17
  • Mberke
    Miért ne lehetne a wincsit hordozni? Ha földhözvágod akkor tök mind1 mi van benne akkor is széttörik az egész eszköz, ha meg leejted attól nem fog tönkremenni a winyó. Nekem iPod minim van és azt már 2-3x leejtettem, a burkolat megkarcolódott, de nem lett semmi baja. Teljesen jó dolog PDAba winyót használni.
    Bár ennek az eszköznek tényleg semmi értelme.
  • undeeundead
    Én már fél éve használok Life Drive-ot, és semmi bajom nem volt vele. Nagyon kényelmes a 4G-s vinyó, nyilván nem szoktam földhöz vágni^^ és így a hétköznapi használat alatt nem sélrül a vinyó, nem lesz bad sectoros.
  • SymbioC
    Ezért nem focilabdának hívják:-))
    Elméletileg teljesen igazad van, de a gyakorlat szerint működik, ha ésszel bánnak vele.
  • vaaa
    Mire jó?
  • vgreklam
    S a billentyűzet?

[email protected]
  • acdc
    Asszem félreértettük egymást:)
    A vinyó nem hordozni való arra írtam,hogy notebook hiszen ott már évek óta van vinyó és hordozzák.
    (persze én azér nem hordoznám ezér jó a pda csak az meg túl kicsi)Van valami jó kis átmenet kb 2-2,5 pda méretű van bill-je is xp fút rajta már nem tudom a nevét de valami 400 ezer körűl van ha jól emlékszem.Szóval van még itt űr.
  • Caro
    Akkor már inkább tablet :)
    Notebooknak kicsi.
    Csak ha az a lényeg, hogy sokáig is bírja, mint egy PDA, és egy PC használhatóságával is rendelkezzen... Ez nem jön össze.
    De nekem jó, mert szedtem le PalmVNC-t, úgyhogy ha elég sok helyen lesz Wi-Fi, akkor közel PC-ként is tudom használni :)
  • Caro
    Igen, ezért vettem TX-et és nem LifeDriveot :)
  • Caro
    A mechanika.
    Akármilyen stabil, bármit nem bír ki.
  • smv
    3 óra az nem kevés 1 kicsit? :\
  • HUmanEmber41st
    Aztán mi a ráknak 2 Windóz 1 gépen?????
    Abból még 1 is sok ( néha :) )
    De most őszintén???
  • smv
    Nekem tetszik. :)
  • acdc
    Az hogy,notebook mond neked valamit?
  • asysoft
    Nem ez az első, pl PalmOne LifeDrive-ban is volt egy 4 gigás:)
    Szerintem ennek nem sok teteje van: PC-hek gyenge beviteli lehetőségekkel rendelkezik, PDA-nak meg túl nagy. Mindenesetre egyedinek egyedi:))
  • Cat #3
    ipodokban és a többi zenelejátszóban cirka 3 éve merevlemez van, és hordozgatják. Nemértem mi a problémád lényege.
  • Caro
    vááá... PDA-ba merevlemezt.. úristen!!!
    Jó tudom sokat fejlődtek a hordozható vinyók, de a vinyó nem hordozásra való!
    Ezért nem vennék semmilyen beépített vinyót tartalmazó eszközt.
    Ami ezt illeti: fejvakarós.
    Akkor miért nem PC, és a proci teljesítményét lehetne szépen skálázni?
    Jah, hogy a windows erre nem nagyon alkalmas, mert alaból leszívja az akksit... :)
  • norti
    Hát várjuk meg, hogy mi sül ki belőle :)