Best Konzol Hero

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
<#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na azért így nem kéne beszélned Snake-rõl pont neked! Hiszen minden játékát végigtoltad többször is! Na de mindegy legyen akkor Dante IS hõs! Kicsi hõs! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mila69en
na akkor dante is hõs?😄DD

"szakállas bácsi"--> inkább igénytelen borotválkozzon meg😄DD vagy pedofil?:C

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Persze, hogy nem említi, hiszen még kisfiú és inkább bejön neki az állandó szuperlátvánnyal tüzdelt folytonos harc, mint a fûben lapuló szakállas bácsi.😄 És én megértem, hogy neked Dante jobb. Hát legyen. Nekem Snake az. Pont. Jóéjszakát emberek!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mila69en
de😊))

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Oldern the 1st
Szánalmas ez a vita, nem gondoljátok?

mila69en
értsd már meg hogy nekem dante a best konzol hero nem csak te vagy a világon😊)

sõt még hogy dante nem hõs látnád a 6 éves kisõcsémet odákat tud róla zengeni akkora meséket mond róla hogy néha csak lesek tátot szajjál ahogy meséli teljes átéléssel a story-t... szokott menni valami inuyasa nevû hülyeség a tv-ben aza kedven rajzfilmje.. és mikor rázendít..... és akkor inuyasa bajba kerûlt de dante közbelépet é szétkardozott mindenkit és megmentette..... ilyen story-kat mesél.... akkor mi is dante ha nem hõs?

hozzá teszem snakéról mégcsak említést sem szokott tenni

Már megindokoltam hogy miért az Snake és Dante miért nem. Egyébként a MGS az EGYIK kedvenc játékom. Ha kedvenc játékból akarnék nevet akkor lehetne mondjuk akármelyik FF fõszereplõje is, de nem lesz az, mert Snake a Best Konzol Hero! Stílusa meg annyi Dante-nak, hogy feldobja a pizzáját, közben átmegy Matrixba, kinyír 100-200 fatökû lepkevadász kaszás ondót, majd leesik a pizza és megeszi. A beszéde meg a divatrock zene amit hallgat pedig egyenesen siralmas. Jeeee! Dante a király! Meghajolok elõttetek (és persze Dante elõtt) kedves fórumozó társaim.<#puszis>

mila69en
mi a MGS valósnak tûnõ? nanemá😊)) kicsit érdekes fanzasy fõellenségek vannak benne nem? akkor ha már ennyire a valósnak tûnõrõl beszékünk splinter cell Tom Clancy's na az valósnak tûnõ õ egy igazi hõs😊))

Oldern the 1st
Ne hasonlítsuk már össze a fantasyt a "valósnak tûnõ" setting-el...

mila69en
te fejezd már abba😊) hát nem érted ha snake lehet hõs akkor dante is😊))

szerk: kicsit nézd már meg jobban azta címet ligyszi: "A legnagyobb hõs a játékok történelmében" dante az mert atom a csávó és van stílusa

"A fórum címében Hero szerepel, nem pedig a "Kinek ki a kedvenc fõszereplõje videójátékokban" nem mintha te nem a kedvenc játékod kedvenc fõszereplõjét szajkóznád, akkor indokóld is meg hogy snake miért hõs és dante miért nem😊)

mila69en
nagyon ott van a srác😊

mila69en
lol....DMC-ben is vannak fõ föcik igaz hogy nem kínozzák meg de etis csak azért lehetséges mert dante nagyobb hõs mint snake<#beka3>

amúgy az elsõ résztõl kezdve mindet végig toltam😊 vagy 5x, sõt az elsõ részben még a szellemeket is lefotóztam<#nezze>

Oldern the 1st
Ryo Hazuki.

Mert eggyütt lehet érezni vele. Mert akkor cselekszik jól, amikor jót kell cselekedni. És mert követ el hibákat.

De szerintem igazam van akkor is. A fórum címében Hero szerepel, nem pedig a "Kinek ki a kedvenc fõszereplõje videójátékokban". Inkább szadista állat Dante a kurva nagy kardjával, mint Snake az ALTATÓLÖVEDÉKES pisztolyával.

Seth
nem,nemjátszottam végig az eddigi részeket még 10x, csak 9x

PSN ID.: Beegabor

Alapvetõen lopakodik Snake, de nem tudom játszottál már-e végig MGS játékot, ugyanis vannak benne fõellenségek, fõ-fõ ellenségek, kínzásokon esik át, ...stb. Sõt a 3. részben ki is tüntetik A HÕS-t!<#crazya>

Seth
elatatja õket 😄, de szadista állat ez a Snake

PSN ID.: Beegabor

mila69en
legdúrvább mikor sephirot finál VII-ben lecspja a sárkányt 1 cspásból😊

mila69en
hát azért mondam hogy megeszi midketõt😊 amúgy kedvenc anim.. filmem

mila69en
mét solid snake-ban mi a hero? megy azt kitöri mindenki nyakát vagy elataja õket

szerk: annyi erõvel snake sem hõs hanem a MGS címû játék szereplõje....nem?

Dante nem hõs (hero), hanem a DMC címû játéksorozat fõszereplõje, aki leszámol az ellenségeivel (szétlõ, szétvág mindent ami mozog). Ebben mi a Hero????

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mila69en
szerintem dante megverné snake-t!!44<#nyes><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
sephirot meg miondkettõt egyszerre^^

mila69en
<#wilting> te a metal geart az egyéb kategba sorolod?

mila69en
hehe nem solid snake.. hanem DANTE

Szerintem is Solid Snake a legnagyobb. Hogy miért? Mert nagyon kemény és ügyes csávó, egy igazi személyiség és markáns, az igazi túlélõ.

fps: gordon freeman
rpg: sepi az dobogós szerintem is
rts: crazy ivan
point and click: guybrush
adventure: sonic

egyéb: sam fisher, solid snake

fõgonoszokat is lehet mondani

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akkor legyenek szerintem:

fps
rpg
rts
point and click
adventure

egyéb

nagyonjó topik! de akkor már rakjuk õket kategóriába mert igy rengeteg lesz

Csibe001
Köszönöm, final-t még nem toltam.

mert õ nincs is igaziból benne csak az egyik csávó alakul sephivé 😄

mila69en
Final VII eggyik legjobb szereplõje... de csak is Cid után😊))

Annyi módosítást hozzá tennék, hogy konzolos formában már csak 3dimenzióban jelent meg guybrush, de az én emlékeimben így 2d-sen szerepel, ezért is raktam be ezt a képet.

final fanatsy 7 fõgonosz ma láttam 10-szerre az advent childrent de ebben nemtûnik ollan gonosznak😊
Guybrush Threepwood
(a név ismér nem igényel magyarázatot)

Csibe001
Bocsi, az kicsoda?

Sephi
Sephiroth -

Vitathatattlan. Egyik jatekban sem volt gonoszabb 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
Jill Valentine ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Super Mario
SUPER MARIO BROS.!!!
A név magáért beszél.

https://supermario4ever.wordpress.com

Earth Worm Jim

mert a ruhája saját magával tudott ostorozni, és mert elbírt egy tehenet is <#vigyor1>

ui. van 3. része?

uu
en, csak.

Leon Kennedy

Moyko
Solid Snake

Nem kérdéses, Õ a legjobb.

There is only one Boss!

← ElőzőOldal 2 / 2