Emule

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eDonkey halozatra az eMule+ a legjobb valasztas. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mila69en
tök mindegy akkor is az edonkey-nek egy módosított változata szal tökugyanaz

amúgy sztem az LSD mod a legjobb😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
bocs nem vágtam a Edonkey topikot
kövezz meg pls
Hóttökmindegy, mert ugyanaz a fájlcserélõ rendszer (eDonkey), ez csak egy kliens onnan. Az a pár kérdés bõven elfér az Edonkey topikban - ahogy eddig is bõséggel kérdeztek ott emberek ezzel a klienssel kapcsolatban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
az én gépem is non-stop megy,soha nincs kikapcsolva
5 emberbõl 4-nél lekonyul a lelkesedés amikor órákig nem indul be a letöltés,
hiába, nem ugri-bugri usereknek lett kitalálva
nekem szinte éjjel-nappal fut a gépemen, és ritkaságokra tényleg a legjobb, vagy tud valaki jobbat ajánlani?

<#heureka>

Laky
nem, csak ott jobban egymásra vannak utalva az emberek, de ha találsz egy jó helyet, akkor... 😊

mégegy gyorskérdés az eMule-lal kapcsolatban: free vagy shareware?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nem!!

REAL MADRID

desigo
az fizetõs nem?
Laky
de inkább maradok a torrentnél 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
ahham, htx

desigo
ugyanazt a célt szolgálja mind
ahh köcce már megy is!!!

REAL MADRID

Laky
hm...
Morpheus, eDonkey, iMesh, Kazaa, Shareaza, LimeWire stb, ezek nem ugyanezen az alapon mûködnek? <#fejvakaras>

desigo
keresel vmire és tölt ennyi😊
a forgalomnál pedig látod az állapotot
attól még sztem ezt topicot nem kellene törölni!

REAL MADRID

desigo
az emule más projekt

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

azokés hogy ezeket meg kell csinálni de amikor kész a beállítás hogyan töltök le?

REAL MADRID

desigo
Meg a beállítások kijelzõnél pipáljátok ki a befejezett letöltések automatikus törlése a sorbólt
desigo
A beállításoknál a kapcsolatnál állítsátok be az indításkor automatikus kapcsolódást
és még magyar is!

ez kell nekem!!!

REAL MADRID

asfa
zsírag

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

NA már nézem is! 😄

REAL MADRID

desigo
Megkülönböztetõ sajátossága az eMule-nek, hogy képes a közvetlen linkcserére a kliens csomópontok között, képes gyorsan folytatni a megszakadt letöltéseket, egy kreditrendszer segítségével megjutalmazza a gyakori feltöltõket, valamint Zlib tömörítéssel továbbítja a fájlokat, hogy takarékoskodjon a sávszélességgel. Ezenkívül képes böngészõbõl fogadni az ed2k linkeket, és letölteni az állományokat, amelyre ezek a linkek hivatkoznak. Ezek a linkek biztosítják, hogy az állomány valóban az, amire a neve utal, nem pedig vírus vagy kémprogram. Az utóbbi idõben sok ilyen linkeket közzétevõ oldalat hatóság közbenjárására töröltek, tekintve, hogy az általuk kínált linkek sértik a szerzõi jogokat.

Az eMule nyílt forrású, a GPL licensz alá esõ szoftver. A Windows operációs rendszerre készült, de van Linuxos (xMule) és platformfüggetlen (aMule) leágazása is.

desigo
Ennél a fájlmegosztó programnál nincsenek hubok,nincsen kötelezõ megosztás
Csak ajánlani tudom mindenkinek
desigo
desigo
← ElőzőOldal 14 / 14