Budapest Honvéd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nézõ riasztó idõpont, a pocsék idõjárás ellenére a Kispest tábor tisztes létszámban jelent meg az Üllõi úti pályán. Aldo Dolcetti a meccs elõtt kijelölte a kezdõ csapatot, ám a Tóth I - Kovács N., Kovács Z., Udvari, Takács - Pomper, Lázár - Venczel, Genito, Schrancz - Dobos összeállítású gárda végül is csak a melegítés erejéig lépett pályára. A kezdés elõtt Dubraviczky játékvezetõ ugyanis megnézte a pályát, és fél órás halasztást rendelt el. A sípmester kérése az volt, hogy a rendezõk a vonalakat úgy csinálják meg, hogy az a bírák számára jól látható legyen. Fél óra elteltével az újabb szemle után Dubraviczky a játék mellett döntött, és a csapatok újra kivonultak melegíteni, ám a szakadó hó 5 perc után eltüntette a vonalakat, ezért a játékvezetõ úgy döntött nem játszanak a csapatok. A kispesti játékosok ez után megköszönték a szurkolóknak, hogy ebben a ronda idõben is elkísérték a csapatot, majd az öltözõbe vonultak.
Aldo Dolcetti az öltözõben rövid beszédet intézett a csapathoz.
„Az idõjárás megakadályozta, hogy ma pályára lépjünk. Folytatjuk tovább a felkészülést, hiszen van mit pótolnunk. Holnap délelõtt edzés van, készülünk a szombati Fehérvár elleni mérkõzésre.”
Horváth K. József, a Ferencváros kommunikációs igazgatója a távirati irodával azt közölte, hogy a mérkõzésre megváltott belépõk érvényesek a pótmérkõzésre is.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Az 50-es években a Honvéd volt az "el-galaktico"!
A BL-t azért alapították,mert a Wolverhampton megvert minket egy barátságos meccsen 3-2-re,és ezért kikiáltották magukat a világ legjobb klubcsapatának,amit arra alapoztak h a HONVÉD csapatát verték meg!"
remélem nemsokára megint...<#ravasz1>#ravasz1><#kuss>#kuss><#nezze>#nezze>
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Aldo a szezon végén 90% hogy elmegy. Több klub keresi és egy ilyen majom mellett nem lehet dolgozni
Távozott: Takács Tamás (Sopron), Bojan Bozsovics (Polonia Varsó), Tangara (?), Andre Alves (Kaposvári Rákóczi) és Bárdi Kristóf (Vecsés) végleg távoztak, míg Bojtor László (Felcsút) és Lannert Bence (Budafok) fél évig kölcsönbe kerül új csapatához.
Érkezett: Pomper Tibor (korábban Gyõr, de fél évet kihagyott), Miski Zoltán (Hévíz), Schrancz Balázs (Apop Paphosz, ciprusi), Bozori Balázs (Újpest). Miski és Pomper 2008. nyaráig kötelezte el magát Kispestre, míg Bozori és Schrancz fél évet írt alá, de a klubnak opciós joga van a két játékosra. Ezen kívül érkezett (érkezik) egy afrikai kontingens is. Nbengond Andoa Yannick, Zambo Noak Eric Fredy, Ariel Thierry Ngueukam, valamennyien kameruniak, és két elefántcsontparti Abraham és Benjamin. A két utóbbi játékos érkezése szombatra várható.
Az érkezõkkel és távozókkal természetesen változtak a mezszámok is, melyek tavasszal így festenek majd:
Tóth I. (1), Ráthy (21), Miski (30), Miro (2), Kovács Z. (3), Udvari (4), Dancs (5), Pomper (6), Borgulya (7), Schrancz (8), Dobos (9), Venczel (11), Lázár (12), Bozori (13), Mészáros (14), Debreceni (15), Eric (16), Ariel (17), Csobánki (18), Yannick (19), Takács Z. (20), Erdei (22), Genito (23), Zana (24), Abraham (25), Baranyai (26), Kovács N. (27), Juhász Gábor (28), Benjamin (29), Kocsis (32).
A mai nappal történt még egy személyi változás. Dr. Lóránth József lett a Bp. Honvéd jogi képviselõje, aki korábban már állt a klub szolgálatában.
sálálálálálálálálá egy Kispesti gól!
😊
<#idiota>#idiota>
1.Miski Zoltán,
2.Pomper Tibor,
3.Schrancz Balázs,29 éves, középpályás,
4.Nbengond Andoa Yannick,19 éves,(167 cm),középpályás,kameruni,(az U17-es vébén szerepelt hazája válogatottjában),
5.Zambo Noak Eric Fredy,(190 cm),védõ,25 éves,kameruni
6.Ariel Thierry Ngueukam,(185 cm),17 éves,csatár,kameruni,
7.Guie-Guie Gneki Abraham, elefántcsontparti U-23-as válogatott csatár
8.Brou Benjamin Angoua, 20 éves és elefántcsontparti U-20-as válogatott.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az elmúlt hétvégén az U17-es (89-90-es születésû) csapatunk, Németországban szerepelt - számolt be az útról Märtz János utánpótlás vezetõ. Nagy Zoltán ,,fiai" Reutlingenben, 26 csapatos teremtornán vettek részt, a szülõk finanszírozásában.
Két nap alatt 11 mérkõzést játszottak és mérkõzésrõl mérkõzésre jobb játékkal rukkoltak ki a szép számú közönség elõtt. Gyõzelmünk értékét növeli, hogy a két magyar csapat ,,házi" döntõjén sikerült a Szent István csapatát két vállra fektetnünk. Sikerünk értékét növeli, hogy az ellenfelet 4 ferencvárosi (2 korosztályos válogatott) kölcsönjátékos erõsítette. Csapatunkból kiváló teljesítményt nyújtott Kunsági Roland kapus, Molnár Sándor és Keszthelyi Róbert, de említést érdemel még Kristóf Dávid játéka is.
A gyõztes csapat névsora: Varga Zsolt, Kunsági Roland, Kozma István, Vasas Attila, Madar Máté, Molnár Sándor, Magyar Márk, Takács László, Keszthelyi Róbert, Kristóf Dávid. Edzõ: Nagy Zoltán
<#eljen>#eljen>
Szerintetek mennyit ér majd a Szudáni tura?
Az NB I egyik legfiatalabb keretével rendelkezõ kispestieknél két fiatal magyar is feltûnt: a Honvéddal kezdte meg a felkészülést a Karcagról érkezett Kádár Gusztáv és a III. Kerület 18 éves csatára, Skita Tamás is. Az elsõ edzõmeccset Aldo Dolcetti január 19-én játszaná, erre az idõpontra a Honvéd még keresi az ellenfelét, a további program azonban már kész van.
Miro & Genito és hátul Taki , na azok igen!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Budapest Honvéd a tervek szerint három szudáni városban (Kartúmban, Medaniban és Port Sudanban) öt barátságos mérkõzést játszik, többek között a szudáni labdarúgó-válogatottal – közölte a szervezõ, a Magyar Iszlám Közösség elnökeként is tevékenykedõ Bolek Zoltán. A csapat január 31-én utazik és február 14-én tér haza.
A Honvéddal tart az Arancsapat egykori sztárja, Grosics Gyula is. A legendás kapust – Bolek tájékoztatása szerint – a szudáni elnök külön fogadáson köszönti majd, 80 éves születésnapja alkalmából. A Honvéd a Puskás-relikviákat is viszi magával a kelet-afrikai államba, ahol kiállítják azokat.
Az eseményt a szudáni sportminisztérium finanszírozza. A mérkõzésekbõl befolyt bevételt a magyar támogatással Kartúmban épülõ kórházban folyó építési munkákra fordítják a szervezõk – közölte Bolek Zoltán.
A háromezer négyzetméteren épülõ kórház három szintes, az épület földszintjén a Magyar Iszlám Közösség a taposóakna sérültjei számára hoz létre egy rehabilitációs központot.

Örülök hogy létrehoztad ezt a fórumot,bízom benne hogy más is ide talál (kispesti)
Szudáni túráról mit tudsz?
20227!
Az elsõ edzésen nem volt ott a mozambiki Miro, aki ügyeit intézi hazájában, ezért majd csak késõbb kapcsolódik a munkába. Ugyancsak késõbb jönnek a korábban már tesztelt elefántcsontparti légiósok, Benjamin és Abraham is.
Várható még egy három fõs kameruni kontingens érkezése, de hogy a 25 éves védõ, Zambo Noah Eric Fredy (190 cm), a 18 éves középpályás Ariel Thierry Nguenkam (185 cm), és a 19 éves csatár Mbengono Andoa Yannick (167 cm)
mikor kezdi a munkát, azt még nem lehet pontosan tudni.
Feltûnt két új arc is, a védõként és védekezõ középpályásként is használható Kádár Gusztáv (Karcag), valamint a 19 éves, Skita Tamás, aki a III. Kerület csatára.
Aldo Dolcetti az eligazítás után megtartotta az elsõ foglalkozást, ami nélkülözte a labdát, csak futás szerepelt a programban. Az elsõ edzõmérkõzés január 19-ére várható, de ellenfél még nincs. A további menetrend:
január 22. Bp. Honvéd - Kecskemét, 11:00, Láng Vasas-pálya
január 24. Bp. Honvéd - Karcag, 11:00, Láng Vasas-pálya
január 29. Bp. Honvéd - Makó, ?
február 18. Budafok - Bp. Honvéd, ?, Promontor u.