3131
  • sovatalevi

O lenne az!:)
  • wander01
    tökmindegy, a kerékátmérőnek ugyanannak kell lennie, hacsak nem vagy valami sufnituner :)
  • sovatalevi
    Ezen 14-es cipok vannak..:)
  • milk4
    16"-os cipőn:

front: 6.75cm

back: 6.85cm
  • sovatalevi
    Sziasztok.Az termeszetes,hogy 4-es Golfnak az eleje 7 cm-re van a foldtol?
    Eredetileg ilyen alacsony?
  • ZilogR
    Üdv! Nincs autóm és soha nem láttam Passat-ot, de egyik kollégám mondja, h úgy lehet kinyitni az ajtót, h nálad van a kulcs, kilincset belülről/alulról egy belül levő gombot megérintesz és nem kell használni kulcsot.

Akkor hogyan ellenőrzöm, hogy be van zárva a retkes autó, ha erre kinyitja? Dobjam el messzire a kulcsot? Vagy nem is így kell csinálni?

(Gyorsan válaszoljatok, mert kurva hideg van és nagyon szeretnénk bezárni... - haha)
  • Stockbauer33 #3085
    Az 5-ös óta ott van
  • Desiderata #3084
    Golf VII. rejtett tolatókamera, ötletes
  • sovatalevi
    Van itt valaki,aki jol ert a VW Golf 4-esekhez?:D
  • Bercy #3082
    schöne
  • GregSB
    Golf VII galéria

• kisvory
    Nem 800.000 -ért gondoltam , a másodikat nem értem el, félre értés ne essék 4 napja bújom a google-t szinte már mindenhol megnéztem. de azért köszi
  • milk4
    Teszvesz 10másodperc keresés után
  • milk4
    Google első találat...
  • kisvory
    Hello!
    Keresek golf 3 syncro-t motor nem lényeg milyen csak a hajtás legyen jó és esetleg tartalék váltót hozzá. ha tudnátok segíteni üzenetben. köszönöm
  • fifi
    szerinted rá lehet?
  • megyo2
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy Golf 2 1.6 TD motorra rá lehet-e tenni 1.9 TD hengerfejet.

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • XTHB
    köszönöm:)!
  • Effe88
    4-es 1.8Tééééé
  • wander01
    mindenképpen polo... kissebb, lényegesen kevesebbet eszik. azért jól nézd meg mielőtt adod a lét :)
  • XTHB
    sziasztok
    Ti szerintetek melyik jobb vagy melyik éri meg jobban egy golf III-as vagy egy poloIII-as?mind2 legalább 1.3-as motorral érdekelne. És melyik lenne olcsóbb?első autónak szánnám
    előre is köszönöm!
  • kirol
    Megtudná valaki mondani, hogy ebbe az autóba milyen gyujtógyertyát vegyek?
    VW Polo 4 (Typ 9N ) 16V, 1.4 55kW 2003 BBY

Az olajshop.hu-ról venném az olajjal együtt, szóval jó lenne, ha INNEN tudnátok gyertyát ajánlani.
    Köszi!
  • Audi TDI
    ELLOPTÁK!!! VW Passat Variant Ezüst 2002-es KIL-392 ültetve, vonóhorgos
    2012.01.31 reggelre a Frankel Leó utcából a Lukács fürdő és az ORFI kórház mozgáskorlátozott parkolójából
    lopta el egy embernek nem minősülő gerinctelen féreg az autót a szélvédőben lévő kék mozgáskorlátozott kártya ellenére.
    Nagyon szépen kérek mindenkit aki látta az autót vagy tud ebben segíteni nekem kérem értesítsen.
    Az autóra nagy szükségem van a kezelések miatt, másikra nincsen pénzem!
    A becsületes megtaláló vagy nyomravezető jutalomban részesül!
    Az autót a rendőrség és magán szervezetek is keresik. Autóbontósok és alkatrész felvásárlók Kérem értesítsenek, minthogy értékesítsék!
    2002-es ezüst Passat kombi vonóhorgos ültetve és magas felszereltségű! Rendszáma: KIL-392
    A képek a helyszínen készültek aznap! (Ilyen a megérzés)
    Tel:20/419-21-63
  • wander01
    talalkoztam ilyennel anno, az ra a megoldas hogy betolod egy kurva szerelohoz es megcsinalja... erre vannak. te otthon ugyse fogsz vele semmit kezdeni. akkor minek nyüglödni...
  • Bugajauzsi
    Sziasztok urak!

Golf V 1.4 FSI diag hibakodom a kovetkezo: P2208 - NOx érzékelő fűtés érzékelés áramkör (1.hengersor), NOx Sensor Heater Sense Circuit (Bank 1)

Az auto egyebkent sokat eszik, kicsit erotlen. Szerintem tuldusit a lambdaszonda miatt. De a hibakod nem tiszta nekem.

Van valakinek otlete? Esetleg talalkozott mar ezzel a hibakoddal?

Koszonom!
  • kirol
    Készítettem egy videót. Ne a hangot figyeljétek, mert nem tudom mivel kattogok közben, de az nem a kocsiból ered. :)

Link - Videó
  • Bercy #3065
    A pillangószelepet ( pontosabban inkább a pillagószelep alatt, ahol a kartergáz visszavezetés van ) igen az automata szivatót nemtudom, nem vagyok képbe vele.
  • kirol
    És ha az automata szivató, vagy pillangószelep a ludas, akkor azt csak tisztítani kell?

De mindez akkor is fennáll, ha mondom, hogy csak 1-2 mp-re esik vissza a beindításkor, utána már nem.
  • Bercy #3063
    Ebben az esetben semmi, csak ha a hőjeladó rossz, akkor is hajlamos ilyen dolgokat művelni.
  • kirol
    Nem, az tökéletese 90 fok. Amint felmelegszik ennyire, meg se moccan onnan.
    Miért?
  • Bercy #3061
    A vízhőmérséklet menet közben rendben van? Nem ingadozik néha, vagy nem mutat szokatlan értékeket?
  • wander01
    automata szivato, vagy pillangószelep. kettő közül valamelyik. ha rosszabbodik a helyzet és gyakran ingadozik az alapjárat akkor ki kell pucolni a pillangoszelepet, mert nem zár rendesen.
  • RATCUSTOM
    Létezik, de azóta másik info: automata szivató probléma is lehet.
  • kirol
    Létezik ilyen, hogy szoftverfrissítés autónál?
  • RATCUSTOM
    Mercedeséknél szoktak frissíteni szoftvert kb. 2 évente, ha nem is történt semmi az autóval. Utána jobban is megy, kevesebbet is fogyaszt, csak helyre kell rakni az agyát. :)
    Úgyhogy egy szoftverfrissítés lehet segítene, de nem vagyok szerelő, csak egy tipp.
  • kirol
    Ez nem chip-tuningolt. Sima gyári. De 8 éves és sosem volt semmi állítva rajta.
  • RATCUSTOM
    Szoftverhiba lesz szerintem. Chip-tuningolt autóknál hallottam már többször ilyenről.
  • kirol
    A következő jelenségnek mi lehet az oka:

- hideg motort beindítom (benzines)
    - a fordulatszám felmegy kb. 1100-ra
    - 2 mp múlva visszaesik 1 mp-re a fordulatszám 700-800 körülire
    - felugrik vissza 1100-ra, majd szépen elkezd csökkenni a normál 700 körülire, ahogy melegszik

Mi az a visszaesés? Korábban ilyet nem csinált.
  • RATCUSTOM
    Wörthersee 2011
  • RATCUSTOM
    Nem tudom hányan olvassátok még ezt a topikot, de a csajokról is, meg úgy az egész találkozóról itt van "pár" kép tőlem. Jó nézelődést. :)

https://picasaweb.google.com/worthersee2011