405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
-
Vlala #244 Valaki világosítson már fel, hogy ki a penész az a Kelemen Anna... -
ugot2know #243 Itt van az az ember,aki Kelemen Annuskát szponzorálja havi egymilláért?Van,aki havi 30-cal is beérné,és még teát is tud főzni!:) -
#242 "a lelkembe" nem viccelek.. sajnos.. es nem is jo ertelembe ertettem -
Vlala #241 Most abszolút nem hiányzik, hogy hárman legyünk, még ketten is alig voltunk. -
#240 ilyenne ne viccej mer veletlen miko nemakarod valora valik :D -
Vlala #239 Csak vicc volt. Sajnos. -
#238 Grat -
Vlala #237 köszi
(ööö... a postásunk nő.) -
#236 grat :-) a postásnak is :-) -
Vlala #235 címhez: hatodik hónapban. :) -
#234 akkormeg hüe -
Vegas #233 náá dehogy -
Vegas #232 gyomlálok :OOOoo9 -
ugot2know #231 mármint melyik részét vállalod ingyen? -
#230 katába szerelmetes-e vagy? -
Vegas #229 ingyé vállalolomom!4 -
ugot2know #228 Tudok gyepet nyírni,6 birkát tartok! -
#227 És te? Hogy kapásból levágtad miről van szó... :P -
ugot2know #226 pl. ez is lehetne! -
#225 Még nincs kertészem, de majd beszerzek egyet. Nem tudom mennyibe lesz... :) -
ugot2know #224 Már nem John a kertész!(vagy még nem ő...)Netán a Te kertészed Jonh? -
#223 pfff....:DDDD -
Vegas #222 Mákvirágot a nőknek ^^ -
#221 ahogy mondod.... -
Vlala #220 Pedig egy szál rózsa elég. -
Vlala #219 Mennyibe kerül, vagy mennyiben van, ha már itt tartunk :) -
#218 Sorozatfüggő vagy-e?:-D -
#217 Helyesírás? Ugyan, itt az sg-n ilyen kicsire nem adnak. :) -
#216 John a kertész? Te, vigyázz a párodra! :D -
ugot2know #215 Vki átirhatná a topic címet,mert a helyesen:
Mennyibe van a barátnőd? és nem a menyibe -
ugot2know #214 a mondat első felére reagálva,azt nálunk kertésznek hivják! -
#213 így van minden amit leirtal teljesen helytálló... amugy sztem is hülyeség régen mikor fiatalabb voltam én is "betartottam" ezt a valentinnapozast de manapsag en is megvetem es nem is "ajandekoztunk" egymasnak semmit baratnommel ezen a napon... -
#212 hehh, valaki meg képes venni egy raklap rózsát, hogy elkápráztassa a barátnőjét :Ð (kidíszíti vele, a lakást) :Ð -
Sekler #211 áhhh undorító szerintem hogy ez a nap mennyire el van üzletiesedve, a valentin nap nem a szerelmesek ünnepe hanem a virágárusoké... ha valakit szeretek nem kell ahhoz külön nap hogy kimutassam. fuj fuj...
mennyivel romantikusabb egy meglepi virág vagy valami kis apróság ugy a hétköznapok szürkeségében mint ezen a napon amikor minden lány virággal mászkál, az egésznek olyan kötelező jellege van, érzések nélkül... csak egy bejegyzés a naptárban: igen február 14 valentin nap egy csokor virág bonbon...
-
ugot2know #210 Lehet róla szó...vettem korbácsot és simaszkot!Azt hittem Béla lesz a bónuszajándék hozzá! -
#209 Nagyon helyes.Én speciel hányok ettől a "kötelező szíves macit venni" naptól. -
Sekler #208 egy szál rózsa mióta 950 forint? talán én vettem régen de ez mellbevágott.... -
#207 miért? lehet éppen egy kis negróra fájt a foga, és akkor meg imádni fog...:DDDD
bár alap helyzetben tényleg elég hülyén jön ki..:D
-
#206 van ez így... -
Prof William #205 Nem sokban... Néha megyünk moziba vagy máshova, néha veszek neki egy kis apróságot... Nem kell Ferrarit venned a kedvesnek, hogy szeressen... Ha tényleg szeret, akkor még a negrónak is örül. (De inkább ne próbáljátok ki hogy azt vesztek. :) )