Továbbfejleszthető grafikus kártya az MSI-től

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez valakinek befér a házába? 😄 Nekem nem! 😄 Engem ez a kártya a jó öreg 486-osomban használt valamilyen noname karira emlékeztet! 😊

jojo
Az 5let jó, de ki lenne az , aki a csatoló felületet kompatibilissá tenné ATI<->NVIDIA között.
Az Intel az elmúlt években a P.IV. csatiját hányszor módosította, hogy új deszkát kelljen vásárolni.
Ez biznisz, de nem neked, user!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

nem deszka hanem a kártya lapkája és nem gyilkos hanem gyilkosságszim

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

földmûves atyáink forognak a kukoricaföldek alatt 😊

😄DDDDDDDDDDDdddd

voodoothursday
Esetleg privátban világosíts fel hogy ezt mire írtad .

Te sem szoktál olvasni....

IMYke2.0.0.0
Azért a "reklámszöveg" nem semmi...

* Hivatalos béta-deszka a Quake XI: Murder Simulator-hoz (Gyilkos szimulátor), a Quake XII: The Rage of Timmy Masters-hez (Timmy Masters haragja) és a Quake XIII: It's Hammer Time-hoz (Itt a zúzás ideje).

* Támogatja az elektronmikroszkópokat, könnyû repülõgépeket, és a MCNA által bevizsgált redundáns-diffúziós mérõrendszereket.

* Acélkalitkába helyeztük a többi vezetõ 3D kártyával, és miközben a kártyák többsége nem mozdult és nem támadott egymásra, de bízunk abban, ha megtennék, a Bitchin' fast3D 2000 szétrúgná a többi kártya seggét.

* Rajta van a "semmi esetre sem kerülhet ez a technológia Kínában árusításra" listán.

Beszarok 😊)))))))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

voodoothursday
És még mindenki képzelje mellé a hûtést is mert az épp nincs rajta.Felfordított IC -ken térdepeltetném aki ilyet kitalál.

Sajnos még nem volt olyan hardverem az MSI-tõl, amivel ne lett volna éppen olyan gond, hogy amire nagyon szerettem volna használni és a leirásától eltérõen pont azt nem tudta megcsinálni, mitöbb a szervízben is csõdöt mondtak vele.
Szép nagy kártya kíváncsi vagyok hágy alaplapra lehet majd felrakni minden gond nélkül.
Integrált alaplapok? : )

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

hát ha mást nem is annyit m.esetre biztos tudnának kivitelezni a dologból, hogy kijöjjenek olyan karik amik egyszerre lennének hang ill. vidkarik. mert szerintem ennyi erõvel ez se lenne messzebb

az akkor is sovány egy ekkora böszme állattól

Szerintem itt ultrára gondoltak.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Épp a napokban volt róla cikk. 😊

Amúgy ez így nem lesz olyan olcsó, mert a laptop alkatrészek mindig jóval drágábbak a simáknál, és ebbe 2db laptopos kártya kell.

"akár egy hagyományos GeForce 6800 kártyával is felveszi a versenyt"

??? Hiszen azzal 1db 6600GT is fel tudja venni a versenyt... (AA+AF nélkül gyorsabb is lehet kicsivel, azokkal meg kicsivel lassabb.)

Na ilyet nem tudtam. Volt valakinek ilyen az SG látogatók között? Vagy csak azoknak akik találkoztak E.T.-vel?

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

😊

igen, olyat én is csináltam s3 trioval és jó volt bele a régi 286osok memje😊

[NST]Cifu
Az alapelgondolással csak egy baj van: olcsóbb lesz-e így fejlesztés, avagy sem. Mert heveny kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. A kompatibilitás problémáját pedig még nem is említettük...

Talán még páran emlékeznek erre. Nos, jó úton haladunk a megvalósulás felé. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

És ezután jön majd a grafikus processzort bõvítõ processzor processzora... :-D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Dr4gonlord
Írták egy cikkben, hogy a bõvíthetõség a sebesség rovására meg (memória sávszélesség pl.), egyelõre.

"akár egy hagyományos GeForce 6800 kártyával is felveszi a versenyt"

annyira kis tündibündi..

\"The voices are back... Excellent.\"

Teppik Amon
Szép piros mint a GravisUltraSound anno 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Rafaelo
ja és mennyi pénzt lehet a drága szarságokért elkérni o igen 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Miért kellene extrém táp neki?
MXM modulokkal mûködik...

Tibor
még jó, hogy lehetõ legnagyobb házat vettem meg

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

smv
Na ezt megasszontad bátyám.

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Az alapötlet szerintem baromi jo ötlet. És egy teljesen új kártyánál biztosan olcsóbb csak a csipeket cserélgetni. Jóóó. Kiterjedhetne minden összetevõre. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

SoDI---
nem rossz gondolat.
mennyivel szebb lenne, ha a videókártyán is úgy lehetne legózni, mint a gép többi részével. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Szerintem lehet, hogy simán az alaplapon lesz neki egy socket. Mint a procinak.
És használhatja a system RAM-ot nyugodtan, bár az lehet lassú azért neki... Majd a DDR3! 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Én az S3 Virge-emet downgradeltem 4 MB-ról 2 MB-ra, mert tönkrementek benne a modulok, de a maradékkal még mindig mûxik 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

És ugye az sem elképzelhetetlen ezek után hogy két ilyen kártyát kötnek sli-be, esetleg dualcore-os grafchipeket pakolnánk gy sli-be.... de ne durvuljunk ahhoz már táp is kellene. De az hogy VRAM nélkül adnák a garfkártyát ésazt külön vennéd meg hozzá szerintem nem vészes ötlet.
St
régen volt ilyen, emlékszem rá amikor 256kbyte-ról 512-re bõvítettem a ramot a trident monitorkártyámban valamikor 94-95 környékén.
Sadist
Miért, ki tudja. Lehet hogy pár év múlva külön grafikus alaplapot kell venni, amit beledugsz a rendes alaplapba. Aztán a grafikus lapba belerakhatsz olyan procit és annyi memóriát, amennyi neked tetszik/amennyit bír a pénztárcád 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lol, a végén még majd jön a memóriát cserélek a grafkarimban c. fejezet...😊

Cactus
Megyek az asztaloshoz és csináltatok egy szekrény a videokártyának. KGB megirígyelhetné a méreteket!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ehhez ki kell vágni a torony elejét 😄
vagy méginkább be se kell építeni a házba az alaplapot 😄

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Egybol a 3DFX nyergesvontatos kartyaja jutott eszembe.