Best Konzol Hero

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valaki akkinek meg van a spyro ps1 re segitene nekem es a gyerekeknek meg szerezni valaki köszike es szioka
van valaki akkinek meg van a spyro ps1 re segitene nekem es a gyerekeknek meg szerezni valaki köszike es szioka
dinomano
croc... akkor inkabb Spyro..már csak azért is, mivel a 2 gémsorozat között minösegre van 1 oriasi(gigantikus!!)szakadek a spyro javara... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Beast Machine
És ha gyík, meg negatív hõs, meg Metroid játékok, akkor Kraid! 😛

...vágod?

Unknow
hamár gyík akkor crock 😄
Laky
igen? ezt nem tudtam, htx 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ja pc-re nekem nem tetszett
de tudom hogy van gba-ra platform rá

http://www.lohere.net - a MagyarChan

mb66
N64 re is van...

www.hordamusic.hu

dinomano
aham...Ok... :-D PC-re is kijött? azt nem tudtam..

Laky
?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
PS2-re nincs, csak PSX-re és PC-re

dinomano
2 része van ps1-re, ha jol emlekszem; de lehet h. van ps2-re is; nemtudom..

sok gex játék volt, hogy ennyi a fanja?

Laky
GEX <#smile>

Unknow
Sephiroth ha negatív herot nézünk és ha pozitív kell akkor hm.... Solid Snake 😊
dinomano
lehet h. jo, nekem nagyon fura+faraszto a style...de lehet, h. a harcrendszer + midnen klaffol... Nekem FFIX sem tetszett elsöre(igaz, közel sem tünik annyira betegnek elsö ranezesre mint KH); oszt egesz jo kis gém kerekedett ki belöle...

Victor1103
A legelején mikor megvettem és kipróbáltam egyenesen undorodtam tõle.Hagytam 3 napig porosodni,utána leültem vele játszani kb.4 órára és útána már nem bírtam letenni a joy-t annyira magával ragadott.Jó volt az elsõ rész de a második ami nagyon odabasz.Minden téren tökéletes lett szerintem.És lesz Kingdom Hearts III is.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
nem vááágom kijaz... Kingdom H. mennyire buta? Nekem ez a Disney-style nagyon betett; nekem ez picit sok(persze, ettöl még lehet jo, nem tudom milyen a gém...ez nem fikazas akar lenni, csak lattam screeneket és fura volt dolog...)<#vigyor3>

Victor1103
Szerintem Sora a legjobb.Aki játszott a KH I-ésII-vel az tudja.<#vigyor5>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
nah,nem tudtam feltölteni,vazze:-)

dinomano
hééé....ez nem igazi kupo! :-D itten vannak a kupok! hat lehet öket nem szeretni? :-) Béke-nobel dijat annak aki kitalalta! :-D

dinomano
Best konzol hero : (vegülis nem hero-k..) A KUPO(moogle-k az FF-ekbõl)-k! :-D

mila69en
forever😄DDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Max 36
Duke Nukem<#vigyor>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Jagi
A 10-es csak az effektek miatt job sztem .D

dinomano
Jagi... Haha Bahamut siralysag...amugy benn van VIIben is, IX-ben nem tudom... :-/

Jagi
Bahamut (FFX) Nem fõszereplõ de õ a kedvencem. : ) mertnagyonkemény 😊

mellé😊))))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Gondlom a hl2 is úgynéz akkor ki mint a hl1....😊))))
Quake 4 meg mint a q3....ésatöbbi...😊)))
Nahaggyá,én mentem😊

Solid Snake
Talán mert az egyik legnagyobb multú,és legnagyobb volümenü akciójátékhõs?😊

Beast Machine
Samus Aran!

...vágod?

dinomano
MGS screen LOL!!! :-DDDD A legjobb HERO az Ape Escape-böl az egyik majom(akarmelyik! :-D); ill. a Sheep dog N' wolf-bol a farkas! :-D Vagy (ha vki még emlekszik rá?...)a GOLDEN AXE 3bol a parducember(qrvajo a pár pixeles "igazolvanyképe" a képernyö sarkaban)-amugy Mega Drive emun elmegy siman a gém... :-D egyik kedvencem) :-D
Tenchu1-et nem toltam; a tenchu2-öt akajom vmikor; irja mááá meg vki, h. érdemes-e kinyomni...bár még csak jot hallottam rola.. :-)
pá!
D.<#vigyor3><#dumcsi><#taps>

lol 😄

Moyko
Tenchu 1 -bõl: Rikimaru (aki végig vigte biztos emléxik rá mekkora Hero volt)...
amúgy meg Solid Snake a legnagyobb Hero. Kész.

There is only one Boss!

akkor Tomi Angelino a Mafiából? 😊

dinomano
legjobb hõõõõs(tulajdonkeppen nem is hõs...)a Ridge Racer 4 elejen a kis japcsi csaj, aki beszall hozzank! Vagy a Max Payne 1böl (a csumpi antihõs) Winnie Godnidi (tuti, h. nem jol irtam)... :-D vazze, vegig kell vinnem ujra M.Payne1-2, the best! :-D<#violent><#worship><#guluszem1>

Anubys
Pius Augustus... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
Halli!Az antihõs is hõs; és én az antihõsöket jobban szeretem! :-D Meg hat ugyi, alapban õ sem volt (teljesen)gonosz... :-D

Sephiroth nem is hõs, õ egy antihõs ezért õ nemér! <#schmoll2>

dinomano
Én nem tudom ki legjobb HERO..jha, sztem is pac-man! :-D Maszkalosban nekem vallvetve vezet Spyro és Crash Bandicoot! :-D Hmmm...RPG...Sephiroth.. :-D Ill. FFVII-böl majdnem mindenki, kiveve talan Cloud-ot(fatökü+az advent childrenben kár volt lánynak rajzolni...mindenesetre ugy nez ki, mint egy megeröszakolt buzi... :-D); meg Aerit sem volt kedvencem FF-ben...
Akcijjjooo...Solid Snake talan? esetleg Max Payne... :-D
Autos jatekban pedig nem tudom melyik auto a kedvenc hõsöm...<#zavart1><#zavart1><#zavart1>
na pá!
D.

Laky
Crash Bandicoot?
kedvenc 😄

NeoMaN
Sonic vagy Crash

APEH? <#mf1>

ték

cenobite
LOL!!!

gamertag: kenobita

Seth
A HÕS

PSN ID.: Beegabor

mila69en
dddddddddddddddddddddddddddddddd looool

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
na akkor ezt meg beszéltük mostmár mehetek aludni😄D akkor holnap már csak azt kell kitárgyalni melyik az erõsebb<#gonosz1><#vigyor1><#idiota><#idiota>

mila69en
hm... itt nem arról van szó igen végig toltam játszok is vele mai napig dantéval is játszok.. de dante sem a kedvenc játék szereplõm.. ugyanis nálam kedvenc karakter az Final fantasy VII-->CID

csak nehogymár snake hõs dante meg nem😄DDD

Oldal 1 / 2Következő →