17
-
Mberke #17 Miért ne lehetne a wincsit hordozni? Ha földhözvágod akkor tök mind1 mi van benne akkor is széttörik az egész eszköz, ha meg leejted attól nem fog tönkremenni a winyó. Nekem iPod minim van és azt már 2-3x leejtettem, a burkolat megkarcolódott, de nem lett semmi baja. Teljesen jó dolog PDAba winyót használni.
Bár ennek az eszköznek tényleg semmi értelme. -
undeeundead #16 Én már fél éve használok Life Drive-ot, és semmi bajom nem volt vele. Nagyon kényelmes a 4G-s vinyó, nyilván nem szoktam földhöz vágni^^ és így a hétköznapi használat alatt nem sélrül a vinyó, nem lesz bad sectoros. -
SymbioC #15 Ezért nem focilabdának hívják:-))
Elméletileg teljesen igazad van, de a gyakorlat szerint működik, ha ésszel bánnak vele. -
#14 Mire jó? -
vgreklam #13 S a billentyűzet?
[email protected] -
acdc #12 Asszem félreértettük egymást:)
A vinyó nem hordozni való arra írtam,hogy notebook hiszen ott már évek óta van vinyó és hordozzák.
(persze én azér nem hordoznám ezér jó a pda csak az meg túl kicsi)Van valami jó kis átmenet kb 2-2,5 pda méretű van bill-je is xp fút rajta már nem tudom a nevét de valami 400 ezer körűl van ha jól emlékszem.Szóval van még itt űr. -
Caro #11 Akkor már inkább tablet :)
Notebooknak kicsi.
Csak ha az a lényeg, hogy sokáig is bírja, mint egy PDA, és egy PC használhatóságával is rendelkezzen... Ez nem jön össze.
De nekem jó, mert szedtem le PalmVNC-t, úgyhogy ha elég sok helyen lesz Wi-Fi, akkor közel PC-ként is tudom használni :) -
Caro #10 Igen, ezért vettem TX-et és nem LifeDriveot :) -
Caro #9 A mechanika.
Akármilyen stabil, bármit nem bír ki. -
#8 3 óra az nem kevés 1 kicsit? :\ -
HUmanEmber41st #7 Aztán mi a ráknak 2 Windóz 1 gépen?????
Abból még 1 is sok ( néha :) )
De most őszintén??? -
#6 Nekem tetszik. :) -
acdc #5 Az hogy,notebook mond neked valamit? -
#4 Nem ez az első, pl PalmOne LifeDrive-ban is volt egy 4 gigás:)
Szerintem ennek nem sok teteje van: PC-hek gyenge beviteli lehetőségekkel rendelkezik, PDA-nak meg túl nagy. Mindenesetre egyedinek egyedi:)) -
Cat #3 ipodokban és a többi zenelejátszóban cirka 3 éve merevlemez van, és hordozgatják. Nemértem mi a problémád lényege. -
Caro #2 vááá... PDA-ba merevlemezt.. úristen!!!
Jó tudom sokat fejlődtek a hordozható vinyók, de a vinyó nem hordozásra való!
Ezért nem vennék semmilyen beépített vinyót tartalmazó eszközt.
Ami ezt illeti: fejvakarós.
Akkor miért nem PC, és a proci teljesítményét lehetne szépen skálázni?
Jah, hogy a windows erre nem nagyon alkalmas, mert alaból leszívja az akksit... :) -
norti #1 Hát várjuk meg, hogy mi sül ki belőle :)