Szerkesztőket keresek !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ugye ez az oldal nem azonos a http://www.sorozatguru.info lappal (gondolom)
Sok-sok kategóriáról van szó, az oldal elsõsorban a hazai és eredeti premierek idõpontjával foglalkozna, leírnánk az új infókat (spoilerek), extra dolgokat, valamint a sorozatok nézettségét.
Az egy-egy sorozattal foglalkozó oldalakkal szemben itt mindenki megtalálhatná a kedvére valót.
A fórumban szintén a sok-sok sorozattal foglalkoznánk.
Rendezettebb formában, mint itt, könnyen elnavigálható formában lehetrne fórumozni.
A megvalósításhoz a ti segítségeteket is kérem: olyan emberek jelentkezését várom, akik szívesen gyûjtetének infokat egy-egy kategóriában a sorozatokról (sci-fi, komédia, stb.stb, stb.) és ezzel segítenék az oldal munkáját.
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
még mindig van üresedés lehet jelentkezni !
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A Radio-A és a RadioShock felhívása
ha érdekelne, jelentkeznék, mert ebbõl hosszú távon lehet pénz sok.
de nem érdekel 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na ne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mégegyszer elnézést, ha igényes akartam lenni; elnézést, hogy akadálymentesített/valid oldalakban gondolkodom; elnézést hogy a web felhasználóira gondolok (tirátok is); elnézést kell kérnem CattiBrie, és a többi webbel foglalkozó nevében, hogy szeretnénk a webet egy kicsit jobbá tenni - többé nem teszem.
Másrészt, ha ingyenes CMS rendszert használnak (amelyek már eléggé jók), és érdekes/értékes (és nem csak az agyonrágott, amerikai, "multiplexes", tömegfilmek kritikáit fogja tartalmazni) tartalommal töltik fel, lehet belõle jó filmes portál.
A vitát - mely ebben az aspektusban már csak egymás szidalmazásába menne át - részemrõl lezártnak tartom.
Faustus
és szerinted mire értetem az igényességet ?<#idiota>#idiota>
Annyira nevetséges, amikor ma már szinte fillérekért lehet domaint venni+fenttartani, akkor egy ingyenes tárhelyen akar valaki hatalmas oldalt készíteni. <#nevetes1>#nevetes1>
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
de persze tudjuk nem ez a lényeg...:@
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem a weblap miatt lesz halott a dolog
Ilyet nem írhatsz egy honlapra. Egy jó honlapnak minden jelenleg használatos böngészõvel jól kell mûködnie.
Céges honlap esetén meg pláne - potenciális látogatókat/megrendelõket vesztesz el - ezáltal bevételkiesés lesz.
Az hogy szétesik az oldalad, vagy hogy nem úgy jelenik meg minden böngészõben, azon könynen segíthetsz ha betartasz pár szabványt(w3c).
az oldalad html tidy -vel megnézve
w3c.org -on van jó validátor, vagy használhatsz firefox plugint is, ami ugyanazt tudja. A képen én például plugint használok.
* Grafikus
* Adminisztrátor (ingyenes CMS esetén felrakja a portálmotort, lementegeti az adatbázist, menedzseli a fórumot, stb)
* Webprogramozó/HTML munkatárs (saját készítésû CMS esetén elkészíti(k) a php/html/css/js kódokat, ügyelve a validságra, a böngészõfüggetlenségre, az akadálymentesítésre...)
* Cikkírók (megírják a cikkekket, a fórumban moderátor szerepet töltenek be - és folyamatosan figyelik az újdonságokat)
Csak az a gond, hogy rengeteg oldal foglalkozik filmkritikákkal - így eléggé telített a "piac".
de ezt nem is én csináltam õ csak segítene.
olyan nagyon nem vagyok benne a szerkesztésben...
Meg azért nem ártana átnézni a weblapotok (PSD Stúdió) kódját - ha már egyszer webdesign-al foglalkoztok (a fórum sem funkcionál rendesen!).
No meg nézzétek meg a Tomee Site 5-öt más böngészõben. Firefoxban szétesik:
Meg döntsétek el: webszerkesztõre, vagy cikkíróra van szükségetek.
Az általad felvázolt filmes oldal megoldható lenne egy ingyenes CMS (Content Managment System) - például Drupal, Joomla, PHP-Nuke, stb... segítségével, így a cikkírónak minimális HTML ismeretre (<b> <i> <br>...) lenne (ha nagyon szükséges) szüksége - így tehermentesíteni lehetne a sok feladat alól.
Mindezeket csak az érdeketekben mondom, nem bántásképp.