3131
-
Vlala #206 Na itt kezdődik a művészet.
Harly18: Pedig ezek a szépségek jobb sorsot érdemelnének, csak hát nem azok a fajta autók, amelyekkel nincs gond, ezért sokan inkább a "kényelmesebb" megoldást (pl. Suzuki) választják :( -
#205 Mért ha belegondolsz, akkor viszonylag olcsón juthatsz igy egy Porsche-hoz. Bár szerintem azért sok különbség van egy Porsche és egy Beetle között -
#204 Te mázlista!!! Nagyon jól néz ki. Én is ilyen állapotúra akarom majd megcsináltatni, semmi tuning, csak úgy mintha most jött volna ki a gyárból, max kisebb csinositások, amit csak a hozzáértők vesznek észre -
partotmos #203 csoda:)
-
#202 Sajnos sok Bogi végzi így... :( -
#201 Igen, az enyém. -
#200 hogy minek kellett erre is ráerőltetni a márkajegyeket, tisztára mint egy Porsche -
#199 pár jó bogár :) :
- kép
- kép
- kép -
Grenzjager #198 oláhok -
#197 Megszakad a szivem, hogy vannak akik ennyire nem törődnek velük, hogy csak berakják egy roncstelepre
-
#196 Ez még egy nagyon jó oldal, nagyon sok tartalommal, mindenféle prodpektusokkal és reklámokkal -
#195 Ez a tiéd?
-
#194 Én ott rontottam el, hogy minden Bogárnak látszó kisautót megvettem, pedig sokszor nem is volt közük hozzá, de mostmár emiatt sem veszem, mert a környéken szinte már minden kisautót megvettem és nincsen új, na meg inkább az igazi bogárra költeném a pénzt. Főleg a mai szép bogár modellek tényleg 5-15 között mozognak, sajna -
#193 Nincsen valakinek otthon fölösben egy ilyenje életnagyságban
-
#192 Ha jól tudom kb 5 éve nagyon sok ezer darab, ha jól emlékszem 30 000 db, de nem tuti, de tele volt az ürge háza vele -
#191 VW Beetle Jeans (különleges kiadás, farmer huzattal)
-
#190 Mennyi a világrekord? [vérszemet kap!!!]
Van most még 3-4 amit kinéztem, de 6-8 ezer között mozog darabja és jelenleg másra kell a zseton. -
#188 Köszi, ha szorgalmas vagy és sok pénzed van, akkor nagyon sok lehet. Én anno a világrekordot akartam megdönteni, de rá kellett jöjjek, ahhoz milliók kellenének kp-ben, sajna -
#187 Ezt meg csak úgy:
:D -
#186 Huhh, ezek nagyon ott vannak -
#185 Az igen, gratula!!! (Mikor lesz nekem annyi...?) -
Még kettő így estére... :) A képen nem látszik, de a felső gép lowrider. Nagyon jól nézett ki, mikor voltunk találkozón, a Rózsaszín Párduc zenéjét betették a cd-be és szépen "végigugráltak" az álló kocsisor mellett. Impresszív volt! -
#183 Köszi, remélem majd tényleg sikerül, csak addig nehogy elrohadjon nekem -
#182 Nekem is meg van ezek közül néhány, de én már 15 éve gyűjtöm, bár nem nagyon aktivan az elmúlt 3 évben. Nekem kb 120 db autóm van, csak hogy dicsekedjek vele -
#181 Én sem adnám el, félre ne értsd! Majd egyszer szépen nekifogsz és felújítod és lesz egy gyönyörű autód! Hajrá! -
#180 Bogárgyűjteményem, bár még nincs sok, de azért gyűlik-gyűlik.
-
#179 Csak tudod már évek óta a miénk és nehéz lenne tőle megválni -
#178 Ezek is nagyon jók, bár nem értem mértnem voltak sikeresek akkoriban -
#177 Merci hűtőráccsal? :) -
#176 Nagyon klassz!!! Mondjuk más szinben jobb lenne -
#175 Ilyen sem jön szembe minden nap:
-
#174 Hát igen, ha nagyon le van pusztulva szegény, akkor tényleg nem olcsó. Jobban jár az ember, ha szétnéz a használtautó piacon, mert olyan 2-300.000-ért már lehet egész jót venni. -
#173 Egy kis érdekesség Romániából:
-
#172 Van egy Bogarunk, csak szegénykém elég rossz állapotban van. Egy teljes felújitásra lenne szüksége és az elég sokba kerülne, úgyhogy most gyűjtögetek rá, bár mivel tanuló vagyok még elég lassan halad a dolog -
#171 Már most is nagyon sok pénzben van, és még hol a vége...? :) -
#170 -
#169 Ez nagyon klafa lesz és jó sokat fog érni a gazdájának -
#168 Szintén. Van is Bogarad, vagy lesz? -
Ezt itt újítják fel Nyíregyházán, bár még elég "béta" állapotban van, de alakul. 1950-es osztottablakos. -
#166 Aha és vagy 5 éve találtam ezt az oldalt és 3-4 órába telt mig minden képet leszedtem róla (Fanatikus Bogár Rajongó Vagyok)