94
A legnagyobb hős a játékok történelmében: 1. név + 1 mondat, hogy miért.
  • dinomano
    Én nem tudom ki legjobb HERO..jha, sztem is pac-man! :-D Maszkalosban nekem vallvetve vezet Spyro és Crash Bandicoot! :-D Hmmm...RPG...Sephiroth.. :-D Ill. FFVII-böl majdnem mindenki, kiveve talan Cloud-ot(fatökü+az advent childrenben kár volt lánynak rajzolni...mindenesetre ugy nez ki, mint egy megeröszakolt buzi... :-D); meg Aerit sem volt kedvencem FF-ben...
    Akcijjjooo...Solid Snake talan? esetleg Max Payne... :-D
    Autos jatekban pedig nem tudom melyik auto a kedvenc hősöm...
    na pá!
    D.
  • Laky
    Crash Bandicoot?
    kedvenc :D
  • NeoMaN
    Sonic vagy Crash
  • Gábor
    APEH?
  • Shadow_THH
    ték
  • cenobite
    LOL!!!
  • Seth
    A HŐS

• mila69en
    dddddddddddddddddddddddddddddddd looool
  • mila69en
    na akkor ezt meg beszéltük mostmár mehetek aludni:DD akkor holnap már csak azt kell kitárgyalni melyik az erősebb
  • mila69en
    hm... itt nem arról van szó igen végig toltam játszok is vele mai napig dantéval is játszok.. de dante sem a kedvenc játék szereplőm.. ugyanis nálam kedvenc karakter az Final fantasy VII-->CID

csak nehogymár snake hős dante meg nem:DDDD
  • schrank
  • SlickAdam
    Na azért így nem kéne beszélned Snake-ről pont neked! Hiszen minden játékát végigtoltad többször is! Na de mindegy legyen akkor Dante IS hős! Kicsi hős! :D
  • mila69en
    na akkor dante is hős?:DDD

"szakállas bácsi"--> inkább igénytelen borotválkozzon meg:DDD vagy pedofil?:C
  • SlickAdam
    Persze, hogy nem említi, hiszen még kisfiú és inkább bejön neki az állandó szuperlátvánnyal tüzdelt folytonos harc, mint a fűben lapuló szakállas bácsi.:D És én megértem, hogy neked Dante jobb. Hát legyen. Nekem Snake az. Pont. Jóéjszakát emberek!
  • mila69en
    de:)))

[nem hátrál]
  • Oldern the 1st
    Szánalmas ez a vita, nem gondoljátok?
  • mila69en
    értsd már meg hogy nekem dante a best konzol hero nem csak te vagy a világon:))

sőt még hogy dante nem hős látnád a 6 éves kisőcsémet odákat tud róla zengeni akkora meséket mond róla hogy néha csak lesek tátot szajjál ahogy meséli teljes átéléssel a story-t... szokott menni valami inuyasa nevű hülyeség a tv-ben aza kedven rajzfilmje.. és mikor rázendít..... és akkor inuyasa bajba kerűlt de dante közbelépet é szétkardozott mindenkit és megmentette..... ilyen story-kat mesél.... akkor mi is dante ha nem hős?

hozzá teszem snakéról mégcsak említést sem szokott tenni
  • SlickAdam
    Már megindokoltam hogy miért az Snake és Dante miért nem. Egyébként a MGS az EGYIK kedvenc játékom. Ha kedvenc játékból akarnék nevet akkor lehetne mondjuk akármelyik FF főszereplője is, de nem lesz az, mert Snake a Best Konzol Hero! Stílusa meg annyi Dante-nak, hogy feldobja a pizzáját, közben átmegy Matrixba, kinyír 100-200 fatökű lepkevadász kaszás ondót, majd leesik a pizza és megeszi. A beszéde meg a divatrock zene amit hallgat pedig egyenesen siralmas. Jeeee! Dante a király! Meghajolok előttetek (és persze Dante előtt) kedves fórumozó társaim.
  • mila69en
    mi a MGS valósnak tűnő? nanemá:))) kicsit érdekes fanzasy főellenségek vannak benne nem? akkor ha már ennyire a valósnak tűnőről beszékünk splinter cell Tom Clancy's na az valósnak tűnő ő egy igazi hős:)))
  • Oldern the 1st
    Ne hasonlítsuk már össze a fantasyt a "valósnak tűnő" setting-el...
  • mila69en
    te fejezd már abba:)) hát nem érted ha snake lehet hős akkor dante is:)))

szerk: kicsit nézd már meg jobban azta címet ligyszi: "A legnagyobb hős a játékok történelmében" dante az mert atom a csávó és van stílusa

"A fórum címében Hero szerepel, nem pedig a "Kinek ki a kedvenc főszereplője videójátékokban" nem mintha te nem a kedvenc játékod kedvenc főszereplőjét szajkóznád, akkor indokóld is meg hogy snake miért hős és dante miért nem:))
  • mila69en
    nagyon ott van a srác:)
  • mila69en
    lol....DMC-ben is vannak fő föcik igaz hogy nem kínozzák meg de etis csak azért lehetséges mert dante nagyobb hős mint snake

amúgy az első résztől kezdve mindet végig toltam:) vagy 5x, sőt az első részben még a szellemeket is lefotóztam
  • Oldern the 1st
    Ryo Hazuki.

Mert eggyütt lehet érezni vele. Mert akkor cselekszik jól, amikor jót kell cselekedni. És mert követ el hibákat.
  • SlickAdam
    De szerintem igazam van akkor is. A fórum címében Hero szerepel, nem pedig a "Kinek ki a kedvenc főszereplője videójátékokban". Inkább szadista állat Dante a kurva nagy kardjával, mint Snake az ALTATÓLÖVEDÉKES pisztolyával.
  • Seth
    nem,nemjátszottam végig az eddigi részeket még 10x, csak 9x
  • SlickAdam
    Alapvetően lopakodik Snake, de nem tudom játszottál már-e végig MGS játékot, ugyanis vannak benne főellenségek, fő-fő ellenségek, kínzásokon esik át, ...stb. Sőt a 3. részben ki is tüntetik A HŐS-t!
  • Seth
    elatatja őket :D, de szadista állat ez a Snake

• mila69en
    legdúrvább mikor sephirot finál VII-ben lecspja a sárkányt 1 cspásból:)
  • mila69en
    hát azért mondam hogy megeszi midketőt:) amúgy kedvenc anim.. filmem
  • mila69en
    mét solid snake-ban mi a hero? megy azt kitöri mindenki nyakát vagy elataja őket

szerk: annyi erővel snake sem hős hanem a MGS című játék szereplője....nem?
  • SlickAdam
    Dante nem hős (hero), hanem a DMC című játéksorozat főszereplője, aki leszámol az ellenségeivel (szétlő, szétvág mindent ami mozog). Ebben mi a Hero????
  • 0Fritz0
    Azért Sephiroth is tud egy-két kunsztot.
  • mila69en
    szerintem dante megverné snake-t!!44
    sephirot meg miondkettőt egyszerre^^
  • mila69en
    te a metal geart az egyéb kategba sorolod?
  • mila69en
    hehe nem solid snake.. hanem DANTE
  • SlickAdam
    Szerintem is Solid Snake a legnagyobb. Hogy miért? Mert nagyon kemény és ügyes csávó, egy igazi személyiség és markáns, az igazi túlélő.
  • Shadow_THH
    fps: gordon freeman
    rpg: sepi az dobogós szerintem is
    rts: crazy ivan
    point and click: guybrush
    adventure: sonic

egyéb: sam fisher, solid snake

főgonoszokat is lehet mondani
  • Shadow_THH
    akkor legyenek szerintem:

fps
    rpg