405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
-
Vegas #204 mét tapsolok? -
Vegas #203 lol -
#202 nemtudom valahogy ezek az ünnepek sosem fogtak meg igazán -
#201 Minek? Te is Vlalát szeretnéd barátnőnek és fizetnél neki ezért? Merthogy erről van szó. :D -
ugot2know #200 Én meg összedobtam az iskolával a pénzt,sokan vagyunk,de mki hoz magával még egy embert! -
#199 Akarom írni, alkudozhatunk. :DD -
#198 Aludozhatunk. :) -
Vlala #197 Forint vagy Euro? (ennyiért én is lennék a barátnőd :) ) -
#196 Bélabá, bálabá trükkös bélabá.. -
#195 Kösziii! Neked is!
miééért?? nem érdekel ez a szép nap? :))
Jó mondjuk tényleg megoszlanak a vélemények vki szereti, vki "ünnepli", vki utálja, és nem több neki mint egy átlagos nap....:D én spec szeretem....:) sztem szépnap..:) -
#194 boldog Valentín napot Brigiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
nyugi én se kaptam semmit, pedig én rendelkezem barátnővel :-)
őt is annyira érdekli, mint engem... -
#193 Na a mai napon nem csak a fiúk költenek, az tuti..:)
mondjuk én spec nem költöttem, nincs kinek....én se kaptam egy sms-nél többet ma..:D
Mondjuk a Valentín nap a szerelmeseké....szal nem az enyém....jó szar is volt....:D -
ugot2know #192 Onkontroll,az itt nem kerul semmibe! -
#191 Még egy "fejlett" humorérzékű. Ilyen vicceken utoljára mi oviban nevettünk. :) -
#190 Béla aki Kata és szereti a pepszit, nem vágjátok? -
#189 -
Vegas #188 alszok egyet és holnap reggel elolvasom hátha..ok? -
#187 Marhára nem vágod látom, csak próbálsz fikázni. Nagy ember vagy. :) Hogy megértsd miről is beszéltem, sasold meg Boti #177 hozzászólását, ő egyből értette. Szellemileg ennyire levegetálódtál vagy mi? :) -
Vegas #186 ja te béla vagy.. snecie.. -
#185 Te most miről is beszélsz? -
Vegas #184 gondolom nem költesz magadra havi 100e kevesebbet mert ugynezki - -
#183 Ne legyé' snecie! -
#182 Csak bókolni akart,de nem tud. -
#181 Te valamit nagyon nem értettél. A poénod meg elég szar lett, már meg ne haragudj... -
#180 -
Vegas #179 sazl te is olyan vagy mint a KelemenAnna vagy kiaza szőke :o -
#178 Ez van, ilyen időket élünk. -
#177 Szal feketén csajozol? Zsebbe? Egyenesen zsebhoki? Na szép. -
#176 Jajmá mit körülményeskedsz? Jó hogy nem a számlaszámot is kérsz. :)) Kp. -
#175 bruttó,nettó?áfával áfa nélkül? Pontosan kérlek,ne csak így félfogról odavetve. :-P -
#174 Havi 150ezerbe. -
Vlala #173
Erről van szó. Ha valakinek csak a kártyáját tudja szívni a csaj, a az magára vessen! -
#172 Majd ha lesz nőd, megtudod... -
#171 most miért ne?? nagy tételben előre gondolva a köv hétig:D -
#170 Akkor mit az ujjadat taplókám????? Vagy csak nincs barátnőd ? Ezért nem szopja a bankkártyád?:D -
#169 -
#168 Ja.. Barátnőm amúgy sem a bankkártyámat szopja... -
PeeVee #167 persze, csak viccc :) nem sok ember van aki sajnálja meghivni a barátnőjét, akit elvielg szeret.., egy mozira, mer.. nem marad pénz 7végi piálásra:S ez elég szánalmas lenne :PP -
Vlala #166 Azért odáig ne menjünk már le, hogy forintban számoljuk a barátnőt...
Nemsokára itt a Valentin-nap, lehet alkudni a rózsára. :) -
Vegas #165 Én mostanaba nem vettem neki semmitse lol.. mer nincs is kinek D:::::D