54
-
Caine #14 Ahhoz képest, hogy fékezés nélkül átszáguldott a légkörön és becsapódott utána, egészen sok magmaradt belőle
Csoda, hogy nem égett szénné vagy men robban milliü kis barabra a becsapódáskor. -
#13 Ja, öreg Murphy gyerek azt hiszem akkor mondta ki híres mondását, amikor egy Atlas rakéta tesztjénél a hat gyorsulásérzékelőből mind rosszul volt bekötve.
Csinálnak ilyeneket is, meg olyan emberfeletti dolgokat is, mint pl. a Gravity Probe ami előtt tisztességes mérnökember leborulva imádkozik.
Ki érti ezeket? -
#12 Az előzőhírben meg hiperhajtóművet akarnak építeni, egy sima szondát nem birnak ezek a gyökerek összerakni (biztos nem volt köztük magyar:P) -
Xantia #11 Legközelebb az ejtőernyőt szerelik fordítva.
A kapcsolók már jó állásba lesznek.
Amit el lehet tolni tervezéskor, azt eltolják. -
#10 Mer a te cuccaid hatuljan mi van....... -
látogató #9 Felirat a Genesis oldalán: Made in China. Hát igy... -
Cat 02 #8 az túl 1szerű :D
el kellet költeni a 2 miliárdoot D: -
KILROY #7 Most akkor van napszél vagymi, izé nappor? -
stinkydiver73 #6 ha beér a légkörbe, az lefékezi. Ezt a lassulást érzékeli/méri az az izé. -
#5 "gravitációs kapcsoló nyitja az ejtőernyőt? :D nem tudom mi az a gravitációs kapcsoló, de egy sima magasságbmérős ejtőernyőnyitás nem lett volna egyszerűbb?"
Szerintem a gravitacios kapcsolo csak azt erzekeli, hogy bolygokozelben van es bekapcsolhatja a landolashoz szukseges berendezeseket. Pl: a magassagerzekelot -
#4 gravitációs kapcsoló nyitja az ejtőernyőt? :D nem tudom mi az a gravitációs kapcsoló, de egy sima magasságbmérős ejtőernyőnyitás nem lett volna egyszerűbb? -
#3 264 millió -
#2 "Pitiáner hiba, egyszerüen nem fér a fejembe hogy lehet ilyen hibát elkövetni mikor elvileg mindent 10x is átnéznek meg tesztelnek előtte..."
Hat ellenorzes nelkul. -
assdf #1 Én csak azt nem értem hogy készitenek egy rohadt bonyolult meg drága eszközt.Mindenki megértené ha valamelyik bonyolult része, pl vmelyik mikroprocesszor vagy ilyesmi felmondaná a szolgálatot.De neeeem. Képesek forditva bekötni egy kapcsolot.Pitiáner hiba, egyszerüen nem fér a fejembe hogy lehet ilyen hibát elkövetni mikor elvileg mindent 10x is átnéznek meg tesztelnek előtte...