54
  • Caine
    Ahhoz képest, hogy fékezés nélkül átszáguldott a légkörön és becsapódott utána, egészen sok magmaradt belőle
    Csoda, hogy nem égett szénné vagy men robban milliü kis barabra a becsapódáskor.
  • Klapanciusz
    Ja, öreg Murphy gyerek azt hiszem akkor mondta ki híres mondását, amikor egy Atlas rakéta tesztjénél a hat gyorsulásérzékelőből mind rosszul volt bekötve.

Csinálnak ilyeneket is, meg olyan emberfeletti dolgokat is, mint pl. a Gravity Probe ami előtt tisztességes mérnökember leborulva imádkozik.

Ki érti ezeket?
  • gumikacsa
    Az előzőhírben meg hiperhajtóművet akarnak építeni, egy sima szondát nem birnak ezek a gyökerek összerakni (biztos nem volt köztük magyar:P)
  • Xantia
    Legközelebb az ejtőernyőt szerelik fordítva.
    A kapcsolók már jó állásba lesznek.
    Amit el lehet tolni tervezéskor, azt eltolják.
  • Hedgehunter #10
    Mer a te cuccaid hatuljan mi van.......
  • látogató
    Felirat a Genesis oldalán: Made in China. Hát igy...
  • Cat 02 #8
    az túl 1szerű :D
    el kellet költeni a 2 miliárdoot D:
  • KILROY
    Most akkor van napszél vagymi, izé nappor?
  • stinkydiver73
    ha beér a légkörbe, az lefékezi. Ezt a lassulást érzékeli/méri az az izé.
  • rigidus
    "gravitációs kapcsoló nyitja az ejtőernyőt? :D nem tudom mi az a gravitációs kapcsoló, de egy sima magasságbmérős ejtőernyőnyitás nem lett volna egyszerűbb?"

Szerintem a gravitacios kapcsolo csak azt erzekeli, hogy bolygokozelben van es bekapcsolhatja a landolashoz szukseges berendezeseket. Pl: a magassagerzekelot
  • Sanyix
    gravitációs kapcsoló nyitja az ejtőernyőt? :D nem tudom mi az a gravitációs kapcsoló, de egy sima magasságbmérős ejtőernyőnyitás nem lett volna egyszerűbb?
  • Enkil
    264 millió
  • rigidus
    "Pitiáner hiba, egyszerüen nem fér a fejembe hogy lehet ilyen hibát elkövetni mikor elvileg mindent 10x is átnéznek meg tesztelnek előtte..."

Hat ellenorzes nelkul.
  • assdf
    Én csak azt nem értem hogy készitenek egy rohadt bonyolult meg drága eszközt.Mindenki megértené ha valamelyik bonyolult része, pl vmelyik mikroprocesszor vagy ilyesmi felmondaná a szolgálatot.De neeeem. Képesek forditva bekötni egy kapcsolot.Pitiáner hiba, egyszerüen nem fér a fejembe hogy lehet ilyen hibát elkövetni mikor elvileg mindent 10x is átnéznek meg tesztelnek előtte...