405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
-
#324 Te próbáltad már ? -
#323 még nem legeltem és ezért nem is járhattam a fellegekben ...
(őszintén elmondom ,hogy így nem is akarok ) -
ugot2know #322 még nem próbáltad? -
#321 ha TE mondod ... -
#320 hát az biztos ...:) -
ugot2know #319 Nem milliárdos,hanem fellegekben jár...talán nem kéne annyit legelni? -
ugot2know #318 az is meglepőte volna,ha egy 30 éves Trabival odaállít...
-
Hajnalcat #317 Tényleg, most jut eszembe, hogy mindez Amerikában történt, akkor nem is annyira menő. -
#316 ezt nem a nő találta ki ,hanem a 'CSOCSO' szánta meglepiként ...
viszont az a lány ,aki ilyet vár el azt a pénz érdekli és nem az érzelem úgy is mondhatnám ,hogy számító picsa az olyan ... -
Hajnalcat #315 Ezt én is már megkérdeztem magamtól. Biztos, valami milliárdos bébi lehet, akit nem lehet ám akárhova elvinni... -
ugot2know #314 milyen nő az,akit ezzel lehet hódítani? -
#313 ez így van ...:) -
#312 nem -
#311 hát ezt nem néztem volna ki belőled de bizti nagyon szereted azt a lányt és ez nagyon aranyos volt tőled - minden elismerésem .
-
#310 na kozgazdaszok: ha attol fugg rovidlejaratu vagy hosszulejaratu befektetesnek veszitek
...
ha hosszunak, akkor a hazassag utan ugy is lenyulja a fizutokat, tehat semmi sopanka. akkor mar nektek ugy se lessz szuksegetek penzre - egy sorre meg kaptok, de haverokkal buli csak kilencig, othon teljesitmen... -
#309 azéezjó -
#308 kibereltem egy jaguart.... 30 ezer ft.. ( ez a kedvence) elvittem egy etterembe kicsivel kevesebb mint 30 ezer) nah mindezt azert mert egy eve jottunk ossze -
#307 csak 5rongy óócsóóó -
ugot2know #306 igen,ha igazi... -
Phat Smoker #305 szép dolog adni és kapni! ;-) -
baddeni #304 Mennyibe kerül??????? Nem tudjátok hogy az igazi élmény megfizethetetlen............ :D :D :D -
Vegas #303 buzivagy? :Oo :* -
#302 meglepő de szinte semmiben - szabadidőmben 1 kicsit -de inkább ő az ,aki ad és tény és való mindig megtud lepni valami hülyeséggel ... -
ugot2know #301 van olyan -
SeLFisCH #300 ték -
Vlala #299 a legtöbb :) -
sz4bee #298 nem mindegyik -
Vlala #297 Lehet, de megéri :) -
Cat #296 [URL=http://index.hu/velvet/celeb/hcdb/napcelebje/baktai0404/]"Egy nő nagyon sok pénzbe kerül"[/URL] -
#295 nehéz ilyen normálisat találni. -
#294 nem azt írtam hogy mindegyik, hanem a normális...;)) -
#293 nem mindig sajnos (sajat tapasztalatbol beszel) -
ugot2know #292 kinőtt a műfütyikből :) -
#291 jajaja..:) -
turho #290 És még lehet hogy ő nem is a földkerekség legnagyobb picsája, a ferrarijával :) ehhez képest 1 parfüm, 1 vacsora, egy blúz, ilyesmik egész elviselhetőek :) -
#289 jah értem..:DD -
turho #288 Sejtettem hogy valami luxussztárhírespics@ :DDD el is moralizáltunk rajta. -
#287 :DDDDD még is eddig pár hsz keresztül róla beszéltél, és nem tod ki az? :DDD
-
turho #286 Őszinte legyek: fogalmam sincs ki az :) remélem nem alapműveltség :DDD -
#285 én sosem vok hálátlan, sőtt...:DD bár én eleve nem kérem hogy ezt-azt vegye meg mert kell...:DDD