405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
-
#364 Most miért háborogsz?
Ez azoknak a topikja, akikkel csak pénzért...
Hadd beszéljék meg a dolgaikat. -
#363 Mennyiben van egy kecskebak? -
bitubo #362 ez akkora undorító topik mintha pénzelni kéne a nődet hogy kurjon veled,kb erről szól az egész -
#361 dejóóó :D -
Phat Smoker #360 -
#359 -
Phat Smoker #358 óó..te jégkrémrém! :DD -
#357 na de a dzsentölmen az megkínálja a hölgyet :D ő meg elfogadja és felfalja :D szal bukta.. -
Phat Smoker #356 rendben viszek, majd magammal kis dobozkában saját fagyit, amiből majd te nem kapsz! -
Phat Smoker #355 a karamellás tényleg ütős! :) -
#354 ja, oké..:DD -
#353 persze, nem kellenek az üres szavak, de én is írtam hogy ha tényleg igaz és látom a szemén hogy őszíntén mondja teljes szívéből, akkor az nagyon jó....
és emellett akkor is érezni kell hogy szeret ha nem is mondja..:) -
#352 ne válogass, inkább fogadjuk imába a fagyi feltalálójának nevét :)))) -
#351 Carte D'Orban én a karamellásat, vagy a sztracsisat szeretem..:)) -
#350 mit nekem szavak, érezzem, ne tudjam hogy szeret valaki :D
Phat: okés, de annyit tudj, hogy az egyetlen amiben nem nagyon osztozkodok, az a fagyi :D -
Phat Smoker #349 egy Carte D'Or Rákóczi-túrósban kiegyezhetünk :)) -
#348 :DDDD jaja....még ha nincs is hangja..:D
Nem azt kell nézni mit kapsz, hanem a szándékot...végülis nem mindenki teheti meg hogy ilyen-olyan hiper-szuper ajándékot vegyen....
nekem az is elég ha simán mondja hogy Boldog szülinapot/névnapot/akármi, Szeretlek...:)
Én már ennyitől is boldog vagyok ha látom rajta hogy őszíntén mondja és nem csak azért mert mit tom én...:) -
#347 ezt mondom én is... még az is tökéletes szülinapi ajándék ha elémáll, fog egy gyertyát a kezébe aztán énekel :D legalább jókedvem lesz... -
#346 mindegy, csak fagyi legyen :D -
#345 30-300 ezeeer liiiterr -
Phat Smoker #344 hmm..melyik a kedvenc fagyid ? ;-)) -
#343 nem kell rengeteg ajándék, hanem csak mondjuk év fordulóra szülinap-névnap és akkor is vmi tök egyszerű vmi, és nem is kell feltétlenül vmit venni, hanem mondjuk elhívni egyett akárhova ebédelni, vacsizni, tom is én....:)
nem kell toronyóra láncostól, -
#342 jaja..:)sokkal jobban lehet örülni véleményem szerint az egyszerű dolgoknak....:) -
#341 jaja....:) -
#340 "Egy szál rózsa többet mondd minden szónál" :)
Egyszer kéne csak megérteni, hogy nem pénz, meg rengeteg ajándék kell a nőknek, hanem egyszerű de nagyszerű ötletek :P Pölö venni a lánynak egy doboz fagyit -
Hajnalcat #339 Ezt én se értem soha. :S Minek ilyen sok pénzt kiadni rózsákért? Elég lenne egy szál is, vagy mondjuk meghívhatná kajálni egy pizzériába. Az százszor többet ér, mint ennyi virág. -
Phat Smoker #338 gondolj bele fizette volna az interneted is, semmi meló..egész nap itt lehettél volna velünk! :)) -
Phat Smoker #337 22ezer forint aztán napról napra szépen elhervadt! :DD -
#336 jujj tegnap mondta osztálytársam, hogy bnőjének első évfordulóra 9 szál rózsát vett 22 ezer forintért.....vmi afrikai rózsát csomó bisz-basszal....
Hát egyből mindenki hogy nem normális...jó szép meg kedves tőle, de akkor is ennyi pénzt kiadni...:S én kicsit kellemetlenül éreztem volna magam hogyha ennyi pénzt költenek rám...:S örültem volna neki rettentően meg hálás lettem volna érte, de sztem 1 szál egyszerű rózsa is megtette volna..:) részemről..:) -
#335 a beszélgetéseinkből sztem tudod ,hogy én nem a pénzt nézem . -
ugot2know #334 akkor nem sodrok -
Hajnalcat #333 Leesett. -
Hajnalcat #332 "...talán nem kéne annyit legelni?"
Ez most így hírtelen nem esik le. -
ugot2know #331 pedig nem is kellett volna dolgoznod...szegény bácsi -
#330 volt (nagyon pénzes ) el is vett volna de nekem inkább 1 olyan ,mint én csóró kellett -
ugot2know #329 meg,de nincs semi utóhatása!mondtam már,hogy leestem a fáról?
on:
Neked volt már pénzes pasid?:) -
#328 és megütötted a fejed ? -
ugot2know #327 leestem a fáról -
#326 halljuk akkor mi volt ? -
ugot2know #325 ááá,éééén,dehogy!!!