59
  • pero
    Ok helyes majd akkor irj én szerintem,el olvestad!!!!!!!!!mert ez volt oda irva:
    azért érdekes aki 900m-ről fejbe lő egy embert hiba nélkül és nem ŐL EMBERT!!
    El olvastd!
  • Gyadi
    Én a mondatod értelmezésére gondoltam. Csak nézzél vissza: 900m-ről fejbe lő egy EMBERt, és nem ÖLI meg. Nyílván, ha valakit fejbe lőnek az meghal.
    Most már leesett, hogy mire gondolsz. Még nem láttam a filmet, de tervezem megnézni.
  • pero
    Látad a filmet?
    Ha igen akkor érted ha nem akkor nem értheted bocs csak kb 900m volt a filmben!
    Ja ja jól halotad egy "gyilkoló gép" aki mester lővesz és tőbb milliót kőltőtek rá,a ki képzésére,és NEM ŐLT EMBERT,mert nem volt alkalma rá,meg csak (ha látad a filmet akor tudod mit csinálnak nap hosszat)!
    Ha nem láttad a filmet ott lejebb adtam egy hon-lapott ott bele nézhetsz a filmbe ha szeretnél!
  • Gyadi
    "azért érdekes aki 900m-ről fejbe lő egy embert hiba nélkül és nem ől embert!!!!"
    Ezt a mondatot értelmezd, jó? :)
  • pero
    Kannibal!

Ez igaz ki is felejtettem hogy a zene is nagyon illik hozzá,de azért nem semmi hogy vannak ilyen katonák is,ilyen ki képzés mellett,és nem őlnek embert?azért érdekes aki 900m-ről fejbe lő egy embert hiba nélkül és nem ől embert!!!!Pesti vagy,és meik moziban láttad?

Smv!

Én szerintem érdemes meg nézni a filmet,még ha Amerikai is mert azért tudnak placmag filmet csinálni,de ez nem az,pláne ha szereted a hábórús filmeket,akkor érdemes meg nézned én szerintem,max nem jőn be és akkor sincsen semmi,legálább lesz véleményed hogy mien a film,és le szürőd a tanulságot a te tanulságodatt!!!!
  • pero
    Hát igen sajna már 1997-es év járat csodálkozol?
  • HöfEE
    "Végre nem látunk orrba-szájba lövedékek által szétlyuggatott amerikai lobogót"
    -KÁR!-
  • katarzis
    hátha német katonák sorsát bemutato filmre vagy kiváncsi nézd meg a sztálingrád-ot,meg a vaskereszt-et,mind a két filmnek elég nagy mondanivaloja van szal érdemes.
  • gz8
    off
    Látom, nincs ö betű a billentyűzeteden...
    on
  • joebacsi
    "magyar katona életét a világháborúban bemutató film?
    ha jól figyeltem, a madarak azt csiripelik, hogy hamarosan :)
  • Kannibal
    azért nincs, mert hálivúdban kicsit több pénz van ilyenekre szemben pl. az európai piaccal és nem német, ill magyar háborús hősök háborús élményeit fogják elmesélni...ez elég logikus, nem? nem mellesleg üzletileg sem érné meg. ja és a Hitleres film eléggé németesnek tűnt!
  • Kannibal
    Nagyon jó film! most néztem és nagyon tetszett! egyetértek pero-val és emellett hozzátenném, h a zene is nagyon jó és tökéletesen illik a film hangulatához, legalábbis én így vettem észre...
  • smv
    Valyon mikor lesz szegény német, vagy neadjisten magyar katona életét a világháborúban bemutató film? Azt ne mondja nekem senki, hogy nem volt világháborús magyar hős...
  • Atomreaktor
    a filmmel nics bajom csak azzal hoghy megint amerika... érdemes megnézni egy amerikautálónak is?:)
  • pero
    http://www.jarheadmovie.com/welcometothesuck.html
    ja és izz a filmnek az egyik hon lapja
  • pero
    Hai ho!

Mi egy nagyon jó film!Én már láttam és igaz meg rázo de nagyon jó,és érdekes meg nézni,mert jó!
    Mh vannak benne érdekes dolgok az egész háború az mondjuk,az olaj is meg minden,negyon érdekes film az őszze tartásről szól a becsületről,és a barátságról,ja és a háború ott van mindig!Nagyon őszinte film hogy miket csináltak,hogy min mentek keresztül,meg ilyenek!
    Ja ja és igaz tőrténet alapján van,mert egy katona naplójából van az egész,és érdekes hogy min megy átt egy tengerész gyalogos,pláne egy mester lővész nagyon jó film nekem be jőn!
  • joebacsi
    "Mi mindannyian tudjuk, hogy az egész harc a résztvevők többségének mindössze szörnyűség, borzalom, csömör, kerepestarcsa."

mivan?? :DD

Hogy a bánatba jön ide 2 (3) pest megyei település, amiből a második már tizen akárhány éve nemlétezik (tudniillik kettévált Kerepes-re és Kistarcsára)

amúgy a filmet majd megnézem, tetszett az abrams, meg a 2 elhúzó varacskosdisznó a trailerben :)
  • Kannibal
    az előzetes felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy meg is nézem ma du. remélem nem lőtték le benne az összes poént!