Szerkesztőket keresek !

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerkesztõket keres a http://music.hu/

Te is tudod, hogy csak a hátszeled beszél belõled...a valóság nem teljesen olyan, mint gyanítod. A sorozatok 95%-a arra a sorsra jut, mint a valóságshow mûsorok. Jönnek ki a rilizek mennek a tévében de mégis...
magus
hát te eszement nagy hátrányból fogsz indulni az életben ha ezt nem változtatod meg sürgõsen

valakinek a film, valakinek a sorozat, de vam egy olyan sanda gyanúm, hogy a filmeket egyelõre sokkal jobban istenítik, mint a sorozatokat. szóval inkább attól érdemes hányni, ha valaki attól érzi jól magát😊
Hogy az ember ne hányja el magát ettõl a sok agyonistenített, szemét sorozattól...és sorozatmániától.
itt szerkesztõt és designert keresnek: http://www.sorozatguru.hu
de ugye ez az oldal nem azonos a http://www.sorozatguru.info lappal (gondolom)

Egy olyan oldalt, s egy hozzátartozó fórumot szeretnék létrehozni, amely a most futó "közkedvelt" sorozatokkal foglalkozna.

Sok-sok kategóriáról van szó, az oldal elsõsorban a hazai és eredeti premierek idõpontjával foglalkozna, leírnánk az új infókat (spoilerek), extra dolgokat, valamint a sorozatok nézettségét.

Az egy-egy sorozattal foglalkozó oldalakkal szemben itt mindenki megtalálhatná a kedvére valót.

A fórumban szintén a sok-sok sorozattal foglalkoznánk.

Rendezettebb formában, mint itt, könnyen elnavigálható formában lehetrne fórumozni.

A megvalósításhoz a ti segítségeteket is kérem: olyan emberek jelentkezését várom, akik szívesen gyûjtetének infokat egy-egy kategóriában a sorozatokról (sci-fi, komédia, stb.stb, stb.) és ezzel segítenék az oldal munkáját.

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

RaZoK
sehol :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hol áll a próbálkozás?

Dynamic
Régen rossz, ha csak akkor hallgatod meg a kritikát és a jótanácsot, ha azt te kéred.
RaZoK
vasárnapra fel lesz töltve a lap elöször uw-ra utána meg egy reklámmentes aldomainre ha minden igaz !
még mindig van üresedés lehet jelentkezni !

"Legyél rádiós, vagy írj cikkeket nálunk!"
A Radio-A és a RadioShock felhívása

RaZoK
nemt tudom

SoDI---
pénzes ilyen akkor lesz, ha beindul.
ha érdekelne, jelentkeznék, mert ebbõl hosszú távon lehet pénz sok.
de nem érdekel 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CattiBrie
semmi baj nincs azzal

[/spam]™

fifi
szerinted?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RaZoK
mi a próblémád ?

fifi
"rentben"?

na ne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RaZoK
rentben, küldtem priviben, hogy az msn címed küldd el !

DEXTER92
Független hírügynökség 😛

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

wizy
ha van hely, cikkírónak szivesen jelentkezek :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

RaZoK
ja...pedig csak példaként hoztam fel.

tomsolo
gondolom "az igényességre adunk" mondat nyitotta ki a jótánácsok zsákját...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RaZoK
már modták, azt mindig elbaszom de tudok róla 😄

bazza
Nah hogy én is mondjak vmi tanulságosat, drága RaZoK barátom a "lesz" azt nem két sz-el írják. Ebben a topzyiban már többször kettõvel írtad ami legalább 3 pontyos hiba... 😛PPPPP

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

RaZoK
na jólvan be kéne fejezni a vitát, azt az odlalt csak példaként hoztam fel és szerintem kurva jó !

Dj Faustus
Mint említettem, nem bántásképp írtam a kritikát, csak az érdekükben. A web jelenleg nem az összecsapott honlapok irányába fejlõdik (lásd: webes szabványok fejlõdése). Manapság nem lehet olyat mondani, hogy csak IE-re/Firefox-ra/... optimalizálom az oldalt - látogatókat veszítesz el vele.
Mégegyszer elnézést, ha igényes akartam lenni; elnézést, hogy akadálymentesített/valid oldalakban gondolkodom; elnézést hogy a web felhasználóira gondolok (tirátok is); elnézést kell kérnem CattiBrie, és a többi webbel foglalkozó nevében, hogy szeretnénk a webet egy kicsit jobbá tenni - többé nem teszem.

Másrészt, ha ingyenes CMS rendszert használnak (amelyek már eléggé jók), és érdekes/értékes (és nem csak az agyonrágott, amerikai, "multiplexes", tömegfilmek kritikáit fogja tartalmazni) tartalommal töltik fel, lehet belõle jó filmes portál.

A vitát - mely ebben az aspektusban már csak egymás szidalmazásába menne át - részemrõl lezártnak tartom.

Faustus

bazza
Ki mondta hogy nincs igaza?? Okos dolgokat mondott persze, de ki kért a kritikából? Tapasztalatból mondom, hogy nem jó érzés ha úgy basztatnak jótanáccsal ha te nem is kértél. Ráadásul itt képekkel meg minden szarral bizonygatni a hibákat...Ez nekem undorító. Ja és ki mondta pl. hogy az az oldal lenne a filmes portál? Mert azt csak példának hozták föl a design kérdésre.

RaZoK
és ki mondta, hogy ingyenes domain-en fog futni ?
és szerinted mire értetem az igényességet ?<#idiota>

"igényességre azért adunk."

Annyira nevetséges, amikor ma már szinte fillérekért lehet domaint venni+fenttartani, akkor egy ingyenes tárhelyen akar valaki hatalmas oldalt készíteni. <#nevetes1>
RaZoK
tudom.

Szerintem az nem baj,hogy telített a piac a filmes kritikákkal,mert legtöbb helyen ugyanazokat a filmeket vesézik ki.Én csak horrorban utazom de csomó filmet lehetne felsorolni amirõl nem írtak,most sem irnak és nem is fognak.Szóval a horror blokkot simán unikumként lehetne csinálni.Ja még egy jó tanács:cikk forditások helyett inkább saját cikkírás.Az hitelesebb meg személyesebb is,meg jópofább😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Ch_Slater
hááát. nem csak a pozitív kritika lehet építõ... és ráadásul igaza is van.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tomsolo
szerintem meg nagyon okos dolgokat mondott...

de persze tudjuk nem ez a lényeg...:@

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RaZoK
jogos 😊

RaZoK
nem hiszem, hogy telített lenne, a reklámozás nagy szerepet játszik így lehet legyõzni a konkurenciát ! 😄

RaZoK
bevétel ?
ingyenes lessz.

RaZoK
én is így fogom, én vállalom a grafika egy részét és az admin részt.

és mindezt hónapokon, éveken át, "just for fun"

szerintem ott a hiba, hogy nem találni olyan embereket akik hobbiból napi több órát fordítanak, átírnak, stb.
nem a weblap miatt lesz halott a dolog

mások fizetnek a kritikáért! 😊

Dj Faustus
""Internet Expolerbe" ajánlott"
Ilyet nem írhatsz egy honlapra. Egy jó honlapnak minden jelenleg használatos böngészõvel jól kell mûködnie.
Céges honlap esetén meg pláne - potenciális látogatókat/megrendelõket vesztesz el - ezáltal bevételkiesés lesz.

Hali!

Az hogy szétesik az oldalad, vagy hogy nem úgy jelenik meg minden böngészõben, azon könynen segíthetsz ha betartasz pár szabványt(w3c).

az oldalad html tidy -vel megnézve

w3c.org -on van jó validátor, vagy használhatsz firefox plugint is, ami ugyanazt tudja. A képen én például plugint használok.
bazza
Azért az se szép hogy itt bizonygatod a bakikat, itt nem bírálni meg fikázni kell a fiúkat. Ha akarsz jelentkezel, ha nem akkor befogod a szád. (Én is befogom nyugi)

Dj Faustus
Szerintem egy ilyen filmes portálhoz a következõ emberekre van szükség:
* Grafikus
* Adminisztrátor (ingyenes CMS esetén felrakja a portálmotort, lementegeti az adatbázist, menedzseli a fórumot, stb)
* Webprogramozó/HTML munkatárs (saját készítésû CMS esetén elkészíti(k) a php/html/css/js kódokat, ügyelve a validságra, a böngészõfüggetlenségre, az akadálymentesítésre...)
* Cikkírók (megírják a cikkekket, a fórumban moderátor szerepet töltenek be - és folyamatosan figyelik az újdonságokat)

Csak az a gond, hogy rengeteg oldal foglalkozik filmkritikákkal - így eléggé telített a "piac".

RaZoK
ha figyelmes lennél fel vant üntetve, hogy "Internet Expolerbe" ajánlott 😊
de ezt nem is én csináltam õ csak segítene.

fifi
na ez az ami zavar!
olyan nagyon nem vagyok benne a szerkesztésben...

Dj Faustus
"igényességre azért adunk"
Meg azért nem ártana átnézni a weblapotok (PSD Stúdió) kódját - ha már egyszer webdesign-al foglalkoztok (a fórum sem funkcionál rendesen!).

No meg nézzétek meg a Tomee Site 5-öt más böngészõben. Firefoxban szétesik:

Meg döntsétek el: webszerkesztõre, vagy cikkíróra van szükségetek.
Az általad felvázolt filmes oldal megoldható lenne egy ingyenes CMS (Content Managment System) - például Drupal, Joomla, PHP-Nuke, stb... segítségével, így a cikkírónak minimális HTML ismeretre (<b> <i> <br>...) lenne (ha nagyon szükséges) szüksége - így tehermentesíteni lehetne a sok feladat alól.

Mindezeket csak az érdeketekben mondom, nem bántásképp.

már másodszorra írod kettõ sz-el!

RaZoK
<#wilting>

Oldal 1 / 2Következő →