Matt Hayes Fishing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki van fenn??????????????????????????????
"mert olyan marha nagy tolongás itt sincs"
ezzel viszont teljes mértékben egyetértek, de valahogy nem tudok kiigazodni a topikon belül (Vadászos és horgászok játékok), mert mindenki másról beszél, így nem igazán tudom szemmel követni az eseményeket :D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A "Vadász és horgász játékok" –kal kapcsolatban annyit fûznék hozzá, hogy általánosságban ezen játékok iránti érdeklõdés meg sem közelíti az „RPG és MMORPG” játékokét, így szerintem az a topik rendben van. Szintén magánvéleményem, hogy ez is kényelmesen elfért volna benne(persze ezen esetben a topik nyitónak egyel kevesebb megnyitott témája lenne) mert olyan marha nagy tolongás itt sincs.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
bár mondjuk ezt a "Vadász és horgász játékok" topicot nem igazán értem, mert ennyi erõvel lehetne nyitni egy "RPG és MMORPG játékok" topicot is :\