41
-
DKm #41 Ez valakinek befér a házába? :D Nekem nem! :D Engem ez a kártya a jó öreg 486-osomban használt valamilyen noname karira emlékeztet! :) -
#40 Az 5let jó, de ki lenne az , aki a csatoló felületet kompatibilissá tenné ATI<->NVIDIA között.
Az Intel az elmúlt években a P.IV. csatiját hányszor módosította, hogy új deszkát kelljen vásárolni.
Ez biznisz, de nem neked, user! -
Mice #39 nem deszka hanem a kártya lapkája és nem gyilkos hanem gyilkosságszim -
Mice #38 földműves atyáink forognak a kukoricaföldek alatt :) -
Mice #37 :DDDDDDDDDDDDdddd -
#36 Esetleg privátban világosíts fel hogy ezt mire írtad . -
tehen_m #35 Te sem szoktál olvasni.... -
#34 Azért a "reklámszöveg" nem semmi...
[fordítom]
* Hivatalos béta-deszka a Quake XI: Murder Simulator-hoz (Gyilkos szimulátor), a Quake XII: The Rage of Timmy Masters-hez (Timmy Masters haragja) és a [/b]Quake XIII: It's Hammer Time[/b]-hoz (Itt a zúzás ideje).
* Támogatja az elektronmikroszkópokat, könnyű repülőgépeket, és a MCNA által bevizsgált redundáns-diffúziós mérőrendszereket.
* Acélkalitkába helyeztük a többi vezető 3D kártyával, és miközben a kártyák többsége nem mozdult és nem támadott egymásra, de bízunk abban, ha megtennék, a Bitchin' fast3D 2000 szétrúgná a többi kártya seggét.
* Rajta van a "semmi esetre sem kerülhet ez a technológia Kínában árusításra" listán.
Beszarok :))))))))))))))
-
#33 És még mindenki képzelje mellé a hűtést is mert az épp nincs rajta.Felfordított IC -ken térdepeltetném aki ilyet kitalál. -
zapa #32 Sajnos még nem volt olyan hardverem az MSI-től, amivel ne lett volna éppen olyan gond, hogy amire nagyon szerettem volna használni és a leirásától eltérően pont azt nem tudta megcsinálni, mitöbb a szervízben is csődöt mondtak vele.
-
zentus #31 Szép nagy kártya kíváncsi vagyok hágy alaplapra lehet majd felrakni minden gond nélkül. -
faz #30 Integrált alaplapok? : ) -
Mice #29 hát ha mást nem is annyit m.esetre biztos tudnának kivitelezni a dologból, hogy kijöjjenek olyan karik amik egyszerre lennének hang ill. vidkarik. mert szerintem ennyi erővel ez se lenne messzebb -
Mice #28 az akkor is sovány egy ekkora böszme állattól -
the Godfather #27 Szerintem itt ultrára gondoltak. -
dez #26 Épp a napokban volt róla cikk. :) -
dez #25 Amúgy ez így nem lesz olyan olcsó, mert a laptop alkatrészek mindig jóval drágábbak a simáknál, és ebbe 2db laptopos kártya kell. -
dez #24 "akár egy hagyományos GeForce 6800 kártyával is felveszi a versenyt"
??? Hiszen azzal 1db 6600GT is fel tudja venni a versenyt... (AA+AF nélkül gyorsabb is lehet kicsivel, azokkal meg kicsivel lassabb.) -
Aspirin #23 Na ilyet nem tudtam. Volt valakinek ilyen az SG látogatók között? Vagy csak azoknak akik találkoztak E.T.-vel? -
Mice #22 :) -
Mice #21 igen, olyat én is csináltam s3 trioval és jó volt bele a régi 286osok memje:) -
#20 Az alapelgondolással csak egy baj van: olcsóbb lesz-e így fejlesztés, avagy sem. Mert heveny kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. A kompatibilitás problémáját pedig még nem is említettük...
Talán még páran emlékeznek erre. Nos, jó úton haladunk a megvalósulás felé. :D -
roliika #19 És ezután jön majd a grafikus processzort bővítő processzor processzora... :-D -
#18 Írták egy cikkben, hogy a bővíthetőség a sebesség rovására meg (memória sávszélesség pl.), egyelőre. -
waterman #17 "akár egy hagyományos GeForce 6800 kártyával is felveszi a versenyt"
annyira kis tündibündi.. -
#16 Szép piros mint a GravisUltraSound anno :) -
#15 ja és mennyi pénzt lehet a drága szarságokért elkérni o igen :D -
tehen_m #14 Miért kellene extrém táp neki?
MXM modulokkal működik... -
#13 még jó, hogy lehető legnagyobb házat vettem meg -
#12 Na ezt megasszontad bátyám. -
#11 Az alapötlet szerintem baromi jo ötlet. És egy teljesen új kártyánál biztosan olcsóbb csak a csipeket cserélgetni. Jóóó. Kiterjedhetne minden összetevőre. :) -
#10 nem rossz gondolat.
mennyivel szebb lenne, ha a videókártyán is úgy lehetne legózni, mint a gép többi részével. :) -
Caro #9 Szerintem lehet, hogy simán az alaplapon lesz neki egy socket. Mint a procinak.
És használhatja a system RAM-ot nyugodtan, bár az lehet lassú azért neki... Majd a DDR3! :) -
Caro #8 Én az S3 Virge-emet downgradeltem 4 MB-ról 2 MB-ra, mert tönkrementek benne a modulok, de a maradékkal még mindig műxik :) -
Szefmester #7 És ugye az sem elképzelhetetlen ezek után hogy két ilyen kártyát kötnek sli-be, esetleg dualcore-os grafchipeket pakolnánk gy sli-be.... de ne durvuljunk ahhoz már táp is kellene. De az hogy VRAM nélkül adnák a garfkártyát ésazt külön vennéd meg hozzá szerintem nem vészes ötlet. -
#6 régen volt ilyen, emlékszem rá amikor 256kbyte-ról 512-re bővítettem a ramot a trident monitorkártyámban valamikor 94-95 környékén.
-
#5 Miért, ki tudja. Lehet hogy pár év múlva külön grafikus alaplapot kell venni, amit beledugsz a rendes alaplapba. Aztán a grafikus lapba belerakhatsz olyan procit és annyi memóriát, amennyi neked tetszik/amennyit bír a pénztárcád :) -
Mice #4 lol, a végén még majd jön a memóriát cserélek a grafkarimban c. fejezet...:)
-
#3 Megyek az asztaloshoz és csináltatok egy szekrény a videokártyának. KGB megirígyelhetné a méreteket! -
Aspirin #2 Ehhez ki kell vágni a torony elejét :D
vagy méginkább be se kell építeni a házba az alaplapot :D