679
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1106135448/11061354481176750723.jpg\")
-
fdsag #119 Sziasztok!Keresésnél a név sorból,hogy lehet kitörölni az adatokat?Sehol sem találtam.Köszi!
-
Schwarzenegger #118 Szia Dj Faustus!
Nagyon köszönöm a segítséget,sokat segítettél.Igy sokkal tisztábban látom a dolgokat.ÜDV:Laci -
Vegyél igénybe internetes segítséget...
Hivatalos weboldal
A Wikipedia állítása szerint.
Az allmusic szerint.
A Discogs felsorolja az összes kiadást...
Google Music Search -
Rendszertől, mindentől függetlenül: Jarrénak még a különféle koncertfelvételekkel és válogatásokkal együtt sincs 43 albuma, ez tuti. De még 26 sem. "Hivatalosan" tizenvalamennyi van, koncertek nélkül (fejből most nem tudom, de olyan 15 körül).
-
Schwarzenegger #115 Sziasztok!
Jean Michel Jarre teljes albumait szeretném letölteni eMule-val.Globális kereséssel Kad-hoz csatlakozva talátam 2-is.Mindkettő 1,89GB.De az egyik mellett(43 album) 0% van,2 hozzáférés és archívált,a másik meg 63%,41 hozzáférhetőség és szintén archivált.Elkezdtem mindkettőt letölteni egyszerre.Le fog jönni valaha?Leírná valaki részletesen mit jelent ez? Vagy inkább torrentel szedjem le?Teljeset nem találtam torrentel csak 26 albumot.Köszönöm előre is ha segít valaki.Kérdeztem az eMule chatjén az operátort multkor de nem tudott segíteni.Köszönöm -
tomo #114 mondj egy cimet, amit nem talalsz... majd megkeresem neked. -
de jólám ocsi -
persze majd ha helyre állt a rend és valamelyik szerver átveszi a razor helyét akkor csatlakozunk újra amíg 1-2 forrással van valami addig olyan mintha nem is lenne nah.... -
tomo #111 jol van oreg, jol van... -
ezzel most nagyon mellé fogtál ehhh pontosan a soha megnem jelent live mixek használtam az emulét és a razort nade most lol kéne valami bulis felvétel aztán sehol semmi hát lol..... na milyen jogvesztő? nameg milyen rémhírek? hm?? na? -
tomo #109 ha nem is hasznalod, akkor minek terjeszted a remhireket? te jogvesztok szekertoloja. -
"legygorsabb akkor lesz a letoltesed, ha csak azt toltod fel, amit letoltesz"--->ez a hülyeség minél többet tőlt fel annál gyórsabb lesz a letöltése mivel sorban állásos módszervan ha valakinek sokat töltött fel ott értelem szerüen elöbb fog sorra kerűlni mint más és ugye minél több forrásba jut be egyazon időbe annál gyórsabb lesz lefele:) -
khm... számomra halt meg:) o_O érdekes razorback2 szerveren sosem volt olyan amit ne találtam vólna meg.....nade most pfff azóta nem igazán foglalkozom vele -
tomo #106 legygorsabb akkor lesz a letoltesed, ha csak azt toltod fel, amit letoltesz.
( iranyitsd ugy a megosztasod, hogy csak az eppen tolto cucc legyen benne )
ezen kivul , maximalis sebesseggel tolts fel, ami a csovon kifer, es ne kapcsold ki a kliensed. -
tomo #105 ez hulyeseg.
siman atvette a tobi szerver a hataskoret, 700-800 ezres szerverek nottek ki a semmibol, plusz ahogy ezerszer irtam ossze vannak kotve a szerverek, meg a peer exchange segitsegevel, mindenkit 1 masodperc alatt megatalasz , aki az adott anyagot tolti.
a razorback meg olyan , mintha sose lett volna az emule el es virul. -
hát miota halott a razorback2 azóta halott az emule is -
Hali!
Mitől van az, hogy ha valamit elkezdek letölteni, akkor a fájl kb. 40-50%-ig nagyon szépen jön lefelé, utána viszont iszonyatosan lelassul. Mindegy, hogy egy 5 MB-os zenéről, vagy egy 2 GB-os .iso fájlról van szó. Ez az utóbbi időben szinte általános probléma minden letöltésemnél. Pedig mindig elérhető az összes forrás a kiírás szerint. Valamit rosszul csinálok? Ja és meg is osztok ugyanakkor, tehát van feltöltésem is, mégis vacakol a letöltés. Help, please! Kösz. -
tomo #102 olvasd el a topikot.
parszor mar leirtam. -
...hogy lehet elérni full sávszélességet??
..ugy értem a max. kb.25k,amit elértem
...most is van egy szám legalább 14 verzioját beraktam a letöltésekbe,de egyik sem akar indulni, már vagy 2orája...azt hogy lehet megnézni hányan állnak előttem? -
tomo #100 ja igen es 1x egy szerverhez csatlakozol, de mivel ossze vannak kotve, ezert mindegyiken keresel.
nem beszelve arrol, ha elkezdesz tolteni valamit, a peer exchange miatt az osszes klienst megtalalod, aki azt a filet tolti ! -
tomo #99 tobb millio felhasznalo van, akiket mind elerhetsz.
dcn meg ha jol emlekszem 20 ezer a maximum?
nagysagrendileg tobb cucc van eMule rendeszeren ( edonkey a rendszer hivatalos neve ) , mint dcn.
igazabol a dc egy nagyon eroforrasopazarlo, szar rendszer, balszerencsenkre ez tapadt meg magyarorszagon, bar lassan kezd kihalni. -
1ébként csak 1 szerverre lehet 1xerre csatlakozni,ugye?
pl. donkey szerveren mennyit osztanak meg többet ,mint mondjuk 1DC hub-on? -
tomo #97 en a sima 0.47a verziot hasznalom.
nincs igazan legjobb szerver, mert ossze vannak kotve, es ha globalis keresest inditasz vegigfut mindegyiken.
elvileg.
en a donkey servereket szoktam hasznalni, inkabb azert, mert ezeket tuti nem az amerikai lemezkiadok mukodtetik. -
most a plus van fönn,te melyiket használod?
...ja és melyik a "legjobb" szerver? -
tomo #95 probald ki. -
hali!
az "eMule plus" az jobb/gyorsabb,mint a sima ?
(vagycsak többféle beállitás,mert akkor leszedem a simát) -
tomo #93 aha, az valami csalo cucc lehet.
eMule legfrissebb verzioja januarban jelent meg es a 0.47a verzioszamot viseli.
a kreditrendszer nelkul meg meghalna az egesz. -
Emuleból megjelent 1 újabb! Ott nincs tudtommel kreditrendszer, és még gyors is! (a 0.47-hez képest) -
Na a plus-al lejött köszönöm a segítséget -
emule plusban alapból nincs magyar nyelv? -
angolosítás van hozzá -
és ehez a pc verzióhoz nem tudsz valami angól patchról mint a ps2-nél? -
tudom
ezek vannak
klikk
de lehet az iso is az egyben -
tomo #86 azok tartoznak egybe, amiket linkeltem.
iso nem volt koztuk, csak bincue. meg mdf mds -
oppá most 25-el jön az iso kérdés azis PC-s-e -
kár hogy nemtod visszaosztani P -
tomo #83 mert nem azt nezi, hogy mennyi van a kirakatban, hanem azt , hogy mennyi az ami le is toltodott.
gondolj bele, te megosztottal valamit, amit nem lehet leszedni.
ahelyett, hogy ezt jutalmazna, azt jutalmazza, aki feltoltott a tobbieknek, akik ezert pontokat adtak neki, ami miatt ha ő kér valamit, meg egy olyan aki nem toltott fel, a feltoltot reszeistik elonyben a tobbiek.
ez igy tokeletes. a licsereknek nincs eselyuk, csak ha van folosleges kapacitas.
43 mega lent van. de torlom, nekem ez nem kell. -
de miért nem megosztás alapján nézi?
hát remélem felkerül torrentre is -
tomo #81 szal itt a jo pelda a fikazoknak, hogy nem lassu az emule, csak azoknak, akik nem hasznaljak azt. -
tomo #80 http://i3.tinypic.com/xlkrw8.jpg
kosz a tippet, most ilyen nalam.