78
Szerksztők jelenkezését várom !
-
blackgamer #38 mások fizetnek a kritikáért! :) -
#37 ""Internet Expolerbe" ajánlott"
Ilyet nem írhatsz egy honlapra. Egy jó honlapnak minden jelenleg használatos böngészővel jól kell működnie.
Céges honlap esetén meg pláne - potenciális látogatókat/megrendelőket vesztesz el - ezáltal bevételkiesés lesz. -
ford fairline #36 Hali!
Az hogy szétesik az oldalad, vagy hogy nem úgy jelenik meg minden böngészőben, azon könynen segíthetsz ha betartasz pár szabványt(w3c).
az oldalad html tidy -vel megnézve
w3c.org -on van jó validátor, vagy használhatsz firefox plugint is, ami ugyanazt tudja. A képen én például plugint használok. -
#35 Azért az se szép hogy itt bizonygatod a bakikat, itt nem bírálni meg fikázni kell a fiúkat. Ha akarsz jelentkezel, ha nem akkor befogod a szád. (Én is befogom nyugi) -
#34 Szerintem egy ilyen filmes portálhoz a következő emberekre van szükség:
* Grafikus
* Adminisztrátor (ingyenes CMS esetén felrakja a portálmotort, lementegeti az adatbázist, menedzseli a fórumot, stb)
* Webprogramozó/HTML munkatárs (saját készítésű CMS esetén elkészíti(k) a php/html/css/js kódokat, ügyelve a validságra, a böngészőfüggetlenségre, az akadálymentesítésre...)
* Cikkírók (megírják a cikkekket, a fórumban moderátor szerepet töltenek be - és folyamatosan figyelik az újdonságokat)
Csak az a gond, hogy rengeteg oldal foglalkozik filmkritikákkal - így eléggé telített a "piac". -
#33 ha figyelmes lennél fel vant üntetve, hogy "Internet Expolerbe" ajánlott :)
de ezt nem is én csináltam ő csak segítene. -
#32 na ez az ami zavar!
olyan nagyon nem vagyok benne a szerkesztésben... -
#31 "igényességre azért adunk"
Meg azért nem ártana átnézni a weblapotok (PSD Stúdió) kódját - ha már egyszer webdesign-al foglalkoztok (a fórum sem funkcionál rendesen!).
No meg nézzétek meg a Tomee Site 5-öt más böngészőben. Firefoxban szétesik:
Meg döntsétek el: webszerkesztőre, vagy cikkíróra van szükségetek.
Az általad felvázolt filmes oldal megoldható lenne egy ingyenes CMS (Content Managment System) - például Drupal, Joomla, PHP-Nuke, stb... segítségével, így a cikkírónak minimális HTML ismeretre (<b> <i> <br>...) lenne (ha nagyon szükséges) szüksége - így tehermentesíteni lehetne a sok feladat alól.
Mindezeket csak az érdeketekben mondom, nem bántásképp. -
blackgamer #30 már másodszorra írod kettő sz-el! -
#29 -
#28 nem ártana mindenhol egyféle betűtípus -
#27 a stílus másabb lessz portálos, hogy úgymondjam :) -
#26 http://psd-studio.atw.hu/ -
#25 igényességre azért adunk. -
#24 http://tomee.atw.hu/ -
#23 ja -
#22 az, kezdeti dolog azért doborzom az embereket...
a webdesignre vagy kiváncsi ?
én meg egy másik srác fogjuk azt csinálni.
akarsz látni egy más témáju designt ? -
#21 nem nem tetszik:)
csak szeretném látni az egész arculatát, hogy hogyan is néz ki a dolog, mik a perspektívák, visszajelzések...
van vhol URL már, és csak elkerülte a figyelmemet, vagy még nagyon kezdeti stádium az egész? -
#20 mi nem tetszik benne ? (tudok rajta változtani) -
#19 megmondom őszintén, így nem nagyon akarok, de ha elindul a dolog, feltétlenül linkeld ide be az oldalt, mert ha tetszik, és a horror poszt üres, akkor az lehet bevállalom...
németül, angolul tudok, webszerk.-et most tanulgatom, filmellátás megoldott :) -
#18 Na tisztázom:
Célja, információk a legujjabb filmekről, leg sikeresebb filmekről
Igazából cikkírókat keresek, aki amilyen stílusu filmeket kedvel az, olyanról ír cikket.
Igen, lesznek rovatok is a régebbiekről (vígjáték, horror, thiller, akció)
Aki jelentkezni akar annak nem árt egy kis nyelv tudás, mert tudnillik az nem szép dolog ha más magyar oldalakról átfogalmazva rakjuk fel az infókat.
Aki nincs tisztában vele hobbi oldal lessz.
Az is igaz, hogy már vagyunk egy páran, webdesigner, admin, cikkírók.. (4-en)
Még kellene 3 ember akik a cikkeket írják..
Azért kérdeztem, hogy kinek van html alap ismerete mert ők maguk szerkeszthetik bele a cikkeket ha gondolják, aki nem ért hozzá és érdekli a dolog az majd szól elküldni a képeket, inókat és beillsztem én !
Remélem mindenki elött eloszlottak a kételyek.
Mégegyszer a felételeket:
- html alap ismeretek
- angol, német, vagy francia nyelvtudás
- 14 fölöttek jelentkezését fogadom el
- szabad idő :)
Az oldal hetente frissülne.
Ja, igen megkérdeztem egy modit, hogy hol lenne célszerű nyitni a topikot, azért nyílt itt !
Egyéb kérdések ?
-
laliking #17 Ha már itt tartunk én is szerkesztőt keresek egy Online "nevelgetős" Játék készítéséhez. Sql és php tudás előny :) Ez is hobbi szint, de az eddigi szerkesztőkkel elég komolyan gondoljuk. Akit érgekel bővebben a dolog az keressen meg priviben vagy msn-en! -
Kolbasz #16 Mi a célja a lapnak, ki a megcélzott közönség, milyen rovatok lesznek, a rovatokon belül milyen jellegű cikkeket képzeltek el (hír, kritika, ajánló, riport, interjú, stb.), mennyire akarjátok aktuálisra (milyen sűrűn frissül) és mennyire gondoljátok komolyan? -
#15 nem lesz belőle semmi, legalábbis hosszútávon nem... -
Cat #14 és miért jó valakinek hogy a te honlapodra rak fel cuccokat? -
#13 inkább az apróhirdetés rovatba lenne való:) -
#12 Ez amúgy nem általánosba való? Már hogy ugye ez oldalátadás ügy inkább, mint film..nem? -
endiboy #11 sztem nem ugy értette, hogy az sg.hu az hobbi lenni, hanem ugy, h hasonló oldal lenne -
#10 na és magyar oldalakról szeditek a cikkeket (átfogalmazva) vagy külföldiről fordítjátok? -
#9 1. Azt mondod hogy "készítünk", tehát már van valaki?
2. HTML, némi JavaScript, most Java-t tanulok, de amúgy kapó vagyok midnenre mert gyorsan tanulok..
3. Amúgy most épp sajátot csinálok, szal nyugodtan lehúzhatsz a listáról :))))) -
Darkboy #8 Amúgy én html-t meg php-t vagom nagyjabol -
Darkboy #7 Bocs, de sztem az sg nem csak hobbi ;) -
endiboy #6 hi..html-t tudom még csak, flash-t meg holnaptól kezdem tanulni, de ha esetleg kell segítség akkor irj, és ha tudok .... -
blackgamer #5 honnan szerzitek a filmes híreket? angolról fordítjátok? -
#4 olyasmi mint az sg lényegében.. -
#3 hobbi -
#2 pénzes vagy hobbi? -
#1 Hi !
Készítünk egy filmes hírmagazint, akit érdekel a téma és a web szerksztésben is jártas nekik várom a jelentkezésüket
Jelenkezni lehet:
-itt
-e-mailen keresztül ([email protected])
Kérem csak azok írjanak akiket tényleg érdekel !